Sony Bravia 49XE8077

Sony este  firma cunoscuta de toata lumea si una dintre primele alegeri pentru toti cei care cauta sa isi cumperi un televizor premium sau macar unul peste medie din punct de vedere calitativ. In acelasti timp, nu trebuie sa crezi ca fiecare model al lor este unul cu totul si cu totul special. Ca orice producator, mai scost si produse dezamagitoare, desi de cele mai multe ori nu se intampla asta. Daca vrei sa investesti putin intr-un televizor, atunci nu cred ca dezamagirea ar fi una imensa. Dar atunci cand esti gata sa cumperi ceva de calitate superioara, cel putin pe hartie, e bine sa te asiguri de calitatea reala, indiferent de brand. Aici intra in scena Sony Bravia 49XE8077 9 (cel mai bun pret doar AICI).

Sony Bravia 49XE8077

Despre Sony Bravia 49XE8077

Sony Bravia 49XE8077 este un model de marime medie de la producatorul japonez care se afla pe locul trei in topul mondial al vanzarilor. Acesta este si de calitate medie, ceea ce in traducere libera inseamna ca detine cam toate calitatile pe care ar trebui sa ti le doresti de la un televizor atunci cand nu vrei sa investesti in el cat intr-o masina.

Sony Bravia 49XE8077
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 123.2 cm, 49XE8077, 4K Ultra HD

Dar sa revenim la design si diagonala. 123 cm (vezi si modelul de 109 cm) nu este chiar atat de mult daca stam si ne gandim ca exista si televizoare de 200 cm. Insa aceasta marime este perfecta pentru un televizor casnic, intrucat iti permite sa il montezi si in dormitor, dar si in living.  Si cum niciodata varietatea in modurile de utilizare nu a fost un lucru rau, ea nu este nici aici.

Sony Bravia 49XE8077 review

Design-ul nu este nici el rau. Sony Bravia 49XE8077 se integreaza perfect in categoria lui. Rama e subtire, materialele sunt de calitate buna si chiar daca poti gasi si aparate mai spectaculoase, nici acesta nu e rau deloc.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Imagine impecabile la modelul Sony Bravia 49XE8077

Cat despre calitatea imaginii, aceasta poate sa para spectaculoasa pentru orice persoana care nu este la curent cu noile tehnologii din spatele televizoarelor si ok pentru cei care se declara experti in domeniu. Sony Bravia 49XE8077 are o rezolutie 4k UHD, pusa si mai mult in valoare de functia HDR 10 si de X-reality Pro.

Practic, imaginea este fara cusur in 90 % din situatii. Uneori apar probleme de contrast (sau marginile ecranului devin prea luminoase), dar acestea sunt niste lucruri minore care fie nu se observa, fie dispar repede. Oricum ar fi, nu strica deloc experienta, care este una excelenta chiar si atunci cand programele sunt unele de calitate mai slaba (asa cum de regula se intampla), adica in rezolutie HD sau chiar SD.

Si pentru un model de marime medie, Sony Bravia 49XE8077 are si un sunet decent. Acesta nu se compara ca nivel de calitate cu ceea ce ofera imaginea, dar daca folosesti un sistem audio, atunci lucrurile vor fi pe picior de egalitate fara nicio problema.

Sistemul Android, un pic dezamagitor

Odata ce stii cum stau lucrurile cu sistemul de operare folosit de Sony Bravia 49XE8077 nu prea mai ai cum sa fii dezamagit, dar prima oara simti diferenta fata de Samsung si mai ales de LG. Sony folosesc un sistem de operare Android, dar comparativ cu ce intalnim la telefoare si tablete, acesta este ceva mai slab. In primul rand, are mai putine aplicatii decat cele ale rivalilor si se si misca un pic mai greu.

Cert este insa ca te obisnuiesti cu el si ca, in cele din urma, experienta online e placuta daca vrei sa vezi filme in calitate 4k. Intervata e ok si cu o telecomanda inteligenta il vei putea manevra chiar si daca nu ai mouse si tastatura (desi ele sunt recomandate). In final, Sony Bravia 49XE8077 are si destule porturi si intrari USB si HDMI, deci posibilitatile de conectare si de vizionare de filme sau de jucat sunt unele multiple.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Sony Bravia 49XE8077 nu a fost facut sa fie un televizor perfect (nici cele de vreo patru ori mai scumpe nu sunt, desi se apropie mai mult de perfectiune decat o face acesta). Poate ca are mici probleme cu sistemul Android (acestea apar insa la toate modelele brandului), dar dincolo de asta, calitatea este una ridicata si in conformitate cu pretul cerut. Daca vrei un televizor care sa arate bine, sa aiba rezolutie 4k si HDR si care sa se miste si decent pe internet, acesta poate sa fie o solutie buna, la un pret care nu pare exagerat de mare in absolut niciun moment.

9 Total Score
Sony Bravia 49XE8077, un model care nu dezamageste

Sony Bravia 49XE8077, un model de marime medie, Smart Android, o calitate foarte buna la un pret accesibil multora dintre noi.

PROS
  • Diagonala suficient de mare pentru a putea sa fie montat in orice camera
  • Rezolutie 4k
  • Design ok
CONS
  • Sistemul Android
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply