Star-Light 55DM6000: un televizor ce-ti va placea

Star-Light 55DM6000
Televizor Smart LED Star-Light, 140 cm, 55DM6000, Full HD
star-light 55DM6000 vedere fataAproape toti oamenii au cel putin un televizor in casa. Cum tehnologia avanseaza continuu, implicit si standardele clientilor se schimba. Multe persoane doresc sa schimbe vechiul televizor cu unul modern, mai performant, sau sunt in momentul primei achizitii, cautandu-l pe cel bun.

Despre Star-Light 55DM6000

De la Star-Light – un mare brand de electrocasnice – modelul Star-Light 55DM6000 imbina perfect pretul acceptabil cu designul aparte si caracteristicile tehnice de top. Din gama 2016, acesta este un Smart TV cu un design atractiv care aduce, cu siguranta, un plus de modernism in casa oricarui client. Este potrivit pentru o camera mare de apartament –  un living sau un dormitor foarte spatios. Are carcasa de culoare neagra, rama subtire si dimensiuni de 1235 x 344 x 775 mm. Dispune de un stand, putand fi asezat pe orice suprafata, dar poate fi dispus si pe perete. Vine dotat cu o telecomanda, un cablu de alimentare si manualul de utilizare.

star-light 55DM6000 vedere inclinata

Televizorul Star-Light 55DM6000, dotat cu ecran LED Full HD, functii Smart de ultima generatie si multe altele, ofera oportunitatea de a va bucura de imagini Full HD clare si de culori vii de o calitate greu de contestat. Se remarca si prin faptul ca accesul la functiile sale inteligente se face rapid si intuitiv. De asemenea, datorita tehnologiei folosite, are o durata de viata lunga si reuseste sa obtina contrastul si luminozitatea perfecte la un consum de energie scazut.

Tot datorita functiilor sale avansate, televizorul Star-Light 55DM6000 ar putea deveni un centru media foarte util in casa clientilor si, mai mult, ar putea fi folosit ca monitor pentru PC, laptop si chiar la o consola de gaming (intrarea VGA pentru PC sau portul digital HDMI).

Tehnologia de varf intalneste exigentele clientilor

Modelul Star-Light 55DM6000 este foarte performant, raspunzand pe deplin celor mai exigente cerinte. El este dotat cu un sistem audio de tip Stereo ce ofera sunet surround cu iesirea de 2 x 8 W. Diagonala ecranului, de 140 cm, este destul de mare, permitand o vizionare optima. Display-ul este Full HD, avand o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, in aspect imagine 16:9. Atat luminozitatea (300 cd/mp), cat si contrastul (1200:1) sunt foarte bune. Datorita timpului de raspuns foarte mic (6 ms), imaginile Full HD se vor succeda cursiv, furnizand senzatia de real. Unghiurile de vizualizare (178/178 grade) ofera o vizibilitate foarte buna, indiferent din ce parte a incaperii ar privi clientul. Pentru receptie si transmisie televizorul foloseste un tuner digital (DVB-T/C) cu o intrare pentru antena si una pentru continut video, fiind dotat si cu Player multimedia integrat. Clientul poate astfel sa vizioneze filme, fotografii sau sa asculte muzica, fara ca vreun alt echipament sa fie necesar. Conexiunile se fac prin Wi-Fi integrat si Slot CL+, avand o gama larga de conectori.

Alte functii ale televizorului Star-Light 55DM6000, care merita mentionate, sunt: OSD Disable On si Off, Teletext, Control parental, Netflix, Scan.

Se poate afirma – ca o concluzie – ca televizorul Star-Light 55DM6000 este o alegere demna de luat in considerare. Beneficiind de o tehnologie noua, acest model ofera o serie de facilitati utile, imagine clara, un spectru de culori foarte frumoase si nu in ultimul rand un raport calitate/pret foarte bun.

9.5 Total Score
Star-Light 55DM6000

Televizor Smart LED Star-Light - diagonala de 140 cm, Full HD, intrarea VGA pentru PC sau portul digital HDMI, sistem audio de tip Stereo, rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, Player multimedia integrat.

PROS
  • Smart
  • Tuner digital
  • Wi-Fi integrat
CONS
  • Se putea mai bine la sunet
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply