Star-Light 55DM5000: un televizor pentru relaxarea ta

Star-Light 55DM5000
Televizor LED Star-Light, 140 cm, 55DM5000, Full HD
star-light 55DM5000 vedere fataSa traiesti experienta de a privi la un televizor demodat ori sa nu ai un televizor, azi, este de neconceput. In fiecare casa exista cel putin un astfel de aparat, iar oamenii nu se mai multumesc cu orice fel de imagine, cu orice fel de sunet, etc. Exigentele clientilor cresc pe zi ce trece, poate pentru ca ele merg mana in mana cu progresul tehnologiei, care ii instiga sa-si doreasca performanta, iar in cazul televizorului sa traiasca o experienta cat mai fidela realitatii.

Despre Star-Light 55DM5000

Star-Light, un brand renumit de acum, are o oferta generoasa la acest capitol. Modele multe, performante, adaptate la cele mai actuale cerinte ale pietei. Un exemplu in acest sens este televizorul Star-Light 55DM5000, un model deja cunoscut si apreciat de catre cumparatori.

Cu un design atractiv, televizorul Star-Light 55DM5000 isi gaseste loc in orice camin, integrandu-se perfect in livingul ori dormitorul clientilor. De culoare neagra, rama ingusta, dimensiuni 1235 x 344 x 775 mm, sustinut de cele doua picioruse care ii dau o stabilitate mare, televizorul se poate aseza pe orice suprafata din incapere sau chiar pe perete.

star-light 55DM5000 vedere inclinata

Televizorul Star-Light 55DM5000 nu este un Smart TV, dar foloseste tehnologia LED, deci poate incanta privitorul cu imagini clare si culori vii de o calitate excelenta. Interfata lui este prietenoasa, permitand accesul la functiile sale simplu, rapid si intuitiv. In plus, gratie tehnologiei folosite, are o durata de viata lunga si reuseste sa obtina contrastul si luminozitatea perfecte la un consum de energie scazut.

Sunet, imagine si functii, toate la superlativ

Modelul Star-Light 55DM5000 este dotat cu un sistem audio de tip Stereo, bazat pe tehnologia Dolby Digital Plus, ce ofera sunet surround cu iesirea de 2 x 8 W. Beneficiaza de caracteristici superioare de filtrare cum ar fi: Surround si egalizator. Diagonala mare (140cm) este perfecta atat pentru o camera mai mare de apartament, cat si pentru un living sau un dormitor modern si destul de spatios. Display-ul Full HD, avand o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, in aspect imagine 16:9, permite clientilor sa se bucure de o experienta vizuala excelenta. La aceasta performanta contribuie, de asemenea, luminozitatea (300 cd/mp) si contrastul dinamic (4000:1), amandoua bune. Datorita timpului de raspuns foarte mic (doar 6 ms), imaginile se succed cursiv, ceea ce accentueaza senzatia de real, iar unghiurile de vizualizare (178/178 grade) ofera posibilitatea clientului sa vada perfect aproape din orice loc din incapere. Pentru receptie si transmisie televizorul foloseste un tuner digital (DVB-T/C) cu o intrare pentru antena si una pentru continut video.

Televizorul Star-Light 55DM5000 poate fi folosit si ca monitor pentru PC, laptop si chiar pentru o consola de gaming (intrarea VGA pentru PC sau portul digital HDMI), datorita functiilor sale avansate.

Alte functii ale televizorului Star-Light 55DM5000 care merita mentionate sunt: OSD Disable On si Off, EPG, Teletext, Control parental, Netflix, Progressive Scan. La fel are player multimedia integrat, astfel incat clientii pot sa vizioneze filme, fotografii sau sa asculte muzica, fara ca vreun alt echipament sa fie necesar.

In concluzie, desi nu este un Smart, televizorul Star-Light 55DM5000 intruneste o serie de calitati care il fac sa fie preferat de multi clienti. Imaginea deosebit de clara, sunetul puternic si curat, culorile naturale si tehnologiile avansate il ajuta sa obtina o nota mare. In plus, raportul calitate/pret este foarte bun.

8.7 Total Score
Star-Light 55DM5000

Televizorul Star-Light 55DM5000 - LED, Full HD, diagonala de 140 cm, sistem audio de tip Stereo, tehnologia Dolby Digital Plus, rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, aspect imagine 16:9, luminozitatea si contrastul dinamic foarte bune, OSD Disable On si Off, EPG, Teletext, Control parental, Netflix, Progressive Scan.

PROS
  • Stabilitate buna la suport
  • Sunet surround
  • Functie de monitor
CONS
  • Nu este smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply