Sony Bravia 40RD450: eleganta la un pret decent

Sony Bravia 40RD450
Televizor LED Sony Bravia, 102 cm, 40RD450, Full HD
sony bravia 40RD450 veedere fataInvestitia intr-un televizor trebuie facuta cu mult cap, pentru ca, daca nu esti multumit de modelul asupra caruia te-ai decis, nu poti sa-l schimbi dupa ceva timp, tinand cont de faptul ca ai cheltuit o oarecare suma de bani pentru achizitionarea sa. Pentru a evita astfel de probleme, trebuie sa ai grija in ce model investesti banii si sa cercetezi fiecare functie a acestuia. Daca gasesti in magazine un model despre care stii ca este bun, intereseaza-te asupra trasaturilor sale.

Despre Sony Bravia 40RD450

De exemplu, o varianta foarte buna pe care o poti alege pentru casa ta este un televizor LED Sony Bravia 40RD450. Designul sau exterior este cu adevarat incredibil, avand margini fine care inconjoara un ecran subtire, pe care se proiecteaza imagini de o calitate superioara. Dimensiunile sale sunt de 924 x 549 x 66 milimetri (W x H x D) fara stand, diferentele fiind de 924 x 589 x 212 milimetri (W x H x D) cu stand. Pe langa aceste dimensiuni ideale pentru un televizor, greutatea sa nu este decat de 8,1 de kilograme, facandu-l grozav pentru a-l aseza pe un perete (este compatibil VESA 200 x 200), fie pentru a-i oferi camerei un aspect estetic mai placut sau din simplul motiv de a economisi spatiu. Ca accesorii incluse se pot enumera telecomanda, un cablu de alimentare si un manual de utilizare.

sony bravia 40RD450 vedere inclinata

Caracteristici Sony Bravia 40RD450

Acest televizor LED Sony Bravia 40RD450 foloseste tehnologia Clear Phase MotionFlow XR si face parte din gama 2016. Referitor la partea audio, modelul impresioneaza, avand un sistem audio Nicam/A2 Stereo, cu o iesire a sunetului de 2 x 5 W. In plus, acest televizor LED Sony Bravia 40RD450 dispune de mai multe caracteristici superioare de sunet, ca Dolby Digital Plus, S – Master Dolby Digital/Dolby Digital Plus/Dolby Pulse Clear Phase Speaker, care vor transforma complet modalitatea in care vei percepe sunetul, facandu-l sa para de parca este produs chiar in realitate si langa tine.

Modelul de televizor LED Sony Bravia 40RD450 are un ecran cu o diagonala de 102 centimetri si un display Direct LED, rezolutia fiind Full HD de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce inseamna ca vei observa doar imagini frumoase, clare si detaliate de acum inainte, orice program ai urmari, deoarece pixelii sunt analizati si transformati de catre acest televizor cu ajutorul X – Reality Pro, o caracteristica de imagini superioare. Pe langa X – Reality PRO, alte astfel de caracteristici sunt setarile pentru modul panoramic, pentru computer (PC), modul panoramic automat, Advanced Contrast Enhancer, Scene Select, 24 P, True Cinema, Cine Motion/Mod Film/Cinema Drive.

Vei mai descoperi ca modelul de televizor LED Sony Bravia 40RD450 are conexiuni RF In Analog Audio in Audio Out Slot CI + SCART, o iesire audio digitala (optica) 1, doua intrari USB 2.0 si una de tip Scart (RGB), dar si un minijack penru casti, un slot pentru card PMCIA si cate doua porturi HDMI. De aceea, acest televizor LED Sony Bravia 40RD450 isi merita toti banii investiti.

9.1 Total Score
Sony Bravia 40RD450

Sony Bravia 40RD450 are o diagonala de 102 cm cu o rama subtire si eleganta, greutatea de 8,1 kg, tehnologie Clear Phase MotionFlow XR, sistem audio Nicam/A2 Stereo, iesire a sunetului de 2 x 5 W, Dolby Digital Plus, S – Master Dolby Digital/Dolby Digital Plus/Dolby Pulse Clear Phase Speaker, X – Reality Pro, setarile pentru modul panoramic, pentru computer (PC), modul panoramic automat, Advanced Contrast Enhancer, Scene Select, 24 P, True Cinema, Cine Motion/Mod Film/Cinema Drive.

PROS
  • Sistem audio Nicam/A2 Stereo
  • Tehnologie Clear Phase MotionFlow XR
  • Doua porturi HDMI
CONS
  • Functia de inregistrare lasa de dorit
  • Nu este smart