Samsung 75Q7F

Cauti de mult timp un televizor care sa aiba o multitudine de calitati pentru a fi pe placul tuturor celor din familie? Samsung 75Q7F (vezi oferta de AZI) este exact ceea ce cauti deoarece are un design elegant, dar si extrem de modern. Rama foarte subtire de culoare neagra scoate perfect in evidenta ecranul care atunci cand televizorul este pornit atrage toata atentia asupra lui datorita culorilor pe care le reda.

despre Samsung 75Q7F pareri

Despre Samsung 75Q7F

Televizorul are dimensiunea de 1671,2 x 957,9 x 53,3 mm fara stand, 1671,2 x  1046,6 x 405,0 mm cu stand si greutatea de 42,2 kg, fiind usor de plasat pe perete cu ajutorul unui suport special de perete VESA 400 x 400. Consumul este mic, avand un indice de consum de 280 W.

Samsung 75Q7F
Televizor QLED Smart Samsung, 189 cm, 75Q7F, 4K Ultra HD

Samsung 75Q7F este un televizor ce reprezinta perfect tehnologia avansata a anului 2017. Acesta este un smart tv de tip LED ce prezinta o multitudine de caracteristici remarcabile, printre care tehnologia Q Display, tehnologia ce are rol de a imbunatati calitatea imaginilor astfel incat imaginile sunt clare aproape ca cele din realitate.

Samsung 75Q7F review

Tehnologia Q Contrast iti ofera posibilitatea de a vedea imagini perfect conturate care au un contrast foarte pronuntat, care te face sa te bucuri de imagini perfecte indiferent daca e zi sau noapte. De asemenea, televizorul mai are si o tehnologie speciala HDR 4K si o tehnologie Q LED care reda imaginile mai clare ca niciodata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Caracteristicile audio video ale televizorului Samsung 75Q7F

Televizorul dispune de doua difuzoare stereo de 20 W RMS prin care sunetele sunt clare, iar datorita specificațiilor speciale de sunet Dolby Digital Plus si DTS Codec sunetul este perfect pentru a te bucura de experienta vizionarii programelor preferate, acesta fiind redat la o calitate exceptionala asemenea celui din cinematograf. Televizorul are si un woofer prin care sunetul este redat la un alt nivel, pentru a te bucura de muzica preferata la o calitate ridicata, indiferent de volum.

Functia Multiroom link permite controlarea nivelului de volum din alta camera. Bluetooth Audio permite conectarea televizorului la un amplificator de sunet sau la o boxa cu functia bluetooth integrata pentru a asculta muzica preferata la orice nivel de sunet.

Samsung 75Q7F are un mod de redare video foarte interesant datorita caracteristicilor speciale de imagine. Imaginea este redata pe un display plat cu diagonala de 189 cm (vezi si modelele de 123 cm138 cm si cel de 163 cm. Acest televizor reprezinta perfect firma sa despre care se stie ca este printre liderii creatorilor de display-uri. Rezolutia ULTRA HD/ 4K si cei 3840 x 2160 pixeli au rol de a imbunatati calitatea imaginilor pentru a te putea bucura de experienta vizionarii programelor preferate la o calitate exceptionala.

Aspectul imaginii este de 16:9 pentru a te putea bucura de imagine pe intreaga suprafata a ecranului. Functia Q Engine este un motor de redare a imaginilor pentru imagini perfecte.  De asemenea, televizorul mai are si functii speciale de imagine cum ar fi: Supreme UHD Dimming, Quantum Dot Color si multe altele care au rol de a oferi imagini mai calitative, iar tu sa te poti bucura de imagini clare si pline de detalii.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Televizorul Samsung 75Q7F permite conectarea LAN, RF in, RFS232C, dar SLOT CI+ care ofera posibilitatea de a conecta televizorul la distribuitorul de cablu printr-o cartela speciala de televiziune. Totodata, te vei putea bucura si de internet datorita functiei Wi-Fi integrata. Televizorul Samsung 75Q7F iti permite si conectarea a trei USB-uri pentru a te putea bucura de muzica si filmele salvate pe stick-ul USB direct pe ecranul televizorului.

Alaturi de Samsung 75Q7F mai primesti si o telecomanda speciala cu functie Controlul Vocal pentru o accesare mai la indemana a programelor preferate, un manual de utilizare unde poti gasi toate informatiile necesare pentru instalarea televizorului sau informatii pentru inlaturarea eventualelor neclaritati privind functiile si setarile televizorului.

De asemenea, mai primesti si un cablu de alimentare la priza pentru conectarea televizorului la sursa de alimentare cu energie. Toate aceste beneficii prezentate mai sus le poti avea la un pret aproximativ de 17000 lei, un pret rezonabil avand in vedere functiile si specificatiile acestui device.

Concluzii:

Televizorul Samsung 75Q7F este un gadget smart de ultima generatie. Este un televizor ultra modern ce imbina perfect designul cu functiile speciale, dar si cu modul in care reda imaginile. Sunetul exceptional te face sa te simti ca intr-un cinematograf, chiar acasa la tine.

9 Total Score
Samsung 75Q7F - televizorul care te face sa te bucuri de cele mai mici detalii

Din seria modelelor curbate face parte si Samsung 75Q7F, un televizor caruia cu greu ii poti gasi defecte. Specificatii de top, dar si un pret premium

PROS
  • vizionarea imaginilor la o calitate exceptionala apropiata de realitate datorita spectrului bogat in culori pe care televizorul il are integrat
  • calitate inegalabila a modului de redare audio
  • telecomanda de ultima generatie cu functie Voice Control
  • design extrem de elegant ce schimba decorul oricarei incaperi
CONS
  • pretul foarte mare
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply