Samsung 65MU8002

Se spune ca acest televizor LED Smart Samsung 65MU8002 (vezi pretul la reducere) reprezinta una din cele mai bune investitii de pe piata din anul 2017 in materie de Smart TV. In urma micilor cercetari efectuate in ceea ce privesc functiile pe care le detine, se poate spune ca, intr-adevar, utilizatorii au perfecta dreptate.

despre Samsung 65MU8002 pareri

Despre Samsung 65MU8002

Diagonala sa de 163 cm (vezi si modelul de 123 cm), precum si designul general al Smart TV-ului, atrag, ce-i drept, atentia oricarui privitor. Este un model extrem de reusit ce pare ca incepe sa se bucure de din ce in ce mai multa popularitate.

Samsung 65MU8002
Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65MU8002, 4K Ultra HD

Functiile cu care ne uimeste noul model de televizor LED Smart Samsung 65MU8002

Printre cele mai importante avantaje ale achizitionarii acestui Smart TV nu stau doar la baza aspectului absolut fascinant, ori a rezolutiei impresionante de 3840 x 2160, ci si a modurilor si functiilor pe care le prezinta. Invovatia intr-adevar consat in detalii, iar printre cele mai apreciate se numara cele ce urmeaza.

Samsung 65MU8002 review

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

 • HDR1000/ Extreme – puterea absoluta de iluminare high Dynamic Range permite claritatea deplina a imaginilor de pe marele ecran, asemeni celor din cinematografe.
 • Dynamic Crystal Color – culorile atat de clare precum cristalul, invaluie imaginile intr-o plasa a realitatii.
 • Peak Illuminator – contribuie la imbunatatirea luminozitatii imaginilor atunci cand este necesar, in special in timpul scenelor intunecate.
 • Gestionarea eficienta a cablurilor – cablurile, pot, intr-adevar, sa strice intr-o masura mai mare sau mai mica decorul unei incaperi. Insa, cu ajutorul televizorului LED Smart Samsung 65MU8002, mai exact a suportului sau, aceste fire vor fi perfect ascunse, astfel incat sa para a fi chiar inexistente.
 • One Connect – fiecare dispozitiv este usor conectat prin aceasta functie One Connect.
 • Design de 360° – datorita design-ului minimalist pe care il prezinta, indiferent din unghiul din care e privit Smart TV-ului, imaginea va fi la fel de calitativa si de clara.
 • Control vocal – aceasta functie ii permite oricarui utilizator sa controleze mult mai rapid si mai eficient televizorul. Asta se poate face atat vocal, cat si clasic, cu telecomanda.
 • Smart View – aceasta aplicatie ii permite oricarui telefon mobil (cu functia necesara) sa se conecteze la Smart TV si sa il controleze astfel.
 • Smart Hub – este indragit de toti utilizatorii. Aceasta functie ofera posibilitatea de a organiza si gestiona mult mai usor continutul de pe ecran. Astfel, aplicatiile dorite, si nu numai, se pot gasi rapid doar pe un singur ecran.

Acest  smart TV cu o tehnologie speciala HDR, 4K, are intr-adevar, dimensiuni destul de mari, astfel incat sa transforme orice incapere intr-o adevarata sala de cinema. Dimensiunile acestuia, cu stand, masoara 1448.2 x 928.0 x 416.1 mm, iar fara stand 1448.2 835.8 x 47.6 mm. Consuma 240W, ceea ce nu este deloc mult, fata de alte Smart TV-uri.

Ca si caracteristici speciale, le enumeram pe cele mai populare: UBS HID Support, Web Browser, Auto Channel Search, Picture-In-Picture, ConnectShare, Instant On, Digital Clean View, Extended PVR, TV to Mobile (Mirroring), Mobiel to TV (Mirroring, DLNA), Bluetooth Low Energy, BT HID Support, precum si multe altele.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, nu e de mirare ca acest televizor LED Smart Samsung 65MU8002 este unul din cele mai apreciate ale anului 2017. E o investitie care in mod cert merita sa fie facuta.

9 Total Score
Samsung 65MU8002: Cea mai buna investitie a anului 2017 in materie de Smart TV

Samsung 65MU8002 - un televizor Smart cu o diagonala impresinanta care poate fi exact ce iti trebuie, mai ales daca iti place sa vizionezi filme.

PROS
 • Ideal pentru rulat filme de pe netflix
 • Sistemul tizen este foarte usor de folosit
CONS
 • Pretul putin cam mare
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply