Samsung 49MU9002

Atunci cand se aduce in prim plan televizorul Samsung 49MU9002 (vezi oferta de AZI), in primul rand se remarca aspectul sau absolut revolutionar, iar in al doilea rand functiile si modurile smart ce uimesc pana si era noilor tehnologii.

despre Samsung 49MU9002 pareri

Despre Samsung 49MU9002

Designul unicat este redat de curbura ecranului, de piedestalul extrem de elegant, precum si de culorile dinamice si vibrante pe care le proiecteaza pe ecran. Rama minimalista ajuta Smart TV-ul sa fie usor integrat in orice spatiu, indiferent de stilul pe care il prezinta. Astfel, nu e de mirare locul pe care se afla in topul preferintelor celor mai pretentiosi utilizatori.

Samsung 49MU9002
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49MU9002, 4K Ultra HD

Recenziile deosebit de bune primite pana in prezent i-a convins pe cea mai mare parte din utilizatorii si iubitorii Smart TV-urilor de ultima generatie sa investeasca intr-un astfel de produs.

Samsung 49MU9002 review

Atuurile de neegalat ale televizorului Samsung 49MU9002

Este destul de evident faptul ca, din moment ce se bucura de o popularitate atat de mare, nu doar aspectul a contribuit la acest lucru, ci si functiile pe care le detine. De altfel, cele ce vor fi prezentate vor convinge chiar si cei mai sceptici utilizatori ca o astfel de investitie chiar merita sa fie facuta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Designul de 360 grade ii confera dispozitivului electronic o stralucire absolut imaculata, indiferent de unghiul din care e privit. Mai mult decat atat, aspectul sau deosebit se imbina perfect cu designul interior al oricarei incaperi, intocmai datorita ramei minimaliste si spatelui neted pe care il detine.

Controlul asupra televizorului LED Curbat Smart Samsung 49MU9002 este pe cat de simplu, pe atat de eficient si de rapid. Acest lucru se datoreaza in principal functiei Control vocal ce permite navigarea eficienta a dispozitivului.

Functia Smart View permite, de asemenea, conectarea smartphone-ului la marele si elegantul ecran. In acest fel, toate aplicatiile, imaginile si videoclipurile vor fi rapid proiectate pe dispozitiv.

Detectarea automata reprezinta din nou un atu de care utilizatorii tin cont in mod deosebit. Cu ajutorul acestei functii, toate dispozitivele conectate vor fi gasite rapid si recunoscute, astfel ca selectiile de intrare sunt extrem de facile.

Cablurile conectate la TV nu vor mai reprezenta acum o problema, acest lucru datorandu-se faptului ca spatele dispozitivului mascheaza perfect acele fire in interior.

Diagonala televizorului Samsung 49MU9002 de 123 cm, rezolutia de 3840 x 2160 pixeli, Ultra HD/4K, precum si aspectul imaginii de 16:9 contribuie la proiectarea unor imagini realiste, asemenea unei lumi paralele. Ca si caracteristici superioare de imagine avem in acest caz UHD Remastering Engine, Natural Mode Support, Film Mode, Auto Motion Plus, Auto Depth Enhancer, Precision Black, HDR 1000, PQI 2100, Supreme UHD Dimming, insa si multe altele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Nici calitatea audio nu este deloc de neglijat. De altfel, sistemul audio Stereo ce are o iesire sunet (RMS) 2 x 20W prezinta ca si caracteristici superioare DTS Codec, Woofer, Dolby Digital Plus, Multiroom Link, dar si Bluetooth Audio.

In plus, avand Wi-Fi integrat, conexiuni LAN, 1 x RF in, RS-232C, Slot Cl+, insa si 3 intrari USB, Samsung 49MU9002 reprezinta intr-adevar pachetul complet.

8.5 Total Score
Samsung 49MU9002: invovatie in era tehnologiei

Desi modelele curbate nu prea au prins la public, Samsung 49MU9002 merita sa fie luat in considerare datorita performantelor tehnologice si a imaginii deosebite

PROS
  • ecran curbat
  • functii moderne
  • rezolutie 4K
CONS
  • pretul putin cam mare
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply