Star-Light 42DM5500

Televizoarele smart acapareaza cea mai mare parte din atentie in momentul de fata, dar cele standard sunt in continuare la mare cautare. Nu toata lumea este interesata de functiile smart, iar in plus modelele standard au un raport diagonala – pret mai atractiv. Star-Light 42DM5500 (gasesti AICI ofertele de azi) este un exemplu perfect de televizor cu un ecran Full HD maricel, disponibil la un pret foarte bun.

Star-Light 42DM5500

Despre Star-Light 42DM5500

Star-Light 42DM5500 este un televizor cu dotari simple, dar care puse impreuna ofera o experienta perfecta de vizionare. Acesta face parte din seria pe 2016 a celor de la Star-Light (brandul propriu al celor de la eMAG) pentru gama de electronice si electrocasnice.

Star-Light 42DM5500
Televizor LED Star-Light, 107 cm, 42DM5500, Full HD

Design-ul este unul elegant, iar in plus modelul are o constructie de calitate. Plasticul nu arata ieftin, iar stabilitatea este foarte buna. Televizorul este negru in totalitate si plat. Aspectul sau este unul minimalist. Modelul are dimensiunile de 971 x 566 x 90 mm. Fixarea se face prin intermediul unui set de picioare laterale. In ansamblu, modelul este unul modern, design-ul aliniindu-se la trendurile actuale.

Ecran generos si imagini de calitate

Ecranul are o diagonala de 107 cm (Star-Light 50DM5500 este modelul de 127 cm) si pune astfel in evidenta foarte bine imaginile. Ecranul generos ofera in acelasi timp o vizibilitate mai buna. Pentru a asigura o vizibilitate buna din orice unghi, acesta este dotat cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Imaginile isi vor pastra astfel calitatea indiferent de pozitia de la care este privit ecranul. Cadrele sunt redate la o rezolutie de 1920 x 1080 de pixeli. Rezolutia Full HD aduce imagini mai clare si mai bine nuantate. Luminozitatea este de 250 cd/m2, iar contrastul nativ este de 5000 : 1. Culorile si contrastul sunt destul de bune. Exista si posibilitatea de a efectua ajustari in detaliu, dupa preferinte.

Dupa cum spuneam si la inceput, ecranul nu este smart. Acesta poate fi insa conectat la o serie larga de dispozitive pentru a reda continut online si nu numai. Televizorul se poate conecta rapid la un PC sau laptop, dar si o consola de jocuri, un player DVD, HDD extern, stick de memorie etc. Vei putea reda astfel pe ecranul mare filme si videoclipuri de pe calculator, jocuri, poze din vacanta, muzica etc. Televizorul isi indeplineste foarte bine functia de monitor. Timpul de raspuns este 8.5 ms. Pentru redarea de fotografii sau muzica este disponibil si un player multimedia.

Televizorul Star-Light 42DM5500 are un sistem audio stereo, dotat cu difuzoare cu puterea de 20W. Sunetul este destul de puternic. In cazul in care doresti o atmosfera mai captivanta, poti opta oricand pentru conectarea unui soundbar sau a unui sistem audio extern. Acestea se pot conecta rapid, iar in ultima perioada au preturi foarte bune. Investitia este una minima, in timp ce rezultatele sunt foarte atractive.

Pentru a sustine o conectivitate buna, televizorul este dotat cu 3 port-uri HDMI, 1 port USB si intrari video si de PC. Numarul de port-uri este suficient de generos pentru a permite chiar conectarea concomitenta a mai multor dispozitive externe.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Televizorul beneficiaza de asemenea de un slot CI+ si poate reda canale digitale fara a mai avea nevoie de un aparat extern drept decodor. In acest fel economisesti spatiu si scapi si de o a doua telecomanda. Pentru redarea canalelor digitale vei avea nevoie de decodorul de slot CI+ pe care il poti obtine de la distribuitorul de cablu. Acesta arata ca un card care intra in port-ul respectiv.

Modelul se instaleaza foarte usor, iar montarea se face simplu si rapid. Picioarele se fixeaza folosind accesoriile din cutia in care este livrat. Vei gasi indicatii pentru fiecare pas. Intreg procesul nu dureaza mai mult de 20 de minute. Si esti gata sa pornesti ecranul. Instalarea si asezarea programelor nu este nici ea dificila.

Dupa cum se vede, producatorul a gandit un televizor standard, care sa reprezinte o solutie pentru toti cei care isi doresc un ecran de dimensiuni mai generoase pe care sa urmareasca canalele tv si continut redat de pe dispozitive externe. Rezultatul este unul foarte atractiv, mai ales daca avem in vedere si pretul redus de achizitie la care este disponibil modelul.

Concluzii

Star-Light 42DM5500 este un televizor ce apartine brandului propriu creat de eMAG pentru linia de electronice si electrocasnice. Televizorul are un pret foarte bun pentru diagonala si dotarile de care beneficiaza. Redarea Full HD si conectivitatea foarte buna reprezinta atuurile cele mai mari. Raportul calitate-pret este unul optim.

8 Total Score
Star-Light 42DM5500: televizorul Full HD generos standard

Daca esti in cautarea unui televizor decent pentru sufrageria ta, Star-Light 42DM5500 cu diagonala de 107 cm si rezolutia Full HD este ceea ce cauti.

PROS
  • ecran Full HD de 107 cm
  • design elegant
  • conectivitate buna
CONS
  • sistemul audio putea avea un randament mai bun
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply