Horizon 43HL7510U

S-a ajuns la concluzia ca, in materie de Smart TV-uri, acest Televizor LED Smart Horizon 43HL7510U (vezi pretul la reducere) reprezinta cea mai populara investitie a anului 2017. Numarul impresionant al recenziilor pozitive a atras atentia chiar si celor mai pretentiosi utilizatori. Uimitor, se pare ca designul si functiile dispozitivului au reusit sa atraga placut atentia chiar si persoanelor mai sceptice in ceea ce priveste noile Smart TV-uri aparute pe piata.

despre Horizon 43HL7510U pareri

Despre Horizon 43HL7510U

Adevarat e si faptul ca toate produsele din gama Horizon de pana acum au reusit doar sa aduca un plus pe piata si totodata asteptari mai mari din partea publicului. De altfel, acest televizor nu a dezamagit absolut deloc, nici prin specificatii, insa nici prin aspect.

Horizon 43HL7510U
Televizor LED Smart Horizon, 109 cm, 43HL7510U, 4K Ultra HD

Acest Smart TV are un design absolut imaculat ce reuseste sa aduca o imbunatatire oricarei incaperi. Are o diagonala de 109 cm (vezi si modelul de 102 cm), ceea ce nu reprezinta maximum, insa nu se numara nici printre cele mai mici. In plus, are un design absolut imaculat.

Horizon 43HL7510U review

Design de lux, functii de rang superior – televizorul Horizon 43HL7510U

Si de aceasta data, Horizon a reusit sa aduca un plus pe piata Smart TV-urilor. De altfel, printre cele mai interesante detalii in ceea ce priveste televizorul LED Smart Horizon 43HL7510U se numara cele ce urmeaza a fi prezentate ulterior.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

  • Imagini 4K Ultra HD – alaturi de familie sau prieteni, vizionarea filmelor sau serialelor preferate in fata acestui Smart TV devine o activitate mult mai apreciata. In acest fel nu doar ca se pune mai mult accent pe realizarea unei activitati alaturi de cei apropiati, insa totodata cultiva. Avand si Wi-Fi integrat, se pot accesa orice informatii disponibile in mediul online. In plus, are o rezolutie impresionanta de 3840 x 2160 pixeli, insa si un contrast dinamic de 1100:1.
  • Narrow Design – acest Smart TV prezinta margini minimaliste ce nu imbunatatesc doar aspectul, insa si calitatea imaginii.
  • Aplicatia NETFLIX integrata – datorita faptului ca aceasta face parte din platforma dedicata HOS 2.0 (HORIZON SMART TV), filmele sau serialele favorite vor putea fi oricand vizionate.
  • Clear Motion Engine (CME) – in general, atunci cand se urmareste un film de actiune sau se joaca, imaginile se misca rapid, astfel ca de cele mai multe ori devin usor neclare. Cu toate acestea, cu ajutorul acestei aplicatii ale televizorului LED Smart Horizon 43HL7510U, imaginile devin atat de clare de parca ar fi sustrase din realitate.
  • Dolby Digital Plus (DD+) – acest sistem audio garanteaza o experienta sonora realista ce reuseste sa completeze perfect continutul vizual. Mai mult decat atat, cu ajutorul DTS TruSurround, sunetele sunt redate extrem de real pe configuratii stereo cu boxe 3.1.

In ceea ce priveste consumul, cu acest model puteti sa va luati de o grija, caci consumul energiei electrice este redus considerabil.

Nici calitatea sunetului nu e deloc de neglijat la Horizon 43HL7510U. Acesta are o iesire sunet (RMS) 2 x 8 W, dar si o serie de caracteristici superioare ce contribuie la rezultarea unor sunete de cea mai inalta calitate, apropiate profund de realitate: EQUALIZER (5 BAND), NICAM Stereo, Dolby Digital Plus (DD+), DTS HD, precum si DTS TruSurround HD.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii:

Desi are un pret modic, deloc de neglijat, acest smart tv Horizon 43HL7510U pare a fi o alegere inteleapta. Avantajele pe care le prezinta sunt in beneficiul cumparatorului, caracteristicile sale fiind unele dintre cele mai bune pentru categoria sa.

8.5 Total Score
Horizon 43HL7510U: cea mai populara achizitie din 2017

Un model de calitate, cu functii moderne si imagine foarte placuta, Horizon 43HL7510U uimeste si prin specificatii, dar si prin pretul accesibil

PROS
  • claritatea imaginilor si a sunetului
  • este un consumator avantajos de energie electrica
CONS
  • partea de smart putea fi si mai buna