Sony 40WE660

Oferta de televizoare este foarte variata in orice magazin ai intra, fizic ori online, de aceea, trebuie sa te hotarasti ce fel de caracteristici vrei sa aiba acesta si, desigur, sa iti stabilesti un buget pe care esti dispus sa-l cheltuiesti. Daca vrei un televizor mai special, un model ca acest televizor LED Smart Sony 40WE660 (cea mai buna oferta doar AICI) este, probabil, cea mai buna optiune.

Sony 40WE660 fata

Despre Sony 40WE660

Noile modele de televizoare au designuri mult mai placute ca vechile astfel de produse, liniile lor fiind mult mai elegante si subtiri, iar acest televizor LED Smart Sony 40WE660 nu face exceptie, avand si un corp la fel de subtire si de elegant. Astfel, poti sa te bucuri de faptul ca livingul tau va arata mereu foarte bine cu acest aparat in el.

Sony 40WE660
Televizor LED Smart Sony, 101.4 cm, 40WE660, Full HD

Aparatul este un Smart TV de tip LED cu tehnologia X-Reality Pro, care poate sa indeplineasca si functia de monitor, o caracteristica intalnita tot mai des la noile modele de televizoare. Acest produs face parte din gama 2017.

Sony 40WE660 vedere lateral

Investeste in acest aparat

Dimensiunile sale sunt de 910 x 543 x 70 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 910 x 591 x 208 de milimetri (W x H x D). Greutatea sa este de 8.7 kilograme. Un alt avantaj pe care il ofera acest aparat este faptul ca este compatibil VESA 100 x 200, ceea ce inseamna ca poate fi asezat si pe un perete, daca iti doresti sa iti faci un living cu adevarat special.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Modelul are culoarea neagra si are, evident, o serie de caracteristici speciale, printre care se numara aplicatia de YouTube deja preinstalata. Ca accesorii incluse, produsul dispune de telecomanda, cablu de alimentare si manual de utilizare. Puterea sa consumata este de 60 W.

Multumita unui interval dinamic ridicat, detaliile, care, de obicei, se pierdeau, in zonele prea luminoase ori intunecoase, sunt pastrate, ceea ce face ca imaginea sa fie cu mult mai dinamica decat imaginea cu care erai obisnuit la vechile televizoare.

Deoarece modelul de televizor LED Smart Sony 40WE660 este de tip Full HD, poti sa vezi detaliile mult mai bine de acum inainte, totul parand mai rafinat, ca sa iti asigure un nivel minim de zgomot, dorind sa te impresioneze cat mai mult.

Ecranul dispune de o diagonala de 101 de centimetri, display-ul fiind plat, iar, rezolutia de 1920 x 1080 de pixeli, adica Full HD. Aspectul de imagine este de 16:9. Drept caracteristici superioare de imagine, modelul de televizor LED Smart Sony 40WE660 include Live Colour, X-Reality PRO, Motionflow XR 400 si multe altele.

Sunetul are si el parte de caracteristici superioare, precum Dolby Digital Plus, S-Force Front Surround, Surround DTS Digital si Surround ClearAudio+. Iesirea sunetului este de 10 W (RMS) si sistemul audio este de tip stereo.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, daca vrei un televizor de calitate pentru casa ta, modelul de televizor LED Smart Sony 40WE660 este unul pe care poti sa te bazezi, oferindu-ti toate motivele pentru care sa faci aceasta investitie, fiind sigur ca nu vei regreta ulterior.

8.5 Total Score
Televizor LED Smart Sony 40WE660: o alegere diferita

Televizor LED Smart Sony 40WE660 - un model de calitate, 2017, o diagonala mare cu o claritate excelenta a imaginii, acum in oferta.

PROS
  • Design placut, imagine clara
  • Configurare usoara la WiFi
CONS
  • Cablu de alimentare extrem de scurt
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply