Star-Light 20DM3500

A trecut de ceva timp vremea in care televizoarele pentru bucatarie erau un chin de urmarit. Dimensiunile si designul au evoluat foarte mult, iar acum televizoarele mici sunt mult mai prietenoase si mai accesibile. Star-Light 20DM3500 (acum la un pret mai mic) este un televizor foarte atractiv de 51 cm, care merita toata atentia.

Star-Light 20DM3500

Despre Star-Light 20DM3500

Star-Light 20DM3500 este un televizor de dimensiuni mai mici, ideal pentru bucatarie, camera copiilor sau un birou mai mic. Modelul este ultra slim si se aseaza foarte bine in orice loc si in orice pozitie. Televizorul are dimensiunile de 525 x 350 x 123 mm, fiind astfel subtire, compact si elegant.

Star-Light 20DM3500
Televizor LED Star-Light, 51 cm, 20DM3500, HD

In plus, acesta cantareste doar 1.9 kg, asa ca este si foarte usor. Televizorul este comod de transportat, de montat si de fixat. Carcasa sa este complet neagra, iar sistemul de fixare are un picior standard dreptunghiular. Per total, modeul arata foarte bine.

Televizorul poate fi fixat de asemenea fara probleme si pe perete. Experienta optima de vizionare este asigurata de unghiurile largi de vizibilitate, de 176 de grade. Acestea asigura o vizibilitate foarte buna din orice pozitie. Nu mai exista astfel problema faptului ca odata fixat pe perete televizorul va trebui sa stai intr-o anumita pozitie pentru a vedea bine. Poti urmari emisiunile si filmele preferate din pat, de pe scaun, din picioare sau de oriunde din camera.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ecranul este HD si reda imagini de calitate foarte buna. Imaginile sunt redate la rezolutia de 1366 x 768 de pixeli si o luminozitate de 200 cd/m². Ecranul este bine iluminat, iar contrastul nativ ajunge la valoarea de 1000:1. Imaginile au culori vii si sunt foarte placute. Exista de asemenea si o serie larga de ajustari ce pot fi facute, putand adapta imaginea dupa preferinte.

Vezi aici si modelul cu diagonala de 60 cm, Star-Light 24DM3500.

Conectivitate foarte buna

Star-Light 20DM3500 este pregatit pentru a prelua nu doar functiile tv, ci si alte functii pentru a asigura divertismentul. Televizorul este util pentru toti membrii familiei. Vorbim aici in primul rand de posibilitatea de a folosi ecranul pe post de monitor. Prin conectarea la PC televizorul se transforma astfel intr-un monitor si poate ajuta la economisirea de spatiu. Conectarea la PC se face foarte simplu si rapid. Ecranul are o rata de refresh de 12 ms, oferind o experienta atractiva.

Apoi, televizorul se poate conecta si la console de joc pentru a asigura o experienta buna de gaming.  Consolele de joc sunt mai populare ca oricand, fiind populare atat printre cei mici, cat si printre cei mari. Conecteaza-ti consola Playstation, Wii sau Xbox si incepe distractia!

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Nu in ultimul rand, televizorul poate reda fisiere de pe un stick USB, telefon sau tableta. Acesta lucru este foarte util pentru urmarirea de videoclipuri si fotografii de vacanta. De asemenea, televizorul poate reda si muzica de pe dispozitive externe, oferind un pachet multimedia complet. Sunetul are un nivel standard, lasand impresia ca putea fi ceva mai puternic. Acest lucru nu deranjeaza insa intr-un mod exagerat. Sunetul este stereo si redat folosind doua difuzoare de 3W. Playerul este usor de folosit de catre toata lumea si are o interfata intuitiva.

Pentru a asigura conectivitatea, televizorul este dotat cu port-uri HDMI, USB si intrari Scart, de PC si component. Acestea nu sunt la fel la numeroase ca in cazul unor modele de brand, dar acopera foarte bine necesarul minim. Exista cate un port din fiecare dintre cele mentionate.

Mai trebuie mentionat faptul ca televizorul este dotat cu un slot CI+ si un tuner digital. Acestea permit redarea canalelor digitale fara a mai fi nevoie de un receiver extern (decodor). Poti uita astfel de gramada de aparate si cabluri de langa televizor. Pentru redarea digitala ai nevoie doar de cardul de la distribuitorul de cablu.

O functie foarte utila este si cea EPG, care permite selectarea emisiunilor preferate si programarea orelor de vizionare. Ai astfel un control ridicat asupra vizionarii.

Televizorul nu are functii smart, fiind unul simplu, dedicat vizionarii clasice.

Concluzii

Una peste alta, televizorul Star-Light 20DM3500 este o alegere foarte buna pentru oricine are nevoie de un model accesibil de mici dimensiuni. Televizorul isi face foarte bine treaba si reda imagini de calitate. Imaginile au calitate HD si sunt redate in culori vii. In plus, televizorul are un design atractiv si este subtire si usor. Acesta arata si functioneaza exemplar pentru nivelul sau de pret. Modelul celor de la Star-Light face competitie foarte buna televizoarelor mai scumpe de brand.

7 Total Score
Star-Light 20DM3500: televizorul mic si practic HD

Un brand in crestere, Star-Light scoate pe piata modelul 20DM3500, ideal pentru o camera mica, imagini HD si design modern.

PROS
  • Pret foarte accesibil
  • Design modern, subtire si elegant
  • imagini de calitate
  • conectivitate buna
CONS
  • numar mai redus de port-uri
  • sunetul putea fi mai puternic
  • fara functii smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply