Sharp LC-32HG3242E

Sharp LC-32HG3242E este un televizor la pret foarte bun, tocmai potrivit pentru un living, dormitor sau camera copiilor. Televizorul ofera o imagine de calitate mai mult decat decenta si poate fi conectat usor la alte dispozitive, fiind o achizitie perfecta.

Sharp LC-32HG3242E

Despre Sharp LC-32HG3242E

Sharp LC-32HG3242E este un televizor de dimensiuni standard. Cu diagonala de 81 de cm, acesta nu este nici prea mic, nici prea mare si ofera o vizibilitate buna in orice camera de apartament. Televizorul are dimensiunile de 732.2 x 436.8 x 84 mm. Fixarea standard pe masa se face prin doua picioare laterale. Pentru fixarea pe perete este necesar un suport VESA 200 x 200. Televizorul este complet negru si este alcatuit dintr-un plastic de calitate. In ciuda pretului mai mic, acesta arata foarte bine. Modelul este subtire si foarte modern. Rama ingusta scoate in acelasi timp in evidenta imaginile.

Sharp LC-32HG3242E
Televizor LED Sharp, 81 cm, LC-32HG3242E, HD

Ecranul face o treaba foarte buna pentru nivelul sau de pret si reuseste sa redea cadre destul de realiste. Acesta beneficiaza de iluminare LED de tip edge (din laterale). Ecranul are o luminozitate de 300 cd/m2 si un contrast de 1000000:1. Claritatea este foarte importanta pentru un televizor, iar modelul de fata isi face foarte bine treaba. Rezolutia HD de 1366 x 768 de pixeli se vede excelent pe ecranul de 81 cm. Claritatea se pastreaza si in cazul imaginilor in miscare. Ecranul este dotat cu tehnologia Active Motion 100 si are o rata de refresh de 100 Hz. Imaginile in miscare sunt astfel procesate pentru a fi redate mai clar si mai detaliat.

Sharp LC-32HG3242E doi

Sharp LC-32HG3242E nu este un televizor smart, asa ca nu se poate conecta in mod direct la internet. Televizorul se poate conecta insa la un PC sau laptop si a functiona pe post de monitor. Filmele, jocurile si continutul online se vor vedea perfect pe ecranul mare.

Sistemul audio reprezinta un aspect foarte important pentru orice televizor. De multe ori, sunetul face diferenta intr-un film sau la vizionarea unui meci. Un sunet de calitate va instala o atmosfera mult mai realista si va reda mai bine emotia. In cazul nostru, modelul Sharp este dotat cu 2 difuzoare stereo de cate 8 W. Cele 2 difuzoare redau un sunet puternic si clar. Acesta este procesat folosind tehnologiile Dolby Digital/Digital+ si DTS TruSurround HD. Efectul de bass este in acelasi timp unul profund. Sistemul audio reprezinta cu siguranta un atu al acestui model. Sunetul nu are distorsiuni si zgomote de fundal, fiind in acelasi timp foarte amplu si aducand la iveala detalii dintre cele mai marunte. Modelul este prevazut si cu un player multimedia usor de controlat. Acesta permite redarea simpla de fisiere multimedia intr-o varietate de formate.

Televizorul mai ofera un upgrade important fata de modelele vechi, respectiv faptul ca nu mai are nevoie de un decodor extern pentru a reda canale digitale. Televizorul este dotat cu un tuner DVB-T/T2/C/S/S2 si un slot card CI+, asa ca poate reda canale digitale prin simpla conectare a cardului de la distribuitorul de cablu. Televizorul este astfel gata de functionare mult mai rapid si scapam de aglomerarea spatiului din jurul sau cu aparate si cabluri. Un televizor modern ar trebui ne sa faca printre altele existenta mai usoara, iar  Sharp LC-32HG3242E se pricepe foarte bine la acest lucru.

Televizorul se poate conecta la orice tip de dispozitiv extern, datorita variatiei de conectori de care dispune. Modelul este dotat astfel cu 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB si intrari video composite, Scart si de component. Port-urile fac posibila conectarea rapida a unui PC, laptop, consola de joc, player DVD sau Blu-Ray, telefon, HDD extern, stick USB etc. Televizorul isi poate extinde astfel foarte mult posibilitatile de divertisment si se poate adapta la cerintele fiecarui membru al familiei. Televizorul poate trece astfel rapid de la redarea standard a canalelor tv la redarea de jocuri de pe PC sau consola, la redarea de filme Blu-Ray, ori la redarea de fotografii si videoclipuri de vacanta de pe tableta sau telefon. Indiferent de tipul de continut pe care vrei sa il redai, televizorul iti va oferi suportul necesar pentru a realiza acest lucru in timp scurt.

Concluzii

Per ansamblu,  Sharp LC-32HG3242E este un televizor foarte bun, care aduce numeroase dotari moderne pentru un pret accesibil. Televizorul este simplu, dar aduce insa o serie importanta de avantaje fata de modelele din urma cu cativa ani. Daca ai nevoie de un televizor HD standard la pret bun pentru living, ori de un televizor secundar, Sharp LC-32HG3242E este o optiune foarte buna.

7.5 Total Score
Sharp LC-32HG3242E: televizorul simplu si accesibil

Un televizor modern ca si design, cu imagini placute si sunet fidel, modelul Sharp LC-32HG3242E este acum disponibil acum la un pret accesibil oricui

PROS
  • design elegant
  • sunet de calitate
  • imagini HD
CONS
  • nu are functii smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply