Sony Bravia 55XD9305: perfect pentru camera ta

Sony Bravia 55XD9305
Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD9305, 4K Ultra HD, HDR
sony bravia 55XD9305 vedere fataPetrecerea timpului liber intr-o maniera cat mai placuta nu este doar o dorinta fara importanta astazi, ci si o necesitate vitala. Dat fiind ritmul foarte alert al vietii, nevoii de a fi mai mult ca oricand concentrati pe o multitudine de indatoriri ce tin de serviciu ori de viata de zi cu zi, orele de relaxare devin o necesitate pentru sanatatea noastra psihica. Printre multele preferinte ale oamenilor in materie de relaxare se numara si vizionarea emisiunilor la televizor.

Asadar, nu se mai pune problema daca sa ne cumparam un televizor, ci pe care anume – avand in vedere ca oferta este extrem de bogata si variata.

Un  producator care impresioneaza prin design, tehnologie si inovatie este Sony – deja un nume important pe piata de specialitate. Din gama de televizoare Sony, remarcam modelul Sony Bravia 55XD9305 prin performantele sale deosebite, tehnologia de ultima ora si designul modern. Trebuie sa precizam ca acest televizor se adreseaza clientilor dispusi sa plateasca un pret ceva mai ridicat pentru o experienta vizuala de exceptie. Putem afirma totusi ca dotarile lui rasplatesc din plin efortul financiar.

sony bravia 55XD9305 vedere inclinata

Despre Sony Bravia 55XD9305

Din gama 2016, Televizorul Sony 55XD9305 de dimensiuni  1239 x 717 x 36 mm, rama subtire, culoarea neagra, stand elegant si design foarte atractiv, se incadreaza perfect in orice living, aducand un plus de modernism si confort. De remarcat modul inteligent de gestionare a cablurilor care permite montarea televizorului aproape de perete, firele fiind ascunse. Se poate monta foarte usor si pe perete – dispune si de un sistem de ventilatie care-i creste fiabilitatea.

Imagini impecabile, functii de exceptie la Sony Bravia 55XD9305

Televizorul Sony 55XD9305 este un Smart, fiind dotat cu tehnologie de ultima ora. Are un sistem audio de tip Stereo, bazat pe tehnologia Dolby Digital Plus, ce ofera sunet surround cu iesirea de 4 x 7,5 W. Diagonala mare (139 cm) este perfecta pentru un living sau un dormitor modern si destul de spatios. Display-ul de tip edge LED, cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli (Ultra HD 4K), permite clientilor sa se bucure de o claritate incredibila a imaginilor, de culori realiste si contrast uimitor.

Datorita tehnologiei Motionflow XR, la televizorul  Sony 55XD9305 secventele de miscare se succed cursiv, chiar si cele rapide, oferind senzatia de real, iar datorita unghiurilor de vizualizare (178/178 grade), clientul poate vedea bine din orice punct al incaperii.

Modelul este dotat cu Player multimedia, permitand vizionarea filmelor, fotografiilor sau ascultarea muzicii, fara ca vreun alt echipament sa fie necesar. De asemenea, datorita functiei Monitor, poate fi folosit ca monitor pentru PC, laptop si chiar pentru o consola de gaming (intrarea VGA pentru PC sau portul digital HDMI). Conexiunile se fac prin Wi-Fi integrat si Slot CL+, avand o gama larga de conectori.

Televizorul Sony 55XD9305 permite conectarea clientilor pe diferite dispozitive Android, simplu si usor, iar faptul ca este 3D ajuta la vizionarea imaginilor la o adancime mai naturala.

Rezumand, televizorul Sony 55XD9305 poate raspunde celor mai mari exigente, datorita aspectului deosebit de elegant, aplicatiilor preinstalate, functiilor utile si tehnologiei de ultima ora. Pretul este peste medie, dar bun in raport cu performantele acestui model de televizor.

9.2 Total Score
Sony Bravia 55XD9305

Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, diagonala de 139 cm, LED, 4K Ultra HD, HDR, rama subtire, sistem audio de tip Stereo, tehnologie Dolby Digital Plus, rezolutie 3840 x 2160 pixeli, Motionflow XR, Player multimedia, intrarea VGA pentru PC sau portul digital HDMI, Wi-Fi integrat si Slot CL+.

PROS
  • Ultra Slim
  • Functie Monitor
  • 3D
CONS
  • Putin instabil pe suport
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply