Star-Light 50DM5500

Televizoarele cu ecrane mari schimba foarte mult experienta de vizionare. Acestea redau cadre mult mai realiste si creeaza o atmosfera mai captivanta. Star-Light 50DM5500 (vezi AICI pretul momentului) este un televizor cu ecran mare, disponibil insa la un pret foarte bun. Acesta are calitate Full HD si reda imagini clare si atractive. Atuul sau principal este raportul dintre dimensiuni si pret.

Star-Light 50DM5500

Despre  Star-Light 50DM5500

Star-Light 50DM5500 este un televizor cu diagonala de 127 cm. Dimensiunile sale sunt mai mult decat generoase, iar imaginile Full HD au o calitate buna. Modelul este ideal pentru cei care cauta in primul rand un ecran mare la pret accesibil.

Star-Light 50DM5500
Televizor LED Star-Light, 127 cm, 50DM5500, Full HD

Design-ul televizorului este unul reusit, scotand si mai mult in evidenta dimensiunile si dotarile. Este vorba de un design ultra slim, ecranul fiind foarte plat si incadrat intr-o rama la fel de subtire. Design-ul pe negru este foarte elegant, iar suportul plat si jos ofera o stabilitate perfecta. Televizorul are dimensiunile de 1132 x 695 x 240 mm. Acesta se poate fixa si pe perete, situatie in care trebuie sa cumperi separat un suport VESA.

Star-Light 50DM5500 new

Imagini Full HD redate pe un ecran urias

Ecranul de 127 de cm reda cadre foarte clare, la rezolutia de 1920 x 1080 de pixeli. Acesta are totodata o luminozitate de 280 cd/m2 si reuseste sa asigure si un contrast bun, alaturi de culori stralucitoare. Contrastul nativ este de 5000 : 1. Timpul de raspuns atinge valoarea de 8.5 ms.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ecranul mare beneficiaza de tehnologii moderne pentru prelucrarea imaginii, oferind o experienta decenta. Avand in vedere pretul foarte accesibil, este clar ca modelul nu este cel mai performant, dar acesta acopera insa cerintele pentru redarea simpla tv. Pentru cei care gasesc culorile presetate prea puternice, exista posibilitatea de a efectua ajustari din setari. Panoul de control este simplu de utilizat si ofera acces rapid la ajustarile dorite.

Unghiurile de vizualizare de 176 de grade pe orizontala si verticala permit urmarirea ecranului din orice pozitie, fara a mai permite distorsiunilor sa apara. Acest lucru este foarte util, intrucat vei putea privi ecranul din pat, din picioare, din lateral sau atunci cand este fixat pe perete, fara a mai fi deranjat de culorile distorsionate.

Sistemul audio este unul stereo si are puterea de 20W. Sistemul audio nu este punctul forte al televizoarelor Star-Light, fiind in general destul de sters. Pentru imbunatatirea experientei de vizionare poti asocia insa un soundbar sau un set de boxe externe. Investitia merita, intrucat te vei putea bucura de o experienta mai realista. Sunetul contribuie si el foarte mult la crearea unei atmosfere cat mai placute de vizionare.

Telecomanda este usor de folosit si are un numar redus de butoane. Iti va fi usor sa iti dai seama cum sa aranjezi programele, cum sa umbli la setarile de imagine etc.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Star-Light 50DM5500 nu beneficiaza de functii smart, dar se poate in schimb conecta la un PC pentru a functiona pe post de monitor si a reda continut online de acolo. Televizorul se poate conecta de asemenea la console de joc, playere DVD sau Blu-Ray, HDD-uri externe, stick-uri de memorie, telefoane, tablete, aparate foto etc. Vei putea cu alte cuvinte sa redai continut de pe aproape orice dispozitiv extern. Conectarea se face rapid, datorita celor 3 port-uri HDMI, port-ului USB si intrarilor Scart si de PC.

De asemenea, televizorul este dotat cu un slot CI+, putand reda canale digitale folosind un decodor CI+ in locul celui clasic extern. Aparatul extern pentru decodor era o adevarata bataie de cap, ocupa spatiu suplimentar si venea in plus cu inca o telecomanda. Folosind un decodor CI+ scapi de cabluri si economisesti spatiu. Acest decodor poate fi obtinut de la distribuitorul de cablu.

Dupa cum poti vedea, modelul Star-Light 50DM5500 este unul simplu, dar ofera totusi acces la functii moderne, menite sa creasca eficienta si confortul.

Concluzii

Star-Light 50DM5500 este un televizor de dimensiuni generoase, care va reda un alt nivel canalele tv si continutul multimedia de pe alte dispozitive externe. Conectivitatea reprezinta chiar un punct forte importante al acestui model. Imaginile Full HD sunt clare si au culori vii, putand avea nevoie insa de cateva retusuri din setari pentru a se potrivi cu asteptarile tale. Experienta generala este totusi una decenta. Una peste alta, Star-Light 50DM5500 este model cu un raport calitate-pret foarte bun. Star-Light este brandul propriu al celor de la eMAG pentru gamele de electronice si electrocasnice. Produsele lor se bucura de recenzii pozitive si capata incetul cu incetul o experienta destul de lunga pe piata.

8 Total Score
Star-Light 50DM5500: televizorul Full HD cu ecran mare la pret bun

Cu un ecran mare, de 127 cm, cu rezolutie Full HD, modelul Star-Light 50DM5500 se dovedeste a fi ideal pentru orice cumparator. Imaginea e superba iar pretul decent

PROS
  • ecran Full HD de 127 cm
  • imagini decente
  • conectivitate buna
CONS
  • sunetul slab
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply