Horizon 32HL735H

Design-ul ocupa un rol din ce in ce mai important pentru orice aparat electronic. Cum televizorul reprezinta centrul atentiei in camera in care este asezat, design-ul sau este cu atat mai important. Horizon 32HL735H (pretul de azi AICI) este un televizor de dimensiuni standard care arata cu totul deosebit. Acesta reda in acelasi timp imagini de cea mai buna calitate, asa ca aduce un pachet foarte atractiv de dotari.

Horizon 32HL735H

Despre Horizon 32HL735H

Horizon 32HL735H este un televizor cu diagonala de 80 de cm, ideal pentru o camera de apartament. Design-ul sau pe alb ii ofera un atu important pe partea de aspect. Televizorul are o culoare mai putin comuna si iese usor in evidenta.

Horizon 32HL735H
Televizor LED Horizon, 80 cm, 32HL735H, HD

Rama subtire si picioarele laterale aduc design-ului un aer minimalist. Televizorul are dimensiunile totale de 715 x 77 x 438 mm si o greutate de 5.5 kg. Acesta are o stabilitate foarte buna si se poate aseza usor pe o masa dedicata, un birou etc. Modelul se poate fixa si pe perete, caz in care este necesar un suport VESA 200 x 100.

Horizon 32HL735H lateral

Ecranul de 80 de cm are o rezolutie HD. Imaginile sunt redare la 1366 x 768 de pixeli. Este de remarcat luminozitatea superioara, de 300 cd/m2. Aceasta asigura si un contrast dinamic mai ridicat, de 4000:1. Culorile sunt vibrante si creeaza imagini mai vii.  Tonurile de negru si de alb au o intesitate maxima si ofera o profunzime perfecta. Iluminarea LED laterala este foarte eficienta si aduce totodata o durata mai mare de viata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Horizon 32HL735H foloseste tehnologia Clear Motion Engine (CME) pentru a mentine claritatea optima in cazul cadrelor in miscare.Tehnologia imbina perfect numarul de cadre pe secunda, rata de reimprospatare si reglarea luminii de fundal. Rezultatul consta in imagini care curg mult mai fluid si redau mai multe detalii decat in mod obisnuit. Imbunatatirea este vizibila in filme, meciuri etc.

Ecranul este dotat si cu tehnologia personal Video Recorder (PVR). Aceasta permite inregistrarea emisiunilor preferate, permitand astfel sa urmaresti programele pe care nu ai timp sa le vezi in timp real.

Unghiurile de vizualizare sunt de 178 de grade atat pe verticala, cat si pe orizontala. Probabil ca ai vazut cel putin o data ecrane care redau imagini distorsionate atunci cand sunt privite de sus/jos sau din lateral. Ei bine, modelul de fata ofera unghiuri maxime pentru a asigura vizibilitatea perfecta. Asta inseamna ca indiferent de unde privesti ecranul, imaginile vor arata la fel si isi vor pastra culorile si calitatea. Acest lucru este cu atat mai important pentru cei care vor sa monteze televizorul pe perete. Este esential sa alegi un ecran cu unghiuri largi de vizualizare.

Horizon 32HL735H beneficiaza de un sistem audio stereo, cu o putere totala de 12W. Acesta are la baza tehnologia Dolby Digital Plus si reda un sunet de calitate superioara. Sunetul este clar si se aude suficient de puternic.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Televizorul este foarte bine pus la punct si pe partea de conectivitate. Acesta are port-uri HDMI, USB si intrari video, oferind astfel posibilitati extinse de conectare la alte dispozitive. Player-ul multimedia integrat ofera posibilitatea de a reda foarte rapid continut de tot felul. Interfata este una foarte simpla si vei putea sa redai usor muzica, poze, videoclipuri sau filme de pe un calculator, stick, mp3, HDD extern, telefon, tableta etc. Televizorul poate functiona si pe post de monitor. Redarea pe ecranul mare este utila atat pentru activitatile de gaming sau divertisment, cat si pentru lucru.

Gasesti de asemenea un tuner digital si un slot CI+, care permit renuntarea la decodorul extern pentru redarea canalelor digitale. Indiferent de distribuitorul de cablu tv, vei putea urmari canalele HD fara a mai avea nevoie de un aparat in plus si o telecomanda diferita. Vei scapa de asemenea de multitudinea de cabluri.

Televizoarele Horizon au integrate sisteme speciale pentru reducerea consumului de energie. Acestea elimina risipa si folosesc minimul necesar pentru a oferi o experienta perfecta de vizionare.

Concluzii

Horizon 32HL735H este un televizor non-smart cu design aparte, care reda imagini HD de calitate superioara. Ecranul de 80 de cm are contrast foarte bun, reda fluid cadrele in miscare si se conecteaza usor la alte dispozitive. Ecranul este potrivit pentru a fi folosit si pe post de monitor si poate fi fixat totodata pe perete. Televizorul nu are nevoie de un decodor extern pentru a reda canalele digitale, asa ca este util si pentru economisirea de spatiu. Asadar, modelul ofera beneficii extinse si reprezinta o alegere foarte buna.

7.5 Total Score
Horizon 32HL735H: televizorul elegant non-smart

Un televizor fara functii deosebite dar elegant ca si design si cu o imagine clara la o diagonala de 80 cm, modelul Horizon 32HL735H nu dezamageste nici in privinta pretului.

PROS
  • ecran HD cu tehnologii avansate de prelucrare
  • design aparte, pe alb
  • sunet bun
CONS
  • plasticul carcasei este unul obisnuit
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply