Samsung 49MU7002

Televizoarele UHD sunt elegante prin definitie, avand mereu un design modern. Se intampla insa din cand in cand ca un model sa fie de-a dreptul desavarsit si sa se remarce in fata tuturor. Acesta este si cazul televizorului Samsung 49MU7002 (reducerile de azi AICI). Televizorul este cu totul special din toate punctele de vedere. Experienta de vizionare este de-a dreptul fascinanta.

Samsung 49MU7002

Despre Samsung 49MU7002

Samsung 49MU7002 este un televizor ultra subtire, care lasa impresia ca are un ecran cu o grosime de doar cativa milimetri. Prin raportare la diagonala de 123 cm, televizorul este chiar impresionant de subtire.

Samsung 49MU7002
Televizor LED Smart Samsung, 123 cm, 49MU7002, 4K Ultra HD

Acesta este alcatuit din materiale premium si are finisaje dintre cele mai fine. Design-ul are o combinatie foarte reusita de negru si argintiu. Se remarca mai ales faptul ca ecranul nu are rama pe 3 dintre laturi, lasand astfel impresia ca imaginile plutesc in camera.

Samsung 49MU7002 lateral

Design-ul arata bine din toate partile, producatorul avand grija sa ii ofere un aspect elegant indiferent din unghiul la care este privit. Astfel, chiar si partea din spate arata foarte bine si aduce puncte pe partea de aspect. Televizorul are dimensiunile de 1090.3 x 634.1 x 55.3 mm.

Imagini super calitative

Ecranul 4k reda cadre la rezolutia de 3840 x 2160 de pixeli. Ecranul are un indice PQI pentru calitatea generala a imaginii de 1900. Acesta este prevazut cu functii HDR si are o luminozitate de pana la 1000 niti.

Functiile HDR aduc contrastul la un cu totul alt nivel, redand imagini cu o profunzime foarte mare. La baza performantei se afla redarea foarte precisa a nuantelor de negru. Contrastul este stabilit dinamic, la acest lucru contribuind tehnologii de dimming UHD. Contrastul este cu siguranta punctul forte principal al ecranului. Culorile sunt in acelasi timp foarte realiste, iar cadrele in miscare sunt redate cu ajutorul tehnologiei Motion Rate 240.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Meciurile si filmele de actiune se vad mult mai interactiv si mai detaliat. Pentru a asigura un echilibru perfect intre dotari, producatorul foloseste tehnologia UHD Remastering Engine. Aceasta are grija ca fiecare element sa fie pus in valoare si sa completeze totodata performanta celorlalte.

Pe partea audio, televizorul este dotat cu 2 difuzoare de cate 20W. Sunetul este astfel foarte puternic. Acesta este prelucrat apoi folosind tehnologii de top (Dolby Digital, DTS Sound) si ajunge sa fie clar si sa acopere un spectru tonal larg. Sunetul este distribuit totodata amplu, reusind sa acapareze intreaga camera. Sistemul audio contribuie foarte mult la stabilirea unei experiente de vizionare optime.

Functii smart performante

Samsung 49MU7002 beneficiaza si de functii smart. Acesta este dotat cu un procesor quad-core avansat, care permite desfasurarea mult mai rapida a activitatii online. In acelasi timp, interfata este foarte intuitiva, iar gama de aplicatii este extinsa. Vei gasi numeroase jocuri si aplicatii menite sa asigure divertisment pentru intreaga familie.

Televizoarele smart Samsung folosesc interfata Tizen, interfata special creata de inginerii coreeni pentru a raspune cerintelor punctuale ale utilizarii tv. Performanta este foarte buna. Televizorul se poate la conecta la internet atat prin cablu, cat si wireless (este dotat cu wifi integrat).

Pentru control exista o singura telecomanda. Aceasta este foarte simplu de folosit si ofera acces instant la continutul dorit.

La nivelul conectivitatii, televizorul este dotat cu 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB si intrari video. De asemenea, exista si tehnologia Bluetooth. Transferul de date se face astfel foarte usor si ai posibilitatea de a te conecta la o serie extinsa de dispozitive. Poti asocia astfel instant un HDD extern, un player Blu-Ray, o consola de joc, un PC etc. De asemenea, poti face mirroring pe ecranul telefonului si poti reda pe ecranul mare al televizorului continut multimedia.

Samsung 49MU7002 este dotat si cu slot CI+ si tuner digital, putand sa redea canalele digitale fara a mai avea nevoie de un decodor extern.

Avem de-a face cu un televizor foarte bine pus la punct din toate punctele de vedere.

Concluzii

Samsung 49MU7002 este un televizor 4k cu un design minimalist dus la extrema. Acesta este foarte subtire si reuseste sa impresioneze pe toate planurile. Televizorul reda in acelasi timp imagini de o calitate superioara si este dotat cu functii smart foarte performante. Nu puteau lipsi nici port-urile pentru conectarea la alte dispozitive si sistemul audio puternic. Samsung 49MU7002 este unul din cele mai reusite televizoare ale anului din categoria sa.

9 Total Score
Samsung 49MU7002: televizorul 4k HDR ultra elegant

Samsung 49MU7002 raspunde cu succes oricarei cerinte din partea unui utilizator, oricat de pretentios ar fi. Merita sa ai modelul in livingul tau

PROS
  • ecran 4k HDR de 123 cm
  • luminozitate de pana la 1000 niti
  • calitate generala foarte buna a imaginii
  • sistem audio puternic
  • functii smart performante
  • conectivitate extinsa
CONS
  • nu am gasit nimic negativ in performanta modelului
Add your review  |  Read reviews and comments
1 Comment
  1. Perfect de acord cu cele spuse vis-a-vis de acest model de TV, cu exceptia difuzoarelor care uneori vibreaza suparator la volum ridicat in carcasa. Problema am intalnit-o si la seria K 2016 (43KS7502). Pe mine nu m-a ,,suparat” prea mult, deoarece redau sunetul receptorului IPTV, printr-un home cinema, Klipsch Ultra 2 THX superb!.

Leave a reply