Hansa FCMW530009

Faceti parte dintre cei care prefera gatitul pe baza de gaz si va ganditii la diverse solutii, care sa fie cat mai eficiente, insa, nu vrei sa renuntati la ideea de aragaz pe baza de gaz? Noi avem o solutie destul de buna pentru dumneavoastra. Ce ar fi daca aragazul dumneavoastra s-ar aprinde electric, insa, alimentarea sa ar fi pe baza de gaz precum la modelul Mixt Hansa FCMW530009? Nimic mai simplu, nu? Iata, ca un astfel de aragaz exista, incluzand si un cuptor pe baza care se alimenteaza pe baza de curent electric, acesta fiind destul de eficient. Practic, veti avea 2 tipuri de alimentari, atat pe baza de gaz, pentru aragaz, cat si pe baza de curent electric, pentru cuptor.(ACUM la reducere)

Despre Hansa FCMW530009

Pentru a va sti exact ce fel de model veti achizitiona, noi va recomandam un dispozitiv de calitate, acesta fiind aragazul Mixt Hansa FCMW530009.

Hansa FCMW530009
Aragaz Mixt Hansa FCMW530009, 4 arzatoare, Gaz, Cuptor Electric, 69 l, Clasa A, Alb

Pe de o parte, acest aragaz are un design clasic, intrucat este de culoare alba. Dimensiunile (l x L x A) de 85 x 50 x 60 indica faptul ca este un model ingust, care se potriveste in destul de multe locuri, ceea ce reprezinta un avantaj. Despre greuate, trebuie spus ca este de 41 kg.

Despre Hansa FCMW530009

Ce fel de detalii trebuie stiute despre aragazul Mixt Hansa FCMW530009 ?

Citeste si despre Bosch SPS46IW07E

Pe de alta parte, trebuie specificat faptul ca are o plita care se alimenteaza pe baza de de gaz. De asemenea, are 4 arzatoare, de dimensiuni diferite, precum unul mare, unul mic si 2 normale, acestea fiind utile. Mai mult, plit este protejata de un gratar.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ce mai trebuie stiut este faptul ca si cuptorul aragazului Mixt Hansa FCMW530009 se aprinde tot electric. De asemenea, capacitatea sa este una mare, fiind de 69 l. Acest lucru inseamna ca veti putea gati o cantitate cat mai mare mare de mancare, iar prajituri vor putea fi mai mari.

Nu trebuie uitat nici de faptul ca acest aparat electrocasnic, respectiv cuptorul, dispune de iluminare, fapt ce ii va conferi mai mult vizibilitate atunci cand veti verifica in ce stadiu se afla alimentele pe care le prepara acesta.

Citeste si despre Daewoo KOR-6S3DBW

O caracateristica importanta a acestui model de cuptor este faptul ca include incalzire inferioara, dar si incalzire superioara. Acestea sunt necesare pentru a putea prepara mancaruri cat mai bune, dar si prajituri.Astfel, acestea se vor coace la fel de bine pe ambele parti, iar mancarea va fi mai sanatoasa.

Accesoriile acestui aragaz mixt sunt capacul, dar si tava plata (ProCook), care va fi de ajutor. Tot pentru cuptor mai este disponibil un gratar. Aragazul Mixt Hansa FCMW530009 aparatine clasei de energie A, aceasta fiind o clasa destul de buna, care va economisi consumul de curent electric.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul Mixt Hansa FCMW530009 este exemplarul mixt, care ofera rezultate de exceptie. Acest lucru se datoreaza calitatii functiilor sale si cuptorului pe care il are acesta. De asemenea, acesta prezinta o solutie buna pentru cei care vor sa pregateasca prajituri sau mancaruri mai complexe. Nu in ultimul rand, pretul acestui aragaz mixt din gama Hansa este unul pe masura trasaturilor pe care le prezinta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply