Samsung 32J4500

Televizoarele reprezinta o piata din ce in ce mai competitiva, cu atat mai mult cu cat modelele smart devin un standard. Categoria entry-level reprezinta un camp de lupta important, brandurile de top ajungand sa mizeze foarte mult pe ea. Un model foarte interesant este Samsung 32J4500 la un pret super bun. Televizorul are dimensiuni standard si beneficiaza de noile tehnologii de la Samsung, pastrandu-si in acelasi timp un pret bun.

Samsung 32J4500

Despre Samsung 32J4500

Samsung 32J4500 face parte din gama noua de televizoare Samsung, care beneficiaza de sistemul de operare Tizen. Si designul a fost upgradat, modelul avand un profil mai subtire si un suport interesant. Suportul consta mai exact in doua picioare laterale care ofera o stabilitate optima.

Samsung 32J4500
Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J4500, HD

Designul imbina negrul cu argintiul intr-un mod placut si reuseste sa creeze un aspect aparte. Televizorul are dimensiunile de 745.4 x 442.2 x 69.0 mm, iar ecranul are diagonala de 80 cm. Ecranul este unul HD, avand rezolutia de 1366 x 768 de pixeli. Prin raportare la dimensiunile ecranului, rezolutia este una buna. Imaginile se vor vedea clare si vor avea o profunzime buna.

Samsung 32J4500 lateral

Imaginile sunt prelucrate folosind tehnologia HyperReal Engine si au un indice general de calitate PQI de 100. Indicele PQI reprezinta o medie intre calitatea contrastului, culorilor, claritatii si ratei de refresh. Imaginile redate sunt prelucrate suplimentar folosind si tehnologia Wide Colour Enhancer care aduce culorile la o forma cat mai realista. Imaginile au o calitate foarte buna si reprezinta cu siguranta un atu al acestui model.

Sistemul Tizen – o serie intreaga de noutati

Pentru multe din televizoarele smart lansate in anii trecuti, meniul reprezinta mereu un aspect ce lasa loc pentru imbunatatiri. Cei de la Samsung par sa acorde o importanta sporita accesibilitatii si experientei de utilizare, asa ca noile serii prezinta upgrade-uri esentiale. Una dintre problemele majore era reprezentata de meniurile greoaie si care faceau multitaskingul dificil chiar si prin prisma dimensiunilor. Noul sistem Tizen de la Samsung aduce un meniu micsorat, plin de culoare si gandit pentru a fi cat mai la indemana. Samsung 32J4500 este un model entry care atinge totusi un nivel destul de avansat.

Sistemul Tizen este foarte usor de utilizat si are o interfata care imbina perfect accesibilitatea cu un numar mai mare de functii disponibile. Printre acestea se numara posibilitatea de a primi o sinteza zilnica personalizata, de a retine ultima vizionare sau de a distribui rapid continut pe retelele de socializare sau alte dispozitive. Totul se face dintr-un singur click. In plus, sistemul aduce mai multe aplicatii pentru divertisment, astfel incat toti membrii familiei sa se poata bucura de o experienta perfecta.

Internet mereu la indemana

Samsung 32J4500 se poate conecta la internet prin wifi sau cablu, adaptandu-se oricarei situatii. Functiile smart functioneaza foarte rapid, fara a exista blocaje si timpi lungi de asteptare. Televizorul iti pune la dispozitie toate aplicatiile si instrumentele online preferate, exact la fel ca pe un telefon sau o tableta. Share-uieste continut, verifica-ti mailurile, descopera cele mai amuzante videoclipuri online si cele mai interactive jocuri! Toate iti stau la dispozitie direct pe ecranul mare al televizorului.

Pentru a oferi o atmosfera cat mai realista, televizorul este dotat cu un sistem audio de tip Nicam / A2 Stereo. Sistemul este Down Firing si Base Reflex, distribuind sunetul intr-un mod foarte eficient. Cele doua difuzoare de 5 W asigura un sunet puternic, clar si amplu.

Pentru a permite conectarea cat mai rapida la alte dispozitive, televizorul Samsung 32J4500 dispune de 2 port-uri HDMI, 1 port USB si intrari de component. Exista astfel posibilitatea de a conecta rapid un PC, o consola de jocuri sau un sistem audio. Slotul CI+ si tunerul digital permit de asemenea redarea de continut tv fara a mai fi nevoie de un receiver extern, ceea ce ofera mai multa flexibilitate.

Concluzii

Samsung 32J4500 este un televizor de brand din categoria entry care merita toata atentia. Televizorul beneficiaza de tehnologiile noi de la Samsung si reda imagini de calitate superioara. Modelul are de asemenea un design foarte atractiv si prezinta upgrade-uri importante pe partea smart. Este adevarat ca exista modele de branduri mai putin renumite care au dimensiuni mai mari si sunt disponibile la un pret apropiat, dar calitatea Samsung isi spune mereu cuvantul. Imaginile, sunetul si partea smart sunt foarte bine optimizate, ceea ce ofera televizorului o serie intreaga de puncte forte in fata altor modele. Raportul calitate-pret este in ansamblu unul foarte bun. Televizorul reprezinta o optiune potrivita pentru oricine isi doreste un model smart de dimensiuni standard, de calitate superioara.

8 Total Score
Samsung 32J4500: televizor smart de dimensiuni medii cu Tizen

Propulsat de sistemul Tizen creat de Samsung, cu un design modern si functii superioare de imagine, modelul 32J4500 este un televizor care merita sa fie cumparat.

PROS
  • sistem de operare Tizen
  • design atractiv
  • imagini de calitate
CONS
  • conectorii puteau fi mai diversificati
  • ecranul are dimensiuni standard
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply