Star-Light 39DM5500

Pentru cei interesati de vizionare tv clasica, un televizor simplu cu imagine de calitate poate fi de ajuns. Un astfel de televizor este si Star-Light 39DM5500. Acesta nu are functii smart, fiind dedicat redarii programelor tv in mod analogic sau digital, precum si redarii de continut din surse externe. Raportul calitate-pret este unul foarte bun.

Star-Light 39DM5500

Despre Star-Light 39DM5500

Star-Light 39DM5500 este un televizor cu ecran generos, care poate schimba experienta de vizionare. Ecranele mari sunt mereu mai atractive, iar atunci cand redau si imagini de calitate, pachetul este complet. In cazul de fata, televizorul are o diagonala de 98 cm (AICI gasesti modelul de 107 cm si cel de 127 cm) si dimensiunile totale de 886 x 570 x 230 mm.

Star-Light 39DM5500
Televizor LED Star-Light, 98 cm, 39DM5500, HD Ready

Design-ul este unul foarte plat, iar alaturi de carcasa complet neagra, acesta aduce un aer foarte modern si elegant. Design-ul este unul pe 2017, diferenta de aspect fiind clar vizibila fata de modelele din 2016.

Star-Light 39DM5500 spate

Televizorul si rama sunt astfel mai slim, iar aspectul este mult mai minimalist. Suportul are o inaltime redusa si este unul standard, cu picior dreptunghiular. Design-ul este cu siguranta un atu al acestui model. Televizorul chiar arata foarte bine si isi depaseste categoria de pret.

Acesta este in acelasi timp usor de instalat si de montat. Fixarea se face prin prinderea simpla a piciorului folosind suruburile si accesoriile disponibile in cutie. E posibila si fixare pe perete, caz in care trebuie cumparat un suport VESA. Instalarea este la fel de rapida.  Dureaza cel mult 20 de minute sa poti porni televizorul.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Imagini de calitate buna

Ecranul maricel are o rezolutie HD si reda cadre cu rezolutia de 1366 x 768 de pixeli. Imaginile sunt foarte clare, iar dimensiunile ecranului le scoate in evidenta calitatea. Luminozitatea este superioara, atingand 250 cd/m2. Contrastul nativ de 5000:1 este unul foarte bun. Imaginile au culori bune si sunt pline de viata. Este evident ca nu avem de-a face cu un ecran de top, dar totusi experienta oferita este una foarte atractiva. Exista mai multe tehnologii de ultima ora care stau la baza imaginilor, iar acest lucru se resimte. Desi avem de-a face cu un televizor de brand mai putin cunoscut, am putea spune ca nivelul de calitate este unul destul de ridicat pentru aceasta categorie.

Unghiurile de vizibilitate sunt extinse, atingand 178 de grade atat pe orizontala, cat si pe verticala. Acest lucru este foarte util, intrucat permite urmarirea ecranului din orice pozitie. Imaginile nu vor mai avea distorsiuni si se vor vedea foarte bine. In cazul in care vrei sa fixezi ecranul pe perete, poti fi sigur ca imaginile sunt perfecte.

Star-Light 39DM5500 nu este dotat cu functii smart, dar poate fi insa conectat la un calculator sau laptop pentru a reda continut online. Acesta functioneaza foarte bine pe post de monitor si ofera o experienta optima de gaming. Ecranul are un timp de raspuns de 6.5 ms.

In afara de conectarea unui PC, mai poti opta pentru redarea de continut de pe o consola de jocuri, un player DVD sau Blu-Ray, un HDD extern sau stick USB etc. Indiferent de sursa, imaginile se vor vedea foarte bine pe ecranul mare al televizorului. Iar conexiunea se realizeaza foarte rapid. Exista asadar port-uri HDMI, USB, Scart si intrari video.

Pe partea de sunet, televizorul Star-Light 39DM5500 este dotat cu un sistem audio de 16W. Difuzoarele stereo nu sunt cele mai puternice. Sunetul este destul de sters si nu am putea spune ca pune bine in valoare cadrele. Poti asocia insa niste boxe externe sau un soundbar pentru a te bucura de un sunet mai puternic.

Mai trebuie mentionat faptul ca televizorul este dotat cu un slot CI+ si poate prin urmare sa redea canale digitale fara a mai fi nevoie de un decodor extern. Poti uita de aparatele clasice pentru decodarea canalelor digitale si telecomenzile suplimentare. Cu ajutorului decodorului de slot CI+ scapi de aparate si de cabluri si economisesti destul de mult spatiu.

Concluzii

Star-Light 39DM5500 este un televizor HD simplu, ideal pentru cei interesati de un model pentru redarea clasica tv. Ecranul sau generos pune foarte bine in evidenta imaginile, iar experienta de vizionare este una foarte placuta. Televizorul poate fi folosit si pe post de monitor si poate reda in acelasi timp si imagini dintr-o serie larga de surse externe. Pretul foarte bun reprezinta totodata un punct forte atractiv. Televizoarele Star-Light au de fiecare data un raport calitate-pret excelent.

8 Total Score
Star-Light 39DM5500: televizorul generos accesibil

PROS
  • ecran HD cu diagonala de 98 cm
  • design slim foarte elegant
  • posibilitati de conectare la alte dispozitive si functie de monitor
CONS
  • sunetul este destul de slab
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply