Star-Light 24DM3500

Pentru cei care s-au saturat sa colinde prin cafenelele aglomerate, prin cluburile cu muzica data tare, prin parcurile suprapopulate, exista un alt mijloc de relaxare: televizorul. Ce poate fi mai placut decat o zi petrecuta in fata televizorului, in timp ce urmariti programele favorite? Iar daca mai adaugati si popcorn sau un ceai cald, meniul este complet. Desigur, se spune ca secretul unei vieti fericite este sa fii mereu activ. Insa, la un moment dat, din cauza amalgamului de evenimente si intamplari, ajungi sa obosesti. Drept urmare, o zi petrecuta in fata televizorului, urmarind filmele sau serialele preferate, este de necondamnat. Insa nu orice fel de televizor este capabil sa satisfaca aceasta nevoie, ci doar modelul LED Star-Light 24DM3500 (vezi AICI cel mai mic pret) pe care il vom prezenta si noi in acest material.

star light 24DM3500 vedere fata

Despre Star-Light 24DM3500

Desi multi sunt de parere ca designul dispozitivelor din locuinta lor nu este foarte important, atunci cand merg la cumparaturi demonstreaza exact contrariul, alegand sa refuze investirea intr-un dispozitiv care sa nu arate bine. Din fericire, nu este si cazul televizorului LED Star-Light 24DM3500 care isi cucereste imediat potentialii cumparatori prin aspect.

Star-Light 24DM3500
Televizor LED Star-Light, 60 cm, 24DM3500, HD Ready

Este un model simplu, de culoare neagra, care mizeaza pe ideea de simplitate. Insa, de cele mai multe ori, „mai putin inseamna mai mult”. Televizorul are o dimensiune de 563 x 372 x 176 mm si o greutate care il face usor de transportat. Astfel, cand va plictisiti sa-l tineti intr-o incapere, il puteti muta intr-alta, fara nici o problema.

Star-Light24DM3500

Insa ceea ce este cu adevarat important in cazul acestui televizor este unghiul de vizibilitate care este de 176 grade. Totodata, demn de mentionat este si faptul ca televizorul este ultra slim, fiind dotat cu un ecran bun de tip High Definition (HD).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Sa vorbim despre eficienta televizorului LED Star-Light 24DM3500

Televizorul LED Star-Light 24DM3500 este cu siguranta unul eficient, datorita rezolutiei ecranului de 1366 x 768 pixeli. Desi este un non smart TV, acesta se remarca prin magia culorilor ce redau perfect realitatea. Astfel, indiferent ca este vorba de un meci de fotbal, de un videoclip al artistului preferat sau de un documentar care prezinta animalele in habitatul natural, televizorul este capabil sa redea perfect imaginile. Iar acest lucru se datoreaza si capacitatii sale HD.

Spre deosebire de alte televizoare, in cazul acestui model marca Star-Light imaginile se succed intr-o maniera cursiva, in timp de utilizatorul poate urmari programele preferate. Asa ca nu conteaza daca alegeti sa stati culcati sau in picioare.

Porturile de tip HDMI si USB au rolul de a transforma orice incapere intr-una destinata divertismentului, mai ales datorita faptului ca pot fi conectate mai multe dispozitive in acelasi timp. Astfel, aveti posibilitatea sa downloadati un film de pe laptop si apoi sa-l vizionati la o calitate mai buna, folosind ecranul propriului televizor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Totodata, trebuie mentionat si faptul ca instalarea acestui televizor se realizeaza extrem de usor, expertii din domeniu spunand ca ea a fost conceputa astfel incat sa nu ocupe mai mult de 20 de minute. Asa ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la acest lucru.

8 Total Score
Star-Light 24DM3500: un televizor ce-si merita banii

Star-Light 24DM3500 - televizor LED, HD Ready, cu diagonala de 60 cm si posturi pentru conectari diverse, este acum disponibil la un pret incredibil de mic.

PROS
  • Rezolutie foarte buna
  • Porturi de tip HDMI si USB
  • Ultra slim
CONS
  • Diagonala de 60 cm este ceva cam mica
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply