Star-Light 22DM3500

Televizoarele Full HD redau imagini mult mai clare si mai calitative in ansamblu, fiind mereu o alegere buna. Star-Light 22DM3500 (cel mai bun pret al momentului AICI) este un televizor Full HD de dimensiuni reduse, ideal pentru a fi folosit si pe post de monitor. Televizorul are un pret foarte accesibil, asa ca reprezinta o optiune perfecta pentru cei care nu au bugete prea mari.

Star-Light 22DM3500

Despre Star-Light 22DM3500

Star-Light 22DM3500 este un televizor care aduce o serie intreaga de dotari moderne la un pret foarte bun. Modelul arata inainte de toate foarte bine. Acesta are un design simplu si elegant pe negru si urmeaza linii clasice. Ecranul plat si rama destul de subtire sustin un aspect foarte placut. Televizorul are dimensiunile de 578 x 340 x 60 mm.

Star-Light 22DM3500
Televizor LED Star-Light, 55 cm, 22DM3500, Full HD

Fixarea pe perete se face printr-un picior dreptunghiular standard. Televizorul nu arata ieftin, producatorul avand grija sa asambleze foarte bine componentele si sa asigure o constructie rezistenta si stabila.

Ecranul Full HD cu diagonala de 55 cm (vezi AICI si variantele de 80 cm, 51 cm sau 60 cm) reda cadrele la rezolutia de 1920 x 1080 de pixeli. Culorile sunt destul de puternice la prima utilizare, existand insa posibilitatea de a efectua reglari. Cu putina rabdare poti obtine un echilibru bun si te poti bucura de imagini foarte placute. Contrastul nativ este de 1000 : 1, iar luminozitatea este de 200 cd/m2. Ecranul are un timp de raspuns de 6.5 ms. Acesta face ca imaginile sa fie redate fara sacadare, lucru foarte util si pentru sesiunile de gaming.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Televizorul isi face foarte bine treaba in cazul in care este folosit pe post de monitor. Dimensiunile sale il fac usor de incadrat pe un birou dintr-o camera mai mica, asa ca poti econimisi destul de mult spatiu. In loc de doua ecrane, ai nevoie de unul singur. Poti comuta foarte usor de la canalele tv la continutul de pe PC, asa ca te poti bucura de emisiuni, meciuri si filme, iar in pauze sa te joci, sa lucrezi sau sa urmaresti videoclipuri online. Sau invers. Este foarte usor sa treci de la un tip de continut de altul.

Ar mai fi de mentionat unghiurile de vizibilitate de 176 de grade. Acestea permit urmarirea emisiunilor, filmelor si meciurilor preferate din orice pozitie. Nu te va mai supara faptul ca imaginile sunt mai intunecate sau suprasaturate atunci cand stai intins sau in picioare, ori atunci cand privesti ecranul din lateral. In acelasi timp, culorile nu vor aparea distorsionate in cazul in care televizorul este fixat pe perete.

Trecand acum la partea de sunet, Star-Light 22DM3500 este dotat cu doua difuzoare de cate 8W. Acestea nu redau cel mai puternic sunet si sunt unul din punctele mai pun atractive ale modelului. Sunetul putea fi clar mai puternic, lucru care se observa destul de rapid. Poti reduce insa din efect prin asocierea unor boxe externe.

Dupa cum era de asteptat, televizorul nu are functii smart. Acestea ar fi fost totusi inutile pentru un model de dimensiuni mici, ce poate fi folosit usor pe post de monitor si reda astfel continut online de pe calculator sau laptop.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pentru redarea continutului din surse externe, televizorul este dotat cu o serie foarte utila de port-uri. Printre acestea se numara un port HDMI, un port USB si intrari Scart, PC si de component. Asta inseamna ca vei putea conecta foarte usor un calculator, laptop, HDD extern, stick USB, consola de joc, player DVD etc. In mare poti reda pe ecranul televizorului continut multimedia de pe orice tip de dispozitiv extern. Acest lucru este foarte util si creste posibilitatile de divertisment. Televizoarele si monitoarele actuale nu mai sunt statice si folosite doar pentru vizionarea standard.

Mai trebuie mentionat si faptul ca pentru redarea canalelor digitale nu mai ai nevoie de un aparat pentru decodor extern. Exista un slot CI+ si un tuner digital care permit captarea canalelor digitale printr-un decodor CI+. Acesta poate fi obtinut de la distribuitorul de cablu si face lucrurile mult mai usoare. Nu vei mai avea atat de multe aparate si cabluri suplimentare in jurul televizorului si vei elibera astfel spatiu.

Pachetul de dotari oferite de modelul Star-Light 22DM3500 este unul de baza. Pretul sau foarte bun face lucrurile super atractive si aduce un argument in plus de achizitie.

Concluzii

Star-Light 22DM3500 este un televizor perfect pentru cine cauta un model Full HD ieftin ce poate fi folosit si pe post de monitor. Pachetul de dotari are un raport calitate-pret foarte bun.

7.5 Total Score
Star-Light 22DM3500: mini televizorul foarte accesibil

Star-Light 22DM3500 este un televizor micut, care merge utilizat mai mult ca si combinatie tv-monitor. Pretul este mic, rezolutia Full HD iar imaginile sunt placute

PROS
  • ecran Full HD
  • functie de monitor
  • posibilitati de conectare rapida la dispozitive externe
CONS
  • sunetul este destul de slab
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply