Horizon 43HL8510U

Cand vine vorba de alocarea unui buget pentru achizitonarea unui Smart TV, preferintele sunt de foarte multe ori impartite. Totusi, pentru un buget mediu, cea mai buna investitie a anului 2017 ce poate fi facuta este acest televizor Horizon 43HL8510U (vezi AICI pretul de azi).

despre Horizon 43HL8510U pareri

Despre Horizon 43HL8510U

Acest dispozitiv nu doar ca poate fi achizitionat la un pret deosebit de accesibil, insa totodata impresioneaza placut prin designul pe care il prezinta, precum si functiile de care beneficiaza. Astfel, acestea reprezinta principalele doua motive pentru care acest Smart TV se numara printre preferatele utilizatorilor.

Horizon 43HL8510U
Televizor LED Smart Horizon, 109 cm, 43HL8510U, 4K Ultra HD

Diagonala sa de 109 cm, ce nu este intocmai foarte mica, reuseste sa transforme cu succes orice incapere intr-o frumoasa sala de cinema.

Horizon 43HL8510U review

Functiile si specificatiile televizorului Horizon 43HL8510U

Acest Smart Tv cu diagonala de 109 cm si 4K Ultra HD reuseste sa impresioneze placut utilizatorii prin functiile pe care le prezinta, prin specificatiile de ultima generatie, insa si prin designul deosebit de atractiv. Printre cele mai importante detalii ce fac intr-adevar diferenta se numara cele ce urmeaza a fi prezentate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Claritatea imaginilor 4K Ultra HD – oricine isi achizitoneaza acest Smart TV se poate bucura de o adevarata experienta, asemenea celei dintr-o sala de cinema. Are o diagonala destul de mare, de 109 cm, ceea ce contribuie la proiectarea unor imagini extinse, realiste si clare. Pana si cele mai mici detalii vor fi prezentate in adevarata lor forma si culoare.

Narrow Design – datorita marginilor televizorului ce sunt minimaliste, imaginea proiectata pe ecran va fi si mai extinsa, mai clara si mai impresionanta. Astfel, acest model prezinta un design extrem de atragator ce are capacitatea de a cuceri chiar si cel mai pretentios utilizator.

Clear Motion Engine – aceasta functie asigura claritatea absoluta a imaginilor aflate in miscare. Atunci cand au loc anumite scene de actiune, in cazul unor Smart TV-uri se intampla ca imaginile sa devina usor neclare. Insa, in cazul acestui televizor Horizon 43HL8510U, claritatea imaginilor este de exceptie chiar si in astfel de situatii.

Dolby Digital si DTS-HD – Cand vine vorba de sunet, la fel, orice beneficiar al acestui produs se va simti ca intr-o adevarata sala de cinema. Ambianta sonora emisa de aceasta este cu adevarat impresionanta. Sunetele sunt extrem de clare si precise, astfel incat ceea ce se aude sa se afle in perfecta concordanta cu imaginile proiectate pe Smart TV. Mai mult decat atat, acest DTS TruSurround va reda sunetele atat de clar, de parca ar fi sustrase din realitate.

Reducerea consumului de energie – functia Horizon LED TV ajuta considerabil la imprietenirea cu mediul inconjurator, intocmai pentru ca aceasta noua tehnologie extrem de avansata economiseste energie.

Imaginea realista si extrem de clara este redata inclusiv de rezolutia de 3840 x 2160, precum si a contrastului dinamic de 1100:1. Totodata, beneficiind si de Wi-Fi integrat, Horizon 43HL8510U permite conectarea la internet si vizionarea oricarui continut, cu maximum de eficienta. In plus, ca si conexiuni, acesta prezinta D-SUB, SCART, AV, USB, RF, 1 x Headphone our, Cl+, Digital Audio, precum si multe altele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii:

Drept urmare, o astfel de investitie precum Horizon 43HL8510U intr-adevar merita facuta atunci cand se pun pe primul plan nu doar capacitatile Smart TV-ului sau a designului, ci si a pretului accesibil de pe piata de care beneficiaza televizorul Horizon 43HL8510U.

8 Total Score
Horizon 43HL8510U: o investitie ideala pentru un buget mediu

Functii Smart, imagini 4K, diagonala decenta, totul poate fi gasit la televizorul Horizon 43HL8510U. Inclusiv un pret accesibil.

PROS
  • functii smart
  • rezolutie UHD
CONS
  • posibile probleme de conectare la PC
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply