Samsung 65MU9002

Televizorul LED Curbat Smart Samsung 65MU9002 (vezi cea mai buna oferta) reprezinta cea mai buna investitie pentru clientii pretentiosi care isi doresc achizitionarea unui Smart TV cu diagonala mare, cu functii multiple, fara a pune prea mult accent pe preturile reduse. Ce-i drept, acest dispozitiv nu este insa achizitionat de oricine; pretul sau nu este cel mai mic de pe piata, fata de alte televizoare de pe piata, si are o diagonala foarte mare. Asta inseamna ca este recomandat doar pentru incaperile foarte spatioase.

despre Samsung 65MU9002 pareri

Despre Samsung 65MU9002

Pentru ca inovatia consta intr-adevar in detalii, acest dispozitiv este cel mai bun exemplu. Pe langa faptul ca are un design deosebit de atractiv, functiile pe care le detine contribuie la clasarea acestui Smart TV in topul preferintelor utilizatorilor.

Samsung 65MU9002
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65MU9002, 4K Ultra HD

Avand in vedere cat de repede avanseaza tehnologia si cat de multi producatori de Smart TV-uri exista in lumea intreaga, e cert ca este extrem de mare si concurenta. Cu toate acestea, se pare ca celebrul brand Samsung a atras pana in ziua de azi cel mai mare numar de admiratori. Dispozitivele produse de acesta, in special Smart TV-urile, au reusit sa revolutioneze intreaga lume.

Samsung 65MU9002 review

De altfel, pe langa faptul ca acest produs are un pret accesibil, luand in considerare designul si functiile pe care le are, rata de durabilitate a acestuia este absolut impresionanta. Astfel, e o investitie ce clar merita sa fie facuta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Detaliile de mare avengura ale televizorului LED Curbat Smart Samsung 65MU900

Printre cele mai indragite functii ale sale se numara, de altfel: HDR1000/ Extreme, Dynamic Crystal Color, Ultra Black, Motion Rate 240, Peak Illuminator, One Connect, Smart View, Smart Hub si multe altele.

Acest Smart TV de tip led din gama 2017 impresioneaza placut publicul cu o tehnologie HDR 4K absolut spectaculoasa. Avand totodata si o rezolutie extrem de mare de 163 cm, cu atat mai mult denota faptul ca imaginile sunt clare si realiste. Astfel, petrecerea in fata televizorului alaturi de familie devine o activitate mult mai adorata.

Avand Wi-Fi Integrat, orice continut sau aplicatie de pe internet poate fi accesata cu usurinta direct cu ajutorul televizorului. Chiar si cu ajutorul smartphone-ului, orice continut de pe acesta poate fi usor si rapid proiectat pe marele ecran.

In plus, calitatea se claseaza la rang superior. Display-ul curbat, rezolutia ultra HD/ 4K de 3840 x 2160,  precum si Mega Contrastul, garanteaza imagini ca si sustrase din lumea reala. Ca si caracteristici superioare, acesta prezinta UHD Remastering Engine, HDR 1000, Supreme UHD Dimming, Precision Black (Local Dimming), Active Crystal COlor, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode Support si PQI 2700.

Dimensiunile acestuia demonstreaza inca o data, ca orice incapere poate fi usor transformata intr-o adevarata sala de cinema. Totusi, cu tot cu stand, televizorul LED Curbat Smart Samsung 65MU9002 masoara 1443.0 x 837.9 x 58.5 mm (W x H x D), ceea ce inseamna ca are dimensiuni destul de mari; astfel nu e recomandata aceasta investitie intr-o incapere foarte inghesuita.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pe final, ca si caracteristici speciale, acest model impresioneaza cu Web Browser, Picture-In-Picture, Wi-Fi Direct, Auto Channel Search, Wireless LAN Built-in, Instant On, Digital Clean View, Auto Power Off, Extended PVR, Mobile to TV – Mirroring (DLNA), TV to Mobile – Mirroring, HDMI Quick Switch, Bluetooth Low Energi, 360 Video Player, precum si multe altele.

9 Total Score
Samsung 65MU9002: investitie pentru standarde inalte

Samsung 65MU9002 - televizorul care nu te va dezamagi. Daca ai cautat un televizor curbat cu functii impresionante acesta e modelul perfect.

PROS
  • Ecranul curbat iti ofera o imagine perfecta
  • Functiile superioare de imagine se simt prezente mai ales la filme
CONS
  • Nimic de reprosat
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply