Star-Light 32DM6500

Tehnologia smart preia incetul cu incetul suprematia, acaparand din ce in ce mai multe electronice din jurul nostru. Televizoarele reprezinta o categorie aparte, ocupand de zeci de ani un rol esential in divertisment. Competitia este prin urmare acerba pe acest segment. Cum lucrurile evolueaza foarte repede, tehnologia a devenit mult mai accesibila. Star-Light 32DM6500 (vezi aici pretul de azi) este un televizor HD foarte accesibil, ideal pentru cei care vor sa treaca la un alt nivel de entertainment.

Star-Light 32DM6500

Despre Star-Light 32DM6500

Televizorul Star-Light 32DM6500 este un model de dimensiuni mai mici, potrivit pentru un dormitor sau camere nu foarte spatioase. Televizorul are o diagonala de 80 cm si dimensiunile de 732 x 486 x 200 mm. Modelul are un aspect foarte elegant.

Star-Light 32DM6500
Televizor Smart Android LED Star-Light, 81 cm, 32DM6500, HD

Carcasa este neagra si usor lucioasa. Ecranul este incadrat de o rama subtire care ofera o vizibilitate buna. Fixarea se face cu ajutorul a doua picioare laterale. Acestea ofera o stabilitate buna. In cazul in care vrei sa asezi televizorul pe un perete, acest lucru este foarte comod. Televizorul are un suport simplu de montat cu ajutorul unor suruburi si este in acelasi timp foarte usor, cantarind doar 6 kg.

Star-Light 32DM6500 new

Intreaga instalare dureaza de fapt foarte putin. Intre momentul dezpachetarii din cutie si punerea in functiune sunt doar 10 minute.

Ecran HD smart

Ecranul este iluminat prin LED-uri si atinge o luminozitate de 200 cd/m². Ecranul plat are un contrast nativ de 1000 : 1. Imaginile au o calitate buna pentru nivelul de pret ultra low budget, fara a impresiona insa. Cadrele sunt redate la rezolutia de 1366 x 768 de pixeli. Unghiurile de vizibilitate sunt extinse, oferind o vizibilitate buna din orice pozitie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Partea atractiva este ca ecranul este dotat si cu functii smart. Functiile smart aduc o experienta cu totul si cu totul speciala. Cu ajutorul acestora vei putea reda pe ecranul televizorului aplicatii la fel ca pe telefon sau tableta. Ecranul mare pune in evidenta toate aspectele aplicatiilor si face lucrurile mai distractive.

Televizorul ruleaza sistemul de operare Android. Magazinul de aplicatii Android este renumit pentru gama extrem de larga de optiuni pe care o ofera. Exista aproape 3 milioane de aplicatii ce includ jocuri, playere multimedia, carti, ghiduri etc. Printre aplicatiile disponibile se numara Youtube, Netflix, Hulu sau VLC Player.

Televizorul are o memorie interna de 1GB si o memorie flash de 8GB. Se poate conecta la internet prin wifi sau un port LAN.

Star-Light 32DM6500 este dotat de asemenea cu un slot CI+ care elimina necesitatea unui receiver extern. Alaturi de tunerul digital DVB-T2/T+C, slotul CI+ permite redarea canalelor digitale prin intermediul unui card primit de la distribuitorul de cablu, fara a mai fi nevoie de cabluri si alte aparate.

Un televizor smart are nevoie de o baza buna si pe partea multimedia. Modelul se fata se conformeaza si ofera o conectivitate foarte buna. Televizorul se conecteaza usor la PC-uri, laptopuri, console, camere foto, telefoane etc. Conectorii includ 3 port-uri HDMI, 1 intrare scart, 1 intrare PC si 1 intrare de component. Gasim de asemenea si 1 port USB.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Mai trebuie sa mentionam ca modelul este dotat cu doua difuzoare stereo de 8W. Sunetul nu este cel mai clar si mai puternic, dar ofera insa o experienta de ansamblu satisfacatoare.

Star-Light este un brand ce apartine de cei de la eMAG. Acesta face parte din divizia proprie de electronice. Produsele Star-Light sunt pe piata deja de ceva ani, reusind sa se impuna in preferintele romanilor prin raportul foarte bun calitate-pret. Electronicele Star-Light au preturi mult mai mici fata de cele de brand, oferind in acelasi timp o experienta placuta de utilizare si avand o durata lunga de viata.

Concluzii

Star-Light 32DM6500 este o optiune foarte buna pentru cei care isi doresc un televizor smart si nu vor sa faca o investitie mare. Televizorul smart aduce beneficii extinse si reprezinta un pas inainte catre alinierea la trendurile actuale din tehnologie. Televizorul se poate conecta la internet si poate rula aplicatii la fel ca pe telefon sau tableta. In acelasi timp, acesta poate fi folosit pe post de monitor pentru un calculator sau o consola de jocuri. Televizorul va deveni centrul distractiei si va incanta toti membrii familiei. Televizorul nu are cel mai inalt nivel de performanta, dar ofera insa o experienta cel putin decenta. Te vei putea bucura de aplicatii pe televizor si vei aduce un plus serilor de film sau de joc!

8 Total Score
Star-Light 32DM6500: televizorul smart ultra accesibil

Star-Light 32DM6500 este unul din modelele de top de la un brand cu din ce in ce mai multa notorietate pe piata din Romania. Merita toata atentia

PROS
  • televizor HD smart la pret foarte bun
  • sistem Android
  • conectivitate buna
CONS
  • sunetul lasa loc de mai bine
  • performanta generala are nivel mediu
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply