Halloween Crazy Days

Aceasta este intrebarea care va predomina in aceste zile toate ofertele eMAG, pentru ca Halloween Crazy Days a inceput pe 27 octombrie la ora 18:00 si dureaza pana pe 1 noiembrie la 23:59! Si nu oricum, ci bagand spaima in preturi si facandu-le pe acestea sa scada atat de mult incat orice cumparator va fi ingrozit daca ar pleca de aici fara sa faca cumparaturi.

Telefoane, laptopuri, televizoare, dar si electrocasnice mari, toate acestea se gasesc acum la reducere de pana la 40%!

Toamna si-a intrat cu adevarat in drepturi si asta o spune chiar sarbatoarea devenita de acum extrem de populara si la noi, Halloween in persoana. Vino acum si cauta ofertele cele mai bune si vei pleca acasa nu cu dovleci felinar, ci cu gadgeturi care iti vor lumina casa mai tare decat o pot face acestia. Opteaza pentru un telefon mobil HTC One A9s, 32GB, 4G, Cast Iron, si vei plati cu 800 de lei mai putin. Sau, si mai bine, ia-ti un telefon Motorola Moto E3, Dual Sim, 8GB, 4G, Black si te va costa doar 360 lei, in loc de 700. Asta da oferta tentanta, nu-i asa?

Ca sa nu mai spunem de cei care vor sa-si puna casa la punct sau doar sa innoiasca cu ceva, pentru ca gama de produse adresate lor este atat de diversa incat cu greu se poate abtine cineva. O saltea Argentum Therapy, Memory Arctic Gel, cu husa cu ioni de argint, super ortopedica si anatomica, cu dimensiuni de 140×200 cm, ideala pentru un pat matrimonial, ajunge acum numai 540 lei, o nimica toata pentru avantajele pe care acestea le ofera celor ce doresc nopti relaxante chiar la ei acasa.

Halloween Crazy Days chiar si la carti

Nici cartile nu sunt mai prejos tura asta si vor face si ele deliciul unui Halloween Crazy Days extravagant, punand curiozitatea cititorilor la incercare si tentandu-i cu oferte de nerefuzat. Titlul “Origini” al lui Dan Brown il poti achizitiona in aceasta perioada doar cu 55 lei, data de 70, dar si “Dragonul de gheata” de George R.R. Martin este acum la reducere, platit pentru aceasta carte doar 28 lei, asa ca, tot ce-ti ramane de facut este o cafea fierbinte si la citit cu tine!

Dar cum cafeaua nu se face decat in echipamente speciale, eMAG iti pune la dispozitie si o gama diversa de espressoare si cafetiere, toate cu preturi mici de nu o sa-ti vina sa crezi.

Espressorul manual Saeco Poemia HD8423/19, cu dispozitiv de spumare si o presiune de 15 Bar si capacitate de 1.25 l, pe negru, il gasesti acum la 366 lei, in loc de 590. Parca ar merge o cafea si o carte buna in conditiile astea, nu crezi?

Daca nu te-am convins inca cu toate aceste preturi de invidiat, ba, mai mult, daca nici macar nu te-am speriat catusi de putin, atunci ar fi cazul sa-ti faci un cont pe eMAG sis a vezi cu ochii tai ce poti gasi. Dar asta chiar acum, pentru ca Halloween Crazy Days a inceput de pe data de 27 octombrie la ora 18 si se termina in curand, pe 1 noiembrie la sfarsit! Asa ca, da start cumparaturilor de speriat!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply