Philips 55PUS6412/12

Daca esti in cautare de un televizor excelent care sa aiba atat un design elegant, cat si specificatii tehnice de cea mai buna calitate, Philips 55PUS6412/12 (vezi pretul redus AICI) este exact ceea ce cauti.  Acest televizor imbina perfect utilul cu placutul, fiind perfect pentru un film impreuna cu cei dragi sau un meci de fotbal impreuna cu prietenii datorita ecranului de dimensiuni mari.

despre Philips 55PUS6412 pareri

Despre Philips 55PUS6412/12

Philips 55PUS6412/12 este un Smart Tv cu ecran tip LED cu un design modern, iar rama argintie a ecranului este subtire si eleganta ce da televizorului un aspect mult mai frumos. Datorita tehnologiei Ambilight ce are rol de a face ecranul sa para mult mai mare reflectand culorile imaginii pe peretele din spatele televizorului, incaperea pare sa se transforme intr-un loc magic.

Philips 55PUS6412
Televizor LED Smart Android Philips, 139 cm, 55PUS6412/12, 4K Ultra HD

Dimensiunile mari ale gadgetului – 1244 x 730 x 78 mm fara stand si 1244 x 785,7 x 266 mm cu stand – fac acest televizor sa fie perfect pentru vizionarea unui film in sufragerie impreuna cu toata familia. Poate fi amplasat si pe perete cu un suport VESA 300 x 200.

Philips 55PUS6412 review

Caracteristicile speciale de imagine si sunet ale televizorului Philips 55PUS6412/12

Modul de redare video este foarte interesant datorita multiplelor specificatii speciale. Ecranul plat cu diagonala de 139 cm, cu o rezolutie de tip 4K ULTRA HD si cu 3840 x 2160 pixeli, reda imaginea  de o calitate excelenta. Tunerul digital DBV-T/T2/T2-HD/C/S/S2 si caracteristicile speciale de imagine fac  televizorul Philips 55PUS6412/12 sa fie mult mai atractiv.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Functia Micro Diming Pro optimizeaza contrastul in functie de lumina din camera,  analizeaza imaginea in 6400 zone diferite, apoi adapteaza contrastul pentru ca tu sa te bucuri de calitate indiferent daca e zi sau noapte. Functia Ultra Rezolution upscaling este special conceputa pentru a clarifica imaginile, imbunatatind fiecare pixel din sursa in pixeli mai buni pentru o imagine clara plina de detalii.

Functia Digital Natural Motion este o tehnologie Philips premiata ce elimina umbrele si efectul de imagine sacadata pentru a te putea bucura de experienta vizionarii unei curse Formula 1 la o calitate superioara. Pixel Plus Ultra HD este un procesor de imagine ce ofera cele mai bune imagini, optimizand calitatea acestora pentru ca tu sa te bucuri de cele mai bune reprezentari.

Datorita sistemului audio stereo amplasat in partea din fata a televizorului ai parte de sunete perfect inteligibile, cu o iesire de 20W RMS. DTS Premium sound a fost conceput pentru a reda un sunet de inalta performanta, fara distorsiuni de volum, dialoguri clare si bas profund.

Philips 55PUS6412/12 poate fi conectat la retea prin Wi-Fi integrat, are 4 porturi HDMI, port slot CI+ pentru conectarea la televiziune printr-o singura cartela fara a mai fi nevoie de receiver extern care ocupa loc. Datorita celor doua intrari USB, poti conecta USB-ul pentru a inregistra emisiunea preferata pe care o poti viziona ulterior. De asemenea, mai are si o iesire audio digitala, LAN, conexiune antena IEC75 si un minijack pentru casti.

Televizorul Philips 55PUS6412/12 are un procesor Quad Core+ Android Tv care ofera cea mai buna experienta de relaxare imbinand functii Android 6.0 cu specificatiile de sunet si redare imagine ale televizorului. Astfel poti viziona video pe YouTube, te poti juca direct pe televizor, poti accesa Google Play pentru muzica si filme, deschide browserul de internet pentru cautari pe Google, ai posibilitatea de a accesa magazine video online si diferite aplicatii.

Pe langa acestea, acest model mai are si urmatoarele caracteristici speciale: Hbb Tv, Simply Share, Mod Lounge, pauza TV, social TV, televiziune la cerere, autodetectare dispozitive Philips, expert de conectare dispozitiv, expert de instalare retea, expert de configurare a setarilor, buton meniu smart complet, actualizare firmware online, canale, control, NowOnTv, ghid tv si video la cerere.

Impreuna cu televizorul mai primiti telecomanda, manual de utilizare in  are veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a instala si configura gadgetul si un cablu de alimentare. Toate acestea la un pret aproximativ de 3700 lei, un pret foarte bun in raport cu numeroasele calitati pe care televizorul Philips 55PUS6412/12 le prezinta.

Concluzii:

In concluzie, Philips 55PUS6412/12 este un televizor foarte inteligent care ne pune la dispozitie o multitudine de avantaje si functii speciale pentru o experienta cat mai placuta, este televizorul perfect pentru vizionarea unui meci de fotbal cu prietenii sau un film preferat impreuna cu toata familia. Mai trebuie doar popcornul, de restul se ocupa singur.

8.5 Total Score
Philips 55PUS6412/12: pentru momente de relaxare in familie

Fara aspecte negative care sa merite a fi mentionate, Philips 55PUS6412/12 aduce utilizatorului, la un pret acceptabil, functii moderne si imagini spectaculoase.

PROS
  • culori spectaculoase
  • diagonala mare
  • sunet perfect inteligibil
  • numeroase functii speciale
CONS
  • nu am gasit
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply