Horizon 40HL7510U

Tehnologia avanseaza extrem de rapid, iar marca Horizon face tot posibilul pentru a tine pasul cu asteptarile si cerintele de pe piata. Acest Televizor LED Smart Horizon 40HL7510U (vezi reducerile de AZI) nu a dezamagit deloc publicul, ba, mai mult, a reusit sa impresioneze placut utilizatorii. Acest model este unul din cele mai cautate de pe piata. Designul sau absolut magnific, precum si functiile pe care le prezinta, au reusit sa atraga un numar fascinant de cumparatori declarati multumiti de investitia efectuata.

Horizon 40HL7510U despre pareri

Despre Horizon 40HL7510U

Smart TV-ul cu diagonala de 102 cm, cu rezolutia de 3840 x 2160 si aspectul imaginii de 16:9, cu unghiul de vizibilitate de 178/178 si contrastul dinamic 4000:2, precum si luminozitatea 300 cd/mp reuseste cu un succes deplin sa proiecteze imagini clare, extrem de apropiate de realitate. Astfel, orice camera in care acesta este instalat poate fi usor transformata intr-o frumoasa sala de cinema.

Horizon 40HL7510U
Televizor LED Smart Horizon, 102 cm, 40HL7510U, 4K Ultra HD

Functiile si caracteristicile moderne ale televizorului Horizon 40HL7510U

Acest model de televizor a reusit sa ii impresioneze placut pe toti utilizatorii prin functiile si modurile de care beneficiaza, insa si prin designul elegant. Printre cele mai populare functii se numara cele ce urmeaza a fi prezentate ulterior.

Horizon 40HL7510U review

Imagine 4K Ultra HD – experienta vizuala devine un adevarat spectacol de nuante si culori placute la vedere.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Platforma dedicata HOS 2.0 (Horizon Smart TV) – accesul la aceasta duce la accesarea unui portofoliu generos de aplicatii pentru intreaga familie.

Wi-Fi integrat – acum nu mai e nevoie de un laptop sau un calculator pentru a accesa o pagina de pe internet. Doar cu ajutorul acestui televizor LED Smart Horizon 40HL7510U se pot viziona filme, se pot juca diverse jocuri, precum se pot face si multe alte activitati placute.

Celebra aplicatie NETFLIX – datorita faptului ca aceasta e integrata in platforma dedicata HOS 2.0 de care s-a mentionat anterior, filmele sau serialele favorite vor putea fi astfel vizualizate direct pe marele ecran.

Clear Motion Engine – atunci cand imaginile se afla in continua si rapida miscare, precum se intampla in cazul jocurilor de actiune ori a filmelor, de multe ori proiectia incepe sa devina usor neclara. Totusi, acest lucru nu se intampla in cazul televizorului Horizon 40HL7510U, intocmai datorita acestei functii Clear Motion Engine. Imaginile vor fi clare si precise, asemenea realitatii.

Dolby Digital si DTS-HD – sunetele emise vor fi clare si totodata se vor contopi perfect cu imaginile transpuse pe marele ecran.

Horizon LED TV – acest model de Smart TV este extrem de prietenos cu natura, astfel ca tehnologia sa avansata ii permite sa functioneze extrem de eficient si totodata sa consume mai putina energie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Acest televizor este recomandat atat pentru spatiile de intindere medie, cat si pentru cele mai extinse, intocmai datorita dimensiunilor sale de 923 x 90 x 544 (dimensiuni fara stand W x H x D). Avand si o culoare deosebita ce consta intr-o combinatie dintre negru si argintiu, va atrage, cu siguranta, privirile tuturor. Indiferent de designul incaperii, televizorul LED Smart Horizon 40HL7510U va imbunatati considerabil aspectul interiorului si se va incadra perfect in orice spatiu.

Concluzii

Pe scurt, aspectul deosebit de atractiv, functiile moderne si pretul accesibil claseaza acest televizor in topul celor mai achizitionate Smart TV-uri de pe piata in anul 2017 si cu siguranta in 2018 se va bucura de acelasi grad de popularitate.

8 Total Score
Horizon 40HL7510U: un smart TV imbunatatit

Un televizor de la un brand in crestere, modelul Horizon 40HL7510U are tot ce ti-ai putea dori, inclusiv un pret decent.

PROS
  • pret decent
  • functii smart
  • rezolutie 4K
CONS
  • nimic la pretul acesta