Sony Bravia 43XE8077

Televizorul incepuse, la un moment dat, sa fie mai putin cautat ca in perioada de glorie, de aceea, producatorii au inceput sa gaseasca noi modalitati prin care sa ne faca sa cautam acest aparat si, analizand modele ca acest televizor Smart Android LED Sony Bravia 43XE8077 (cea mai noua oferta AICI), putem spune ca au reusit, deoarece au creat o serie de aparate care intrec cu mult tot ceea ce stim ca inseamna un televizor.

Sony Bravia 43XE8077

Despre Sony Bravia 43XE8077

Modelul de televizor Smart Android LED Sony Bravia 43XE8077 are un design foarte placut, cu linii elegante si placute, care ii ofera un rafinament aparte. Televizorul este si foarte subtire, ceea ce il face sa arate mult mai bine. Culoarea sa este gri. Acesta are dimensiuni de 96.4 x 56.7 x 5.7 de centimetri (W x H x D) fara stand si de 96.4 x 61.7 x 24.2 de centimetri (W x H x D) cu stand, avand o greutate de 10.8 de kilograme. Modelul poate fi pus si pe perete, fiind compatibil VESA 100 x 200.

Sony Bravia 43XE8077
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 108 cm, 43XE8077, 4K Ultra HD

Puterea sa consumata este de 70 W. Ca accesorii incluse, aparatul are telecomanda, cablu de alimentare si manual de utilizare. Printre caracteristicile sale speciale pot fi enumerate telextextul, Sleep Timer, HDD Recording, USB, Opera browser, Parental Control, Dynamic Backlight, ceas pe ecran, Hotel Mode, ghid de programe, Codec pentru reteaua de acasa etc.

Sony Bravia 43XE8077 lateral

Info despre produs

Acest televizor Smart Android LED Sony Bravia 43XE8077 este de tip LED si Smart TV cu tehnologia Trilluminos 4K X-Reality Pro si folosind sistemul de operare Android 6.0 Mashmallow. Ca tehnologie speciala aparatul include HDR 4K. De asemenea, poate sa indeplineasca si functia de monitor. Produsul face parte din gama ultra-moderna creata in 2017.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Sistemul audio este stereo, cu o iesire de sunet de 2 x 10 W, incluzand o serie de caracteristici superioare de sunet, ca Speaker Clear, Digital Surround Sound modes (S-Master Digital Amplifier, S-Force Front Surround Dolby Digital, Dolby Plus HDMI, Dolby Digital Plus) etc.

Ecranul are o diagonala de 109 de centimetri, iar display-ul sau este de tip plat. Rezolutia ecranului e de 3840 x 2160 de pixeli, ceea ce inseamna Ultra HD / 4K. Aspectul de imagine este de 16:9. Unghiul sau de vizibilitate este de 178 / 178 de grade, ceea ce inseamna ca poate sa fie vizionat ecranul din orice pozitie, chiar si daca nu te afli exact in fata sa, si tot poti sa intelegi exact ce se vede pe acesta.

Drept caracteristici superioare de imagine se numara Frame Dimming, Edge LED, Mastered in 4K, afisaul triluminos, Wide Mode, Auto Wide, Live Colour Techology, Dynamic Contrast Enhancer si multe altele, care fac toate imaginile afisate pe ecran sa fie mult mult mai clare, mai pline de culoare si sa para cat mai reale.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Deci, cumparand modelul de televizor Smart Android LED Sony Bravia 43XE8077, nu vei regreta nici macar o secunda investitia pe care ai facut-o, deoarece acest aparat este unul cu totul special, care iti arata cat de moderne sunt aceste aparate in ziua de azi.

9.5 Total Score
Televizor Smart Android LED Sony Bravia 43XE8077: o lume minunata

Televizor Smart Android LED Sony Bravia 43XE8077 - un model cu caracteristici moderne, 2017, design placut la pret foarte bun.

PROS
  • Imagine impecabila cu o diagonala mare
  • Sunet excelent
  • Android 6.0, Marshmallow
CONS
  • Nimic de reprosat
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply