Sony Bravia 55XD7005

Dintre toate modelele de televizoare disponibile in zilele noastre in magazine, nu este neaparat usor sa gasesti unul care sa-ti fie pe plac, sa fie accesibil, sa aiba controale optimizate si sa aiba functii moderne. De aceea, multi oameni ajung sa-si cumpere un model care sa nu se ridice la asteptarile pe care le aveau de la produsul cumparat. De exemplu, daca vrei sa poti sa navighezi pe Internet pe televizor, iti trebuie neaparat un model de tip Smart TV, care sa-ti permita sa faci acest lucru. Un model care se incadreaza in categoria aceasta este acest televizor Smart Android LED Sony Bravia 55XD7005 (vezi AICI pretul actualizat).

Sony Bravia 55XD7005

Despre Sony Bravia 55XD7005

Profilul acestui televizor este subtire, facandu-l usor de inclus in orice locuinta moderna. De asemenea, este foarte usor sa-l montezi pe un perete, deoarece are o rama subtire, discreta si ingusta, care pune tot accentul pe imaginea afisata, si nu pe rama in sine.

Sony Bravia 55XD7005
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD7005, 4K Ultra HD

Dorind sa ofere clientului o calitate superioara a imaginii, modelul de televizor Smart Android LED Sony Bravia 55XD7005 imbina stralucirea si calitatea specifica 4K cu alte caracteristici speciale interesante, ca luminozitatea ori culoarea. Pentru ca imaginea sa fie si mai spectaculoasa, Sony a dotat acest model cu o diagonala de 139 cm, suficienta pentru orice camera.

Sony Bravia 55XD7005 lateral

Prin aceasta combinatie, daca in trecut anumite zone nu se vedeau bine din cauza luminii prea stralucitoare a soarelui ori din cauza unor umbre prea intunecate, cu acest televizor Smart Android LED Sony Bravia 55XD7005 imaginile de pe ecran vor deveni mai clare, dar si mai detaliate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Prin X-Reality PRO 4K, pixelii vor fi convertiti, obtinandu-se in aceasta modalitate o claritate mai buna a imaginilor. Acest program face ca pixelii din mai multe cadre sa fie analizati, imbunatatind claritatea imaginilor, detalii care se observa mai ales atunci cand analizezi trasaturile fetei ori culoarea pielii.

Prin intermediul acestui televizor Smart Android LED Sony Bravia 55XD7005 poti sa te simti bine cu o multime de variante de divertisment, fie ca este vorba de productii cinematografice de la Hollywood pe Netflix, la propria ta compilatie de muzica, la videoclipuri de pe YouTube ori la aplicatii din Google Store; toate sunt disponibile cu acest televizor Smart Android LED Sony Bravia 55XD7005.

Poti sa gasesti toate programele dorite cu acest televizor Smart Android LED Sony Bravia 55XD7005 datorita optiunii de a cauta printr-o bara de continut, dar si prin cautare vocala. De asemenea, poti sa partajezi muzica sau filme de pe smartphone-ul tau personal pe modelul de televizor Smart Android LED Sony Bravia 55XD7005 utilizand aplicatia Google Cast, urmand ca smartphone-ul sa fie folosit in loc de telecomanda. Google Cast este valabil pentru a fi folosit atat cu sistemul de operare Android, cat si cu sistemul de operare iOS. In plus, poti folosi si laptopul pentru aceasta operatiune.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Un alt factor care lucreaza in favoarea acestui televizor Smart Android LED Sony Bravia 55XD7005 il reprezinta faptul ca poti sa-ti gestionezi mai usor cablurile din casa – totul gratie unei structuri speciale care are rolul de a ascunde cablurile in partea din spate a panoului.

Modelul de televizor Smart Android LED Sony Bravia 55XD7005 este unul ideal pentru orice camin modern.

8.9 Total Score
Sony Bravia 55XD7005: un televizor generos

Smart TV, modelul Bravia 55XD7005 de la Sony este foarte subtire si usor de montat pe perete. Imagine clara si foarte detaliata. Functia Smart iti permite sa navighezi cat iti doresti pe internet. Functie speciala: cautare vocala.

PROS
  • Model de tip Smart TV
  • Diagonala 139 cm
  • X-Reality PRO 4K
CONS
  • Unele dintre aplicatii merg cam greu