LG 55UJ635V

In fiecare an LG scot cateva televizoare excelente, din fiecare categorie de pret. Este logic faptul ca nu putem compara unul care costa 3 sau 4 mii de lei cu unul de peste 6 mii, dar pentru clasa fiecaruia, acestea ofera niste caracteristici foarte bune (la fel cum o fac si cele de peste 10 mii de lei, dar acestea sunt deja o alta poveste). Modelul despre care vom vorbi, adica LG 55UJ635V (vezi ACUM pretul redus) este unul situat ceva mai jos pe scara preturilor.

LG 55UJ635V

Despre LG 55UJ635V

Nu este chiar ieftin, dar nici chiar premium. Insa in aceasta clasa de mijloc poti gasi unele dintre cele mai avantajoase televizoare, mai ales atunci cand nu ai la dispozitie un buget nelimitat.

LG 55UJ635V
Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UJ635V, 4K Ultra HD

Design-ul este un punct forte

Daca ar fi sa il comparam pe LG 55UJ635V cu unul dintre modelele premium ale firmei, s-ar putea sa descoperim ca are cateva minusuri (rama este ceva mai groasa si dintr-un material mai ieftin). Dar pus langa niste modele mai ieftine, calitatea lui incepe sa fie mai mult decat evidenta.

LG 55UJ635V lateral

Televizorul arata bine si acest lucru il face sa fie unul dintre cele mai vanate din clasa lui. In plus, este un model mare, de 139 cm (vezi si modelele de 123 cm si cel de 108 cm). Bineinteles, exista altele si mai mari, dar pentru acasa as spune ca diagonala lui este una ideala. In acelasi timp, ramane potrivit si pentru un bar, un restaurant sau un magazin, mai ales ca din punct de vedere tehnic, marimea e sustinuta si de un nivel decent de calitate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Imaginea nu este nici ea lasata la voia intamplarii, dar acesta este deja un lucru comun pe care il descoperim la toate televizoarele de clasa superioara. In acelasi timp, nici nu este dificil sa scoti un model 4k UHD si LG 55UJ635V exact asta si este.

De asemenea, functia HDR isi face si ea simtita prezenta. Adunate, acestea aduc o imagine foarte buna, pe cat de buna poate sa ofere un ecran format dintr-un panou IPS (inferior din punct de vedere calitativ celor OLED, dar si mult mai ieftin).

Culorile sunt calde si contrastul e bun, desi uneori partile inchise si cele deschise ale imaginii se mai contamineaza reciproc. Dar pentru un utilizator fara niste pretentii exagerate si dupa cateva minute de setari (mai multe sau mai putine, in functie de experienta), televizorul nu ar trebui sa prezinta nicio dezamagire.

Sunetul, pe de alta parte, este cam slab daca vrei sa folosesti televizorul intr-o incapere foarte spatioasa. In acelasi timp, LG 55UJ635V poate sa ofere niste performante senzationale chiar si in astfel de conditii daca apelezi la ajutorul unui soundbar sau al unui sistem audio.

Pana la urma, niciun televizor nu este perfect din punct  de vedere sonor, deci nici acestuia nu putem sa ii reprosam chiar atat de multe, mai ales cum din punct de vedere calitativ, lucrurile stau chiar bine.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

LG 55UJ635V are acelasi sistem de operare foarte bine implementat

In ziua de astazi, functiile smart sunt la fel de importante pentru un televizor pe cat sunt rezolutia si diagonala. Iar LG reuseste sa aiba unul dintre cele mai bune sisteme de operare, Web OS 3.5 si deci unele dintre cele mai bune performante smart de pe piata. LG 55UJ635V se misca excelent si prezinta o interfata excelenta si foarte usor de utilzat.

Nu acopera intreg ecranul, e colorata si fiecare aplicatie este la locul ei. In plus, daca folosesti si telecomanda magic remote aproape ca nu mai ai nevoie de mouse si tastatura. Nu in ultimul rand, televizorul poate sa fie folosit pe post de monitor de PC sau pentru a rula filme si clipuri de pe stick sau de pe Blu-Ray/DVD. Poate sa si salveze pe stick sau HDD, desi nu stiu cata lume mai foloseste o astfel de functie.

Concluzii

LG 55UJ635V ramane un televizor care demonstreaza foarte bine forta celor de la LG. Coreenii sunt capabili sa vina cu niste modele foarte bune indeferent de pret, mereu adaptate nevoilor pe care le au clientii dispusi sa plateasca banii ceruti.

Daca nu vrei un model premium, dar ai totusi un buget decent la dispozitie, acest aparat este unul facut pentru tine. Practic, el are toate functiile unui aparat premium, dar la o calitate usor mai redusa si astfel se pot face si economii. Televizorul arata bine, afiseaza o imagine mult peste medie, e mare si are un sistem smart de top. Poate ca se mai putea lucra la sunet, dar in rest, toate calitatile sunt la locul lor.

9 Total Score
LG 55UJ635V, televizor de clasa medie, cu multe avantaje

Desi ca pret televizorul, LG 55UJ635V se incadreaza in clasa medie, specificatiile, designul si imaginea sunt clar de top. Acum este si la reducere!

PROS
  • Raport calitate pret bun
  • Sistemul de operare
  • Imaginea 4K
CONS
  • Sunetul putea fi mai puternic, data fiind diagonala
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply