Samsung 55K6372

Televizoarele s-au schimbat foarte mult in ultimii ani, atat din punct de vedere al functiilor si al tehnologiei de functionare, cat si al designului, asa ca acum poti sa gasesti un astfel de aparat care sa aiba chiar trasaturile pe care ti le doresti de la el, iar o varianta foarte populara este acest televizor LED curbat Smart Samsung 55K6372 (la reducere acum).

Samsung 55K6372 vedere fata

Despre Smart Samsung 55K6372

Daca te intereseaza un televizor pe care sa-l utilizezi multi ani de acum inainte si care sa se faca remarcat, nu doar prin functii atractive, ci si printr-un design foarte placut, care nu este doar atractiv, dar ajuta respectivele functii, atunci, modelul de televizor LED curbat Smart Samsung 55K6372 este unul pe care trebuie sa-l iei serios in considerare.

Samsung 55K6372
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55K6372, Full HD

Aparatul are partea inferioara si cea superioara curbata, lucru care contribuie la crearea unei iluzii legate de dimensiunea si aspectul imaginilor care sunt afisate pe ecranul tau. Modelul este un Smart TV cu tehnologie LED care face parte din gama 2016 si poate sa indeplineasca si functia de monitor.

Samsung 55K6372 vedere inclinat

Specificatii tehnice

Un alt avantaj modern pe care ti-l pune la dispozitie acest televizor LED curbat Smart Samsung 55K6372 este faptul ca este compatibil VESA 400 x 400. Ca accesorii, aparatul include un manual de utilizare, o telecomanda Smart TM1640A si un cablu de alimentare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Produsul se face remarcat prin mai multe caracteristici speciale, printre care se pot enumera Auto Channel Search, Time Shift, Direct Quad Core, Mirroring Mobile to TV – Mirroring, Ultra Clean View si multe altele, toate avand rolul foarte important de a crea un mediu cat mai propice pentru difuzarea divertismentului in locuinta ta.

Sistemul audio pe care il are acest televizor LED curbat Smart Samsung 55K6372 este de tip Dolby Digital Plus, cu o iesire a sunetului de 20 W (RMS) si o caracteristica superioara de sunet, DTS. Ecranul aparatului are o diagonala de 138 de centimetri (aici ai modelul de 123 cm, si cel de 108 cm) si are un display foarte modern, curbat, dispunand de o rezolutie de 1920 x 1080 de pixeli si o rezolutie de tip Full HD.

Contrastul dinamic este de tip Mega Contrast, iar aspectul de imagine este de 16:9. Si partea video se poate lauda cu o serie de caracteristici superioare de imagine, ca HyperReal Motion Rate, Wide Color Enhancer, Auto Motion Plus, Auto Depth Enhancer, Natural Mode Support si Film Mode.

Acest televizor LED curbat Smart Samsung 55K6372 are un tuner digital de tip DVB-T, DVB-C, redare pentru antena si redare video. Modelul are si un player multimedia integrat. Conexiunea sa in retea se poate realiza utilizand Wi-Fi-ul integrat LAN. Aparatul are si trei porturi HDMI, doua intrari USB, o iesire audio digitala optica si o intrare video composite.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In cazul in care esti in cautarea unui model de televizor care sa se faca usor remarcat in orice locuinta, prin functii si design, atunci, nu trebuie sa cauti mai departe de acest televizor LED curbat Smart Samsung 55K6372, care iti ofera tot ceea ce iti doresti la un pret rezonabil, avand in vedere raportul intre calitate si pret.

Save

9.5 Total Score
Televizor LED Curbat Smart Samsung 55K6372: noile tehnologii

Televizor LED Curbat Smart Samsung 55K6372 - ecranul curbat te impresioneaza de la prima vedere. Calitate excelenta si pret foarte bun.

PROS
  • Pornirea si oprirea este aproape instantanee
  • Ecran curbat
  • Imagine impecabila
CONS
  • Model 2016
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply