Philips 32PHT4112/12

Gama actuala de televizoare cuprinde sute de optiuni pentru fiecare categorie. Indiferent daca esti in cautarea celor mai performante tehnologii, a celor standard, ori a solutiilor accesibile, ai la dispozitie foarte multe modele din care sa alegi. Producatorii au grija mai mult ca oricand sa ofere optiuni pentru toate buzunarele. Philips 32PHT4112/12 (gasiti AICI pretul cel mai mic) este un televizor HD simplu, ideal pentru cineva care cauta un model accesibil pentru redarea standard a imaginilor prin cablu sau a celor care provin din surse externe (ex.un stick USB, calculator etc).

Philips 32PHT4112

Despre Philips 32PHT4112/12

Televizorul are un design plat si este alcatuit dintr-un plastic ce arata bine si inspira calitatea. Design-ul este complet negru si are un aspect elegant. Profilul subtire este pus in evidenta si de sistemul de fixare prin picioare laterale.

Philips 32PHT4112/12
Televizor LED Philips, 80cm, 32PHT4112/12, HD

Televizorul are diagonala de 80 cm si dimensiunile totale de 732,57  mm x 435,96  mm x 82,27  mm. Televizorul este in acelasi timp usor, cantarind doar 4 kg. Pentru fixarea pe perete e nevoie de un sistem VESA 200 x 200. Ecranul HD este iluminat prin LED-uri cu o luminozitate continua de 200 cd/mp.

Philips 32PHT4112 lateral

Rezolutia este 1360 x 768 de pixeli, iar claritatea este imbunatatita suplimentar cu ajutorul tehnologiei Digital Crystal Clear. Rezolutia de afisare acceptata ajunge insa mai sus, respectiv pana la 1920 x 1080 de pixeli pentru intrarea de computer. Culorile sunt vii, iar contrastul este uniform. Per ansamblu, imaginile sunt foarte bune. Acestea sunt clare si pline de viata, aducand un plus de interactivitate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Philips 32PHT4112/12 este dotat cu un slot CI+ si un tuner digital DVB-T/T2/C, asa ca permite redarea directa a canalelor digitale, fara a mai fi necesar un decodor extern. Acest lucru este foarte util, intrucat nu mai trebuie sa avem multe cabluri si aparate in camera. Pentru redarea canalelor digitale este de ajuns conectarea card-ului de la distribuitorul de cablu in slot-ul CI+.

Telecomanda este una simpla, fiind prevazuta cu un numar redus de butoane. Acestea sunt marcate clar si intuitiv, asigurand un control rapid si la indemana. Atat setarile de sunet, cat si cele de imagine se vor face foarte usor. Telecomanda functioneaza in baza a doua baterii de tip AAA.

Philips 32PHT4112/12 nu este un televizor smart, asa ca nu se poate conecta in mod direct la internet. Acesta poate fi insa folosit pe post de monitor, pentru redarea de continut online de pe un calculator, laptop sau telefon. Exista astfel in primul rand 2 intrari HDMI si tehnologia EasyLink. Port-urile HDMI reduc numarul de cabluri necesare pentru redarea de continut video si audio si permit conectarea rapida la playere DVD, Blu-Ray, console de joc etc.

In acelasi timp, televizorul mai este dotat cu 1 port USB, astfel incat sa permita redarea rapida si de pe suporturi externe precum stick-urile sau HDD-urile.  In cazul in care vrei sa redai fotografii si videoclipuri de pe telefon sau tableta pe ecran, lucrurile sunt la fel de simple si de rapide. Modelul suporta o gama foarte variate de formate multimedia (ex.JPEG, , AVI, MKW, MPEG, HEVC, AAC, MP3, WMA, GIF, PNG etc). Televizorul va deveni astfel sursa principala de distractie in locuinta.

Sistemul audio are o putere de 16W, iar sunetul este procesat pentru a fi redat mai clar. Philips 32PHT4112/12 este dotat cu tehnologia Incredible Surround. De asemenea, setarile se pot face in detaliu, existand spre exemplu posibilitatea de a controla bass-ul. Televizorul este prevazut si un player multimedia usor de folosit, care permite redarea de muzica de pe un stick, mp3, telefon, calculator etc.  Sunetul este puternic si clar, asa ca aduce cu siguranta un plus in oferirea unei experiente cat mai placute de vizionare.

In cazul in care esti interesat de consum, trebuie sa stii ca televizorul se incadreaza in clasa energetica A+. Consumul anual este in jur de 40  kW.

Concluzii

Philips 32PHT4112/12 este asadar un televizor simplu, potrivit pentru cei care cauta un model de dimensiuni standard la pret bun. Modelul nu este smart, dar ofera in schimb posibilitati extinse de conectare la alte dispozitive. Este foarte simplu sa redai rapid continut de pe calculator, stick, player DVD, consola de joc etc.  In acelasi timp, pentru redarea canalelor digitale nu mai este nevoie de decodor, asa ca scapi de cabluri si economisesti spatiu in jurul televizorului. Imaginile au o calitate buna, fiind clare si avand culori vii. Per total televizorul este o alegere foarte buna, mai ales daca in avem in vedere si pretul accesibil. Philips este totodata un brand renumit, care aduce un plus de incredere.

8 Total Score
Philips 32PHT4112/12: televizorul HD sub 1000 lei

Daca iti doresti un televizor de firma cu o diagonala si rezolutie decente fara sa platesti foarte mult, merita sa alegi modelul Philips 32PHT4112/12.

PROS
  • design elegant
  • calitate buna a imaginilor
  • posibilitati extinse de conectare la alte dispozitive
CONS
  • model non-smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply