Samsung 75MU8002

Televizorul LED Smart Samsung 75MU8002 (acum la cel mai bun pret) si-a facut simtita aparitia pe piata chiar in acest an si nu a ezitat sa uimeasca deosebit de placut iubitorii tehnologiilor moderne. Avand o diagonala extraordinar de generoasa de 189 cm (vezi si modelele de 123 cm, 138 cm si 163 cm), o rezolutie de 3840 x 2160, insa si un design deosebit de atragator, nu e de mirare ca a ajuns sa fie clasat in cele mai inalte topuri.

Samsung 75MU8002

Despre Samsung 75MU8002

Cu toate ca diagonala destul de mare nu ii permite acestui dispozitiv sa fie plasat chiar in orice spatiu (decat in cele mai extinse), odata achizitionat, nu continua sa uimeasca prin calitatea avansata la capitolele video si audio. Intr-adevar, designul este acela ce atrage cu adevarat privirile tuturor, insa odata ce se observa detaliile, atat cele evidente, cat si cele mai putin evidente, se remarca intr-adevar ca e o investitie de milioane.

Samsung 75MU8002
Televizor LED Smart Samsung, 189 cm, 75MU8002, 4K Ultra HD

Nu este un produs ce poate fi apreciat de oricine, insa cei care vor sa aiba in mod constant contact cu un Smart TV de ultima generatie, realizeaza ca aceasta poate reprezenta, cel mai probabil, una din cele mai bune investitii ale anului 2017 si nu numai. Uneori este destul de greu de crezut ca se poate realiza un astfel de dispozitiv cu un design si mai atractiv si cu functii si mai numeroase.

Samsung 75MU8002 review

Functiile si caracteristicile de ultima generatie ale televizorului LED Smart Samsung 75MU8002

Gama de Smart TV-uri Samsung nu ezita in niciun an sa isi uimeasca placut admiratorii. Prin intermediul acest Smart TV, s-a demonstrat inca o data ca accentul nu se pune doar pe design, ci si pe calitate si functii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Video – diagonala ecranului de 189, rezolutia Ultra HD / 4K, mega contrastul, precum si rezolutia de 3840 x 2160 garanteaza o calitate a imaginilor statice, precum si a celor aflate in miscare, de cea mai buna calitate.

Ca si caracteristici superioare ale imaginii, se pot enumera: SUHD Remastering Engine, 10bit Support, PQI 2600, Contrast Enhancer, Active Crystal Color, Precision Black, insa si multe altele.

Conectori – Wi-Fi integrat, precum si conexiunile LAN, 1 x RF in, RS232C, Slot Cl+, precum si cele 3 intrari USB denota faptul ca Smart TV-ul este foarte usor de conectat la orice alt dispozitiv, precum tableta, laptopul sau smartphone-ul. Astfel, se pot rula imaginile de pe acestea, insusi pe marele ecran.

Caracteristici speciale – printre cele mai apreciate caracteristici speciale ale televizorului se numara USB HID Support, Web Browser, WiFi Direct, Auto Channel Search, TTX, Auto Power Off, Picture in Picture, TV to Mobile – Mirroring, Mobile to TV – Mirroring, DLNA, Instant On, Digital Clean View, HDD, Quad-Core, One Connection Mini, Bluetooth low Energy, precum si multe altele.

Datorita faptului ca beneficiaza de functia Control Vocal, Smart TV-ul va putea fi controlat nu doar cu telecomanda, ci si verbal, ceea ce este intr-adevar ceva absolut util si revolutionar.

Functia Smart View se numara printre favoritele tuturor utilizatorilor. Aceasta permite facila controlare a marelui ecran, doar cu ajutorul telefonului mobil.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Luand in considerare multitudinea de functii inovatoare, insa si designul de-a dreptul elegant, televizorul LED Smart Samsung 75MU8002 poate fi considerat unul din cele mai populare inventii ale anului 2017.

9.5 Total Score
Samsung 75MU8002: diagonala generoasa, functii numeroase

Samsung 75MU8002 - un televizor impresionant, desing elegant, functii inovatoare, imagine impecabila, totul doar pentru a te multumi.

PROS
  • Impreuna cu o consola ps4pro ruleaza excelent jocurile in 4k
  • Prezenta aplicatiilor specifice pentru Romania
CONS
  • Pret cam mare
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply