Philips 32PHS4032/12

Ca in cazul oricarui alt aparat electronic, pretul este intotdeauna un ghid bun in alegerea televizorului potrivit pentru tine. Daca e foarte iefitn, stii din start la ce sa te astepti de la el. Daca ajunge sa coste mai mult, ces mai des are si niste calitati pe care nu le gasesti la modelele mai ieftine. Pe de-o parte, as spune ca si brandul este un indicator bun al nivelului general de calitate. Dar in acelasi timp, toate firmele au in ofera lor modele extrem de diverse, deci un televizor de la un brand mare nu aduce si o calitate premium, nu de fiecare data. Partea buna e ca nici nu e nevoie de asa ceva, iar Philips 32PHS4032/12 (vezi cea mai buna oferta) demonstreaza asta cum nu se poate mai bine.

Philips 32PHS4032

Despre Philips 32PHS4032/12

Nu toata lumea are nevoie de un televizor foarte complex. Unii nu isi permit, altii chiar nu au nevoie pentru ca nu sunt interesati de functii smart sau de o rezolutie superioara. In final, unii au astfel de televizoare si cauta si modele secundare, mai ieftine. Pentru toate aceste categorii de cumparatori Philips 32PHS4032/12 poate sa reprezinte o alegere foarte inspirata.

Philips 32PHS4032/12
Televizor LED Philips, 80 cm, 32PHS4032/12, HD

In primul rand, vorbim despre un televizor mai mic. Philips 32PHS4032/12 are o diagonala de 80 cm, fiind cel mai potrivit de montat in dormitor. Iar daca in living ai deja un aparat premium, poate ca unul simplu este de folos in cealalta camera (este o alternativa excelenta si pentru camera copilului).

Philips 32PHS4032 review

Dincolo de diagonala, televizorul este unul simplu. Rama lui este alba, nu foarte subtire, dar nici extrem de groasa. Materialele sunt ok, dar din nou, nimic special, iar stativul e departe de a fi unul elegant, desi isi face treaba. In ansamblu, as spune ca design-ul este cea mai slaba parte a sa. Nu pentru ca ar fi total neobisnuit pentru un model ieftin, ci pentru ca de la o forma mare asa cum e Philips te poti astepta la mai multe.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Firma olandeza livreaza un aparat simplu, dar decent

Rezolutia HD nu mai este de mult una cu care producatorii chiar s-ar putea lauda, dar pentru un model de buget aceasta inca se dovedeste a fi o alegere durabila. Pana la urma, cum nici televiziunile nu transmit in 4k, aceasta poate sa fie chiar satisfacatoare daca ai un abonament bunicel la cablu sau daca vrei sa te uiti la filme de pe Blue Ray Player. Culorile si contrastul sunt ok, dar nu reprezinta aspecte definitorii ale acestui model.

Philips 32PHS4032/12 are o imagine ok

Cred ca vor exista cumparatori care nu vor fi impresionati deloc de ceea ce ofera Philips 32PHS4032/12. In acelasi timp, televizorul acesta nu este pentru ei. Dar cand nu ai pretentii si vrei doar un simplu televizor care sa te ajute sa te relaxezi, exista si alegere mai slabe pe care le poti face, chiar si din punctul de vedere al imagnii (poate nu al rezolutiei, ci efectiv al calitatii).

Partea sonora este una normala pentru un astfel de televizor. Philips 32PHS4032/12 are un difuzor de 6 W, adica unul acceptabil pentru dimensiunile sale. Daca il vei monta intr-un dormitor, atunci calitatea redarii va rezonabila, desi nu foarte spectaculoasa. Modelul este insa facut pentru astfel de camere, deci nici nu era nevoie sa vina cu mai mult din acest punct de vedere.

Din pacate, televizorul nu este smart. Dat fiind pretul sau, nici nu prea avea cum sa fie. In plus, el face parte dintr-o serie mai larga de televizoare cu diagonala mica si daca nici acelea nu erau inteligente, era clar ca producatorii nu ar fi schimbat datele problemei aici. In schimb, Philips 32PHS4032/12 are o intrare USB, deci poti vedea filme de pe stick sau intregistra diverse emisiuni, si doua porturi HDMI. Acestea sunt untile, pentru ca poti conecta atat dispozitivul de receptare al canalelor HD, cat si un Blue Ray player sau o consola de jocuri.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Philips 32PHS4032/12 este un televizor normal, facut pentru oameni normali. In primul rand, beneficiaza de un raport calitate pret foarte bun, un avantaj pe care intotdeauna ar trebui sa il iei in considerare. Apoi, poate ca nu este el cel mai avnasat cu putinta, dar nici nu dezamageste daca ai asteptarile corecte. Calitatea imaginii, a sunetului si chiar a elementelor de conectivitate reprezinta un alt motiv pentru care poti alege Philips. Si atat timp cat nu vrei calitate premium de la un model forte ieftin, experienta utilizarii va fi una ok.

8 Total Score
Philips 32PHS4032/12, televizor ok, ieftin, cu rezolutia HD

Philips 32PHS4032/12 - un televizor decent atat ca functii cat si ca pret. Un model care se incadreaza perfect in spatiile mici.

PROS
  • Raportul dintre pret si calitate
  • Numar decent de porturi
CONS
  • Design-ul
  • Imaginea e doar HD
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply