Star-Light 28DM3500

In ciuda faptului ca televizoarele smart sunt foarte atractive si performante, exista si multe cazuri in care e nevoie strict de un model simplu, pentru vizionarea standard. In cazul in care ai nevoie de un televizor simplu pentru bucatarie sau pentru camera copiilor, Star-Light 28DM3500 (Vezi AICI ofertele de azi) este o optiune foarte buna. Televizorul este ieftin, are o diagonala potrivita si reda imagini la o calitate decenta.

Star-Light 28DM3500

Despre Star-Light 28DM3500

Star-Light 28DM3500 este un televizor de dimensiuni ceva mai mici, care face parte din seria de modele produse sub brandul propriu eMAG. Televizorul arata bine si mentine un nivel foarte bun de calitate si la nivel general (ex.dotari, functii). Acesta are o constructie din plastic si este negru in totalitate.

Star-Light 28DM3500
Televizor LED Star-Light, 71 cm, 28DM3500, HD

Rama este destul de subtire, iar ecranul este plat. Televizorul are dimensiunile de 645 x 444 x 190 mm si o greutate de doar 3.8 kg. Fixarea pe masa se face cu ajutorul unui set de picioare laterale, iar stabilitatea este foarte buna. Producatorul se mandreste cu faptul ca instalarea este foarte simpla si dureaza 20 de minute de la deschiderea cutiei. Picioarele de fixare se monteaza usor, iar odata asezat pe masa, televizorul este gata de pornire.

Star-Light 28DM3500 lateral

Instalarea canalelor este la fel de simpla si se rezolva rapid. Nu mai trebuie sa iti bati capul sau sa apelezi la prieteni, ori la serviciile furnizorului de cablu pentru a putea incepe sa folosesti televizorul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ecranul Star-Light 28DM3500 are o diagonala de 71 cm(vezi AICI si variantele de 80 cm51 cm, 55 cm sau 60 cm) si este de tip HD Ready. Imaginile sunt redate la rezolutia de 1366 x 768 de pixeli si se vad clar. Acesta sunt procesate folosind tehnologii moderne in vederea obtinerii unor culori cat mai bune. Luminozitatea de 230 cd/m2 este superioara categoriei de pret, iar prin urmare si contrastul este foarte bun. Valoarea contrastului nativ este de 3000:1.

Luminozitatea reprezinta unul din atuurile cele mai importante ale modelului, fiind superioara chiar si fata de multe modele care apartin unor branduri mai renumite. Ecranul se mai remarca in acelasi timp prin timpul de raspuns de 6.5 ms, care il face ideal pentru folosirea pe post de monitor. Cadrele in miscare vor fi si ele redate mult mai clar si mai detaliat, fara efect de sacadare. Unghiurile de vizualizare sunt foarte extinse, atingand 178 de grade atat pe orizontala, cat si pe verticala. Ecranul ofera astfel o experienta optima de vizionare, din orice pozitie.

Pentru redarea sunetului este folosit un sistem audio cu 2 difuzoare care au o putere totala de 16W. Sunetul are un volum mediu, fiind unul standard pentru un televizor accesibil.  Cei interesati in mod special de calitatea sunetului pot asocia televizorului niste boxe externe in cazul in care simt ca acesta nu se ridica la nivelul asteptarilor. Cu ajutorul player-ului multimedia integrat vei putea reda muzica direct de pe un mp3 sau un stick. De asemenea, vei putea vedea poze si videoclipuri de pe telefon sau tableta direct pe ecranul mai mare al televizorului.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Modelul Star-Light 28DM3500 nu este dotat cu functii smart. Avand in vedere insa dimensiunile televizorului si faptul ca urmeaza cel mai probabil a fi folosit in bucatarie sau in camera copiilor, acest lucru nu se remite prea mult. Conectarea directa la internet este un aspect mai important pentru televizoarele principale, de dimensiuni mai mari, folosite in living sau dormitor.

Televizorul este dotat cu toate port-urile necesare pentru redarea de continut multimedia de pe dispozitive externe. Gasim asadar cate un port HDMI, USB, Scart si o intrare de PC. Acestea permit conectarea rapida la un calculator, tableta, consola de jocuri, stick USB, player DVD etc. Exista si un Slotul CI+, foarte util intrucat elimina multe cabluri. Cu ajutorul slotului CI+ vei putea urmari canalele digitale fara a mai avea nevoie de un aparat separat pentru decodor, ori de inca o telecomanda. Lucrurile sunt mult mai simple si mai comode. Vizionarea tv ar trebui sa fie un motiv de relaxare si nu un chin.

Dupa cum poti vedea, Star-Light 28DM3500 ofera un pachet de dotari numai bune pentru un televizor secundar in locuinta. Televizorul nu ofera dotari de top, dar reuseste totusi sa isi indeplineasca foarte bine treaba.

Concluzii

Star-Light 28DM3500 este un televizor perfect pentru o camera mica, in care nu ai nevoie de cel mai performant ecran. Modelul are un raport calitate-pret foarte bun si se prezinta chiar mai bine decat unele televizoare care apartin brandurilor de top.

7.5 Total Score
Star-Light 28DM3500: televizorul non-smart de dimensiuni mici

Pentru cine isi doreste un simplu televizor cu o diagonala decenta, cu rezolutie Full HD dar si la un pret mai mult decat acceptabil, Star-Light 28DM3500 este solutia ideala

PROS
  • luminozitate buna si contrast superior categoriei de pret
  • design atractiv, plat
  • posibilitati de conectare rapida la alte dispozitive
CONS
  • sunetul ar fi putut fi mai puternic