Panasonic TX-58DX730E

Atunci cand se doreste a se investi intr-un smart TV de ultima generatie, una din cele mai bune alegeri va fi reprezentata intotdeauna de televizorul Panasonic TX-58DX730E (vezi cel mai bun pret al momentului). Acest produs se afla printre preferatele utilizatorilor, iar acest lucru nu se datoreaza doar aspectului extrem de atractiv pe care il detine, ci si a functiilor smart de care beneficiaza.

despre Panasonic TX-58DX730E pareri

Despre Panasonic TX-58DX730E

Cu toate ca eleganta produsului reprezinta un atu urias, functiile pe care le are, precum si calitatea imaginilor prezentate, contribuie la clasarea Smart TV-ului in topul preferintelor celor mai pretentiosi utilizatori. Designul absolut spectaculos de elegant este redat in primul si in primul rand de piedestalul deosebit ce sustine ecranul cu diagonala de 146 cm si rezolutia de 3840 x 2160 pixeli.

Panasonic TX-58DX730E
Televizor LED Smart Panasonic, 146 cm, TX-58DX730E, 4K Ultra HD

Aceasta serie DX730 imbina perfect imaginile 4K abolut spectaculoase cu fascinanta si inteligenta experienta conferita de Firefox OS.

Panasonic TX-58DX730E review

Functiile spectaculoase ale elegantului televizor Panasonic TX-58DX730E

Spre deosebire de televizoarele HD, acesta promite si totodata garanteaza o rezolutie a imaginilor de 4 ori mai mare. Imaginile sunt atat de detaliate si de realistice, incat creeaza impresia ca se priveste asupra unei alte lumi la fel de reale, nu asupra unui ecran, ceea ce este cu adevarat fascinant.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Functia My Home Screen 2.0 permite accesul facil la orice aplicatie sau continut dorit. Ecranul principal ce e bazat pe Firefox OS ii permite utilizatorului sa faca aceste lucruri printr-o operare intuitiva.

Redarea continului HDR (High Dynamic Range – ce prezinta un interval dinamic ridicat) duce la reproducerea realitatii cu ajutorul partilor luminoase. Daca pana acum tehnologia nu era atat de avansata, acum acest televizor Panasonic TX-58DX730E creeaza impresia absoluta a dublarii realitatii, ceea ce e absolut minunat.

Spectrul deosebit de larg de culori ce rezulta din speciala tehnologie Wide Colour Phosphor indeplineste cu succes peste 90% din marile standarde DCI. Spre deosebire de SMART TV-urile LCD, acestea prezinta o paleta de culori absolut impresionanta ce, prin combinatie, redau imaginile autentic.

Datorita tunerelor inovatoare integrate, utilizatorii se pot delecta nu doar cu transmisia terestra digitala, insa si cu un continut receptionat prin satelit, cablu si TV>IP.

Designul dus la nivel de arta al acestui televizor Panasonic TX-58DX730E atrage intr-adevar privirea oricui. Este un produs de o eleganta debordanta, iar acest lucru este redat in mod deosebit de acel piedestal reglabil ce se adapteaza oricarui design interior.

Sistemul audio Stereo cu iesire sunet (RMS) de 2 x 10 W, cu VR-Audio True Surround si Dolby Digital redau sunetul absolut senzational de clar si de real. Astfel, nu doar ca imaginile sunt cat se poate de realistice, insa si sunetele la fel. Astfel, nu e de mirare ca acest model se afla in topul preferitelor utilizatorilor si iubitorilor de noi tehnologii moderne.

Mai mult decat atat, Panasonic TX-58DX730E prezinta si o serie de caracteristici speciale absolut senzationale si extrem de utile: Mod jocuri, Teletext, HbbTV, VIERA Link, Mod Hotel, Brilliant Contrast, Inregistrare PVR, my Home Screen, My Anywhere, Screen Mirroring, Voice Assistant, Quad-Core Pro, Internet Apps, Panasonic TV Remote, Panasonic Media Center, precum si multe altele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii:

Cei ce vor avea placerea sa aiba de-a face cu Panasonic TX-58DX730E, vor descoperi in el un aliat de nadejde. Vizualizarea filmelor va fi adusa cu ajutorul acestuia la nivel de arta si asta datorita culorilor excelente, dar si numeroaselor posibilitati de reglaj. Cu un bass surprinzator si cu o conexiune rapida pe YouTube, vei naviga cum nu se poate mai usor de acum inainte.

8.5 Total Score
Panasonic TX-58DX730E - Smart TV-ul cu MEGA popularitate

Un televizor mare, cu functii smart ce merg foarte bine, cu rezolutie 4K si culori extraordinare, Panasonic TX-58DX730E isi merita pretul chiar daca e putin cam mare

PROS
  • partea de smart merge foarte bine
  • imagini foarte realiste
  • aplicatia Remote pentru Android este excelenta
CONS
  • pretul cam ridicat
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply