Star-Light 32DM3500

Star-Light este brandul celor de la eMAG pentru electronice si a captat rapid atentia cumparatorilor datorita calitatii pe care o ofera. Gama de televizoare Star-Light se remarca in mod special drept o alternativa foarte atractiva pentru modelele de brand. Star-Light 32DM3500 (vezi reducerile disponibile) este un televizor HD numai bun pentru o camera mai mica si are un pret extraordinar.

Star-Light 32DM3500

Despre   Star-Light 32DM3500

Star-Light 32DM3500 este un televizor plat, cu diagonala de 80 cm. Design-ul sau arata foarte bine, televizorul avand un aspect modern. Avand dimensiunile de 730 x 470 x 20 mm, televizorul este subtire si nu va ocupa mult spatiu. Acesta va umple insa cu siguranta camera de buna-dispozitie. Carcasa neagra si suportul de fixare cu picioare laterale completeaza perfect aspectul elegant. Televizorul este modern si va adauga un plus de actualitate in orice locuinta.

Star-Light 32DM3500
Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD

Modelul face parte din gama de televizoare lansata in 2016. Ecranul HD are 1366 x 768 de pixeli si permite o serie intreaga de ajustari de imagine. Contrastul nativ este de 1000:1, iar luminozitatea este de 200 cd/m2. Ecranul are un timp de raspuns de 8.5 ms. Pentru a asigura o vizibilitate buna din orice unghi, ecranul este dotat de asemenea cu unghiuri de vizualizare extinse, de 178 / 178 grade. Televizorul ofera astfel o vizibilitate buna indiferent de pozitia in care ne aflam si poate fi asezat fara probleme si pe perete.

Star-Light-32DM3500 spate

Interfata pentru setare este simpla si permite un acces rapid la functiile dorite. Telecomanda este de asemenea foarte usor de folosit.

Vezi aici si modelul cu diagonala de 51 cm Star-Light 20DM3500, sau cel de  60 cm, Star-Light 24DM3500.

Televizorul poate fi utilizat de asemenea si pe post de monitor, avand astfel o utilitate cu atat mai mare. Acesta poate fi folosit in birou, camera copiilor, living, dormitor sau bucatarie. Modelul nu este smart si nu beneficiaza de internet sau functii touch. Cum insa poate reda continut de pe un calculator/laptop/consola, acest lucru nu supara foarte mult (mai ales daca avem in vedere pretul foarte mic). Ca reper, niciun model din aceasta categorie de pret nu este dotat cu functii smart.

Televizorul este clasic si isi face foarte bine treaba de a reda continut video de calitate. Rezultatele sale sunt foarte apropiate de cele ale unor modele mult mai scumpe. In unele cazuri, ecranul depaseste chiar performanta unor modele de brand.

Pe partea audio gasim doua difuzoare stereo de 8W. Sunetul nu reprezinta punctul forte al televizorului, dar nici nu reprezinta un contraargument pentru achizitie. Modelul are un player multimedia integrat si poate fi folosit pentru a reda muzica, fotografii si videoclipuri de pe un dispozitiv extern. Aceasta functie este foarte utila pentru prezentarea fotografiilor si videoclipurilor din vacante, dar si pentru petrecerea timpului liber alaturi de cei dragi.

Star-Light 32DM3500 este dotat cu un tuner digital DVB-T/C si poate reda astfel canale fara a mai avea nevoie de un receiver extern. Cardul de la distribuitorul de cablu poate fi suficient.

La nivelul conectorilor gasim 2 port-uri HDMI, 1 port USB si intrari Scart, PC si de component. Port-urile HDMI sunt foarte utile pentru redarea moderna a continutului video. Televizorul poate fi folosit si pentru gaming (inclusiv console Playstation sau XBOX). De asemenea, port-ul USB permite redarea foarte simpla de fisiere direct de pe un stick. Port-ul USB mai poate fi folosit pentru conectarea unui telefon sau a unei tablete. Cu alte cuvinte, televizorul se conecteaza usor la orice dispozitiv extern.

Concluzii

Star-Light 32DM3500 este un televizor cu un nivel ridicat de calitate. Acesta poate inlocui cu succes un televizor mai vechi si poate fi folosit si pe post de monitor. Televizorul are culori atractive si o claritate buna, iar conectivitatea nu este nici ea deloc rea. Per ansamblu, modelul ofera o experienta de utilizare foarte atractiva, fiind astfel o optiune ideala pentru oricine cauta o solutie accesibila fara a face rabat de la calitate.

Televizorul are un design modern si arata foarte bine. Dimensiunile sale plate il fac potrivit pentru orice camera si pentru orice tip de fixare. Intrucat are unghiuri bune de vizualizare, acesta poate fi asezat pe o masa sau birou, fixat pe perete etc.

Modelul este unul standard si nu este dotat cu functii smart. Asta inseamna ca nu se poate conecta la internet pe cont propriu. El poate fi insa folosit pentru a reda continut de pe un calculator, consola de jocuri, telefon, tableta etc.

Per ansamblu, Star-Light 32DM3500 face competitie foarte buna modelelor apartinand brandurilor renumite. Dotarile atractive si recenziile foarte bune ale cumparatorilor alcatuiesc o carte de vizita perfecta.

8 Total Score
Star-Light 32DM3500: alternativa accesibila la televizoarele de brand HD

Daca ti se par prea scumpe televizoarele de brand, modelul Star-Light 32DM3500 este cel care le poate inlocui cu succes la un pret mai mult decat accesibil

PROS
  • pret foarte bun
  • design atractiv
  • imagini de calitate
CONS
  • sunetul lasa loc de mai bine
  • televizorul nu este smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply