Star Light 32DM2200: un televizor ieftin si bun

Star – Light 32DM2200
Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM2200, HD Ready
star light 32DM2200 vedere fataModelele de televizoare din ziua de astazi sunt foarte variate, dupa cum va dovedi orice plimbare printr-un magazin de aparate electrocasnice si electronice. Fie ca vrei un televizor simplu, cu dimensiuni mici sau un aparat modern, HD Ready, producatorii au grija sa satisfaca nevoile oricarui cumparator. Un televizor de tip HD Ready, spre exemplu, are o rezolutie nativa minima de 1280 x 720 de pixeli, dispune de o intrare analog YPbPr (2) si HD digital HDMI si DVI, respecta standardele de 720p si 1080i si are un design atractiv.

Un astfel de aparat este si acest televizor LED Star Light 32DM2200. El are dimensiuni de 730 x 470 x 20 milimetri (W x H x D) si culoarea neagra, facandu-l un model usor de integrat in orice camin modern, avand dimensiuni ideale pentru un televizor.

Despre Star Light 32DM2200

Fie ca vrei sa urmaresti emisiunea preferata, un serial, un film, eveniment sportiv sau un documentar, vei descoperi ca acest televizor LED Star Light 32DM2200 are culori foarte vii, multumita unui ecran ultra-slim HD. Diagonala sa este de 80 de centimetri, cu o rezolutie High Definition de 1366 x 768 pixeli. Contrastul nativ este de 3000: 1, cu un timp de raspuns de 6,5 ms si o luminozitate de 220 cd/m2.

Avand un timp de raspuns atat de mic (6,5 ms), imaginile se succed intr-un mod cursiv, facand ca miscarile proiectate sa para mai naturale si normale. Multumita unei tehnologii avansate, unghiul de vizibilitate a crescut pana la 178 de grade, ceea ce inseamna ca vei putea sa vizionezi orice program din aproximativ orice pozitie te-ai afla in camera.

Usor de amplasat, atat in living cat si in dormitor

Livingul tau poate deveni un veritabil centru de entertainment multimedia cu acest televizor LED Star Light 32DM2200, care are trei intrari HDMI si un port USB, ceea ce iti permite sa realizezi conectivitatea cu oricare alte aparate. De asemenea, folosind functia CI+, poti sa introduci un card direct in televizor, asa ca nu te vei mai incurca in cabluri sau sa te chinuiesti cu receiverul clasic. Poti sa alegi emisiunea preferata si sa-ti programezi ora de vizionare utilizand functia EPG, pe care o poti folosi pe post de ghid TV.

Modelul de televizor LED Star Light 32DM2200 are o conexiune Coaxial Slot CI+, cu o intrare PC (D – sub 15 pini) si una pentru USB 2.0, dar si o intrare component si una Scart (RGB). In plus, televizorul are si un minijack pentru casti si trei porturi HDMI.

Acest televizor LED Star Light 32DM2200 dispune de tehnologii noi, porturile incluse facand conectarea aparatului la alte surse de semnal sa fie optimizata. Nu va mai trebui sa folosesti nici o telecomanda in plus pentru a te delecta acum cu emisiunile preferate. Pachetul de baza al acestui televizor LED Star Light 32DM2200 include o telecomanda normala, pentru televizor, un cablu de alimentare si un manual de utilizare al acestui aparat. Fiind un non – Smart TV, nu iti va fi greu sa inveti sa-l folosesti, deoarece esti deja usor familiarizat cu acest tip de televizoare.

9 Total Score
Star Light 32DM2200

Televizor LED Star Light HD Ready cu diagonala doar de 80 cm, dar de o claritate excelenta. Functia EPG, conexiune Coaxial Slot CI+, cu o intrare PC (D – sub 15 pini) si una pentru USB 2.0, dar si o intrare component si una Scart (RGB).

PROS
  • Luminozitate foarte buna
  • Trei intrari HDMI
  • Sunet excelent
CONS
  • Nimic de obiectat
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply