Sony Bravia 32RD430: ideal pentru orice casa

Sony Bravia 32RD430
Televizor LED Sony Bravia, 80 cm, 32RD430, HD
sony bravia 32RD430 vedere fataPentru a gasi un televizor bun nu ai nevoie de foarte mult timp – pentru a gasi unul care sa se plieze pe cerintele tale si sa fie si accesibil ca pret, insa, ai nevoie de ceva mai mult timp. Acest lucru se intampla deoarece oferta este foarte variata, indiferent de magazinul din care vrei sa-ti faci cumparaturile. Diagonala ecranului, tehnologia utilizata, daca este Smart TV sau nu, acestea sunt doar cateva dintre lucrurile care ar putea sa te intereseze si carora ar trebui sa le acorzi atentie, daca vrei ca modelul ales sa fie cel mai bun pentru tine.

Despre Sony Bravia 32RD430

Un model foarte bun este acest televizor LED Sony Bravia 32RD430. Modelul acesta are dimensiuni de 735 x 446 x 66 milimetri (W x H x D) fara stand, fiind usor mai mare cand standul este adaugat: 735 x 481 x 174 milimetri (W x H x D). Greutatea sa este foarte mica pentru un astfel de aparat, de doar 5,2 kilograme, iar, deoarece este compatibil VESA 200 x 200, poti sa-l asezi foarte frumos pe orice perete din orice incapere iti doresti tu, fie deoarece asa camera arata mult mai modern, fie pentru a optimiza spatiul de care dispui. Ca accesorii, acest televizor LED Sony Bravia 32RD430 dispune de un manual de utilizare, o telecomanda si un cablu de alimentare.

 

sony bravia 32RD430 vedere inclinata

Modelul de televizor LED Sony Bravia 32RD430 este un aparat de tip LED care foloseste tehnologia Clear Phase Motion Flow XR si face parte din gama 2016. Sistemul audio este de tip Nicam/A2 Stereo si are o iesire de sunet (RMS) 2 x 5 W. Calitatea sunetului este cu adevarat ireprosabila, dupa cum vei observa, cateva dintre aceste caracteristici superioare care fac sunetul grozav sunt: Dolby Digital Plus S – Master, precum si Dolby Digital/Dolby Digital Plus/Dolby Pulse Clea Phase Speaker, transformand complet experienta audio.

Cumpara Sony Bravia 32RD430 acum

Referitor la partea video, acest televizor LED Sony Bravia 32RD430 are o diagonala de 80 de centimetri cu un display de tip Direct LED si o rezolutie de 1366 x 768 de pixeli High Definition. Aspectul de imagine este de 16:9. La fel ca sunetul, putem gasi si o serie de caracteristici superioare de imagine, care au rolul de a modifica in bine experienta petrecerii timpului in fata televizorului, ca X – Reality PRO, o serie de setari disponibile pentru modul panoramic pentru computer, modul panoramic automat, Advanced Contrast Enhancer, Scene Select 24p, True Cinema CineMotion/Mod Film/Cinema Drive.

Modelul de televizor LED Sony Bravia 32RD430 realizeaza conexiuni de tip RF In Analog In Audio In Audio Out. Aparatul are un slot pentru card PCMCIA, doua porturi HDMI, doua intrari Scart (RGB) si doua intrari pentru USB 2.0, dar si cate o intrare pentru o iesire audio digitala (optica) si un minijack pentru casti, bineinteles.

Cumpara modelul de televizor LED Sony Bravia 32RD430 pentru familia ta si petreceti timpul impreuna cu un televizor foarte bun si ieftin.

8.9 Total Score
Sony Bravia 32RD430

Modelul LED Sony Bravia 32RD430 intra pe piata cu urmatoarele caracteristici: greutate mica, compatibil VESA 200 x 200, tehnologie Clear Phase Motion Flow XR, sistemul audio este de tip Nicam/A2 Stereo, iesire de sunet (RMS) 2 x 5 W, aspectul imagine 16:9, Advanced Contrast Enhancer, Scene Select 24p, True Cinema CineMotion/Mod Film/Cinema Drive, conexiuni de tip RF In Analog In Audio In Audio Out.

PROS
  • Sistemul audio este de tip Nicam/A2 Stereo
  • Rezolutie de 1366 x 768 pixeli High Definition
  • Doua porturi HDMI
CONS
  • Diagonala mica la acest pret
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply