Samsung 55MU8002

Brand-ul de Smart TV-uri Samsung vine pe piata in anul 2017 cu unul din cele mai inteligente si aspectuoase televizoare. Televizorul LED Smart Samsung 55MU8002 (vezi pretul de AZI) se pare ca s-a bucurat in aceasta perioada de o popularitate absolut fantastica. Diagonala sa mare de 138 cm (vezi si modelul de 123 cm), precum si imaginile 4K pe care le proiecteaza pe marele ecran, au atras atentia unui numar impresionant de utilizatori.

despre Samsung 55MU8002 pareri

Despre Samsung 55MU8002

Un Smart TV este un must have in ziua de azi, luand in considerare era in care ne aflam, stilul de viata pe care il avem si rapiditatea cu care ne dorim sa accesam anumite informatii. O astfel de investitie are capacitatea de a transforma orice incapere intr-o gigantica sal de cinema.

Samsung 55MU8002
Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55MU8002, 4K Ultra HD

Astfel, petrecerea timpului cu cei dragi devine mult mai apreciata. Impreuna, membrii familiei pot viziona filmele favorite in orice moment, mai ales ca dispozitivul are Wi-Fi integrat.

Samsung 55MU8002 review

Televizorul LED Smart Samsung 55MU8002 si functiile sale impresionante

Avand in vedere cat de repede se dezvolta aceasta era, nu e de mirare ca utilizatorii au devenit din ce in ce mai pretentiosi. Cu toate acestea, gama Samsung nu a deazamagit niciodata din acest punct de vedere. Televizorul LED Smart Samsung 55MU8002 detine o serie de functii ce ii impresioneaza chiar si pe cei mai pretentiosi. Printre cele mai indragite se numara cele ce urmeaza.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

 • HDR1000/Extreme – functia High Dynamic Range asigura iluminarea si claritatea absoluta a imaginilor de pe marele ecran.
 • Dynamic Crystal Color – invaluie imaginile intr-un adevarat spectacol de culori ce aduce un mare plus acestui dispozitiv.
 • Motion Rate 240 – contribuie la claritatea imaginilor aflate in miscare.
 • Ultra Black – indiferent de puterea luminii din incapere, aceasta functie reuseste sa minimalizeze reflexiile si sa ofere imagini la contrast maxim.
 • Peak Illuminator – in timpul scenelor mai intunecoase, aceasta functie reuseste sa aduca un plus de luminozitate, astfel incat calitatea proiectiei sa fie de necontestat.
 • One Connection – orice dispozitiv poate fi rapid si eficient conectat la televizor, fara prea mari batai de cap.
 • Smart Hub – continutul favorit poate fi organizat doar pe un singur ecran. Astfel, aplciatiile favorite si nu numai, vor putea fi mult mai usor accesate.
 • Detectare automata – atunci cand dispozitivele sunt conectate la One Connect sau prin cablu HDMI, acestea vor putea fi usor recunoscute de televizorul LED Smart Samsung 55MU8002.

Imaginea de pe ecranul Smart TV-ului este de necontestat, avand in vedere ca are o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, Mega Contrast, precum si o serie de caracteristici superioare de imagine (SUHD Remastering Engine, HDR 1000, Supreme UHD Dimming, Precision Black (Local Dimming), Active Crystal Color, Contrast Enhancer, Auto Motion Plus, Natural Mode Support, Film Mode, precum si multe altele).

Calitatea sunetului este de asemenea impresionant: sistemul audio stereo are o iesire 2 x 20W si prezinta ca si caracteristici superioare Dolby Digital Plus, DTS Codec, Multiroom Link, Bluetooth Audio, insa si Woofer.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Astfel, acest televizor LED Smart Samsung 55MU8002 reprezinta o investitie de lunga durata ce nu va dezamagi chiar si cel mai pretentios utilizator.

8 Total Score
Samsung 55MU8002 - cea mai SMART investitie a anului 2017

Samsung 55MU8002 - televizor cu functii excelente, imagine impecabila, sunet pe masura. Pretul este direct proportional cu ceea ce ofera acest model.

PROS
 • Imagine clara si fluenta mai ales la jocuri
 • Foarte stabil pe suportul cu care vine.
CONS
 • Programarea opririi automate cam greoaie
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply