Samsung 55MU9002

Intr-adevar, un Smart TV reprezinta in ziua de azi un must have, insa asta doar in masura in care se pune acces in mod deosebit pe ideea tehnologiilor avansate. Intr-adevar, televizorul LED Curbat Smart Samsung 55MU9002 (vezi pretul din acest moment) reprezinta una din cele mai bune si accesibile investitii de pe piata.

despre Samsung 55MU9002 pareri

Despre Samsung 55MU9002

Primul aspect ce iese in evidenta la acest Smart TV este chiar reprezentat de designul curbat si deosebit de elegant. Cu deplin succes, poate fi amplasat in orice living room, si nu numai, indiferent de stilul incaperii. In plus, acesta emana mult bun gust, eleganta si finete.

Samsung 55MU9002
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55MU9002, 4K Ultra HD

Televizorul LED Curbat Smart Samsung 55MU9002 – sau investitia de lux a anului 2017

Diagonala sa de 138 cm (vezi si modelul de 123 cm) nu este cea mai mare de pe piata, insa cert e ca Smart TV-ul nu poate fi amplasat cu succes chiar in orice spatiu. Cu cat incaperea este mai extinsa si mai aerisita, cu atat intreg decorul va arata mai atragator. De altfel, stilul sau minimalist, datorat de rama extrem de subtire, aproape inexistenta, denota lux, eleganta si mult bun gust. Astfel, nu e de mirare ca este unul din cele mai frecvent achizitionate Smart TV-uri ale anului 2017.

Samsung 55MU9002 review

Functiile si caracteristicile sale reusesc sa ii uimeasca placut chiar si pe cei mai impatimiti si iubitori ai noilor tehnologii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Printre cele mai indragite functii ale sale se numara:

  • Smart Hub – ce permite gasirea rapida a continutului, precum si organizarea acestuia pe marele ecran.
  • Detectare automata – identifica extrem de rapid toate dispozitivele ce sunt conectate, ceea ce simplifica selectiile de intrare.
  • Functia Control vocal – este una din cele mai indragite, iar aceasta permite controlarea dispozitivului nu doar cu telecomanda, ci si cu vocea. Astfel, navigarea va fi mai simpla, mai distractiva si mai eficienta.
  • Smart View – smartphone-ul poate fi conectat la televizorul LED Curbat Smart Samsung 55MU9002, iar astfel controlul asupra Smart TV-ului va deveni absolut.
  • One Connect – ofera posibilitatea de a conecta extrem de usor fiecare dispozitiv.
  • Peak Illuminator – ajuta la imbunatatirea permanenta a calitatii imaginilor, mai ales in timpul scenelor intunecate ce trebuie sa devina usor mai luminoase.

Chiar daca pana acum s-a pus mai mult accent pe calitatea ireprosabila a imaginii, nici partile audio si video nu sunt deloc de neglijat. Rezolutia Ultra HD/ 4K, contrastul dinamic Mega Contrast, rezolutia de 3840 x 2160 pixeli, precum si aspectul imaginii de 16:9 ajuta la proiectarea unor imagini aflate in miscare pe cat de exacte, pe atat de realiste.

Sistemul audio Stereo cu sunetul de iesire (RMS) 2 x 20W prezinta o serie de caracteristici superioare, precum: Dolby Digital Plus, Bluetooth Audio, Multiroom Link, Woofer si DTS Codec.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Fiind un dispozitiv atat de revolutionar, atat de aspectuos si totodata consumand atat de putina energie (doar 180 W), este cert ca e o investitie ce clar merita sa fie facuta. Pretul nu e cel mai mic de pe piata, dar diagonala sa de 138 cm, precum si imaginile 4k pe care le proiecteaza, claseaza acest dispozitiv in topul preferintelor utilizatorilor.

9 Total Score
Samsung 55MU9002: Un televizor cu imagini 4k si functii speciale

Samsung 55MU9002 - LED, Curbat, Smart, trei calitati care fac din acest model Samsung unul foarte cautat dar si foarte cumparat.

PROS
  • O imagine buna fara pic de reflexii
  • Cu Smart View poti controla usor datele de pe telefonul mobil
CONS
  • nimic
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply