LG 49UJ6307

Alegerea unui televizor poate sa fie dificila daca nu stii ce vrei de la acesta, mai ales daca vrei un aparat performant, insa, hotarand ce fel de cerinte vrei sa indeplineasca acesta inainte de a pleca la cumparaturi, vei reusi sa iei decizia corect mai corecta. Un model ca acest televizor LED Smart LG 49UJ6307 (cea mai noua oferta) este un model popular in prezent, deci, sunt sanse foarte mari sa iti placa.

LG 49UJ6307 fata

Despre Smart LG 49UJ6307

Acest televizor LED Smart LG 49UJ6307 are un design atractiv, cu linii fine, subtiri si elegante, care ii vor oferi camerei in care se afla rafinament. Avand si ramele foarte subtiri si de culoare gri inchis, aparatul poate sa creeze iluzia ca imaginea de pe ecran este mai mare ca in realitate.

LG 49UJ6307
Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49UJ6307, 4K Ultra HD

Produsul are dimensiuni de 1110 x 650 x 81.1 de milimetri fara stand (W x H x D) si de 1110 x 705 x 235 de milimetri cu stand (W x H x D). Dispozitivul poate fi asezat si pe un perete, avand compatibilitate VESA 300 x 300. Greutatea sa este de 11.4 kilograme. Puterea consumata e de 74 W, fiind o cifra foarte mica.

LG 49UJ6307 vedere lateral

Informatii generale despre aparat

Modelul de televizor LED Smart LG 49UJ6307 include mai multe caracteristici speciale, printre care se numara broswer web, SIMPLINK (HDMI CEC), music player, Magic Mobile Connection Mobile App, blocarea accesului la siturile web daunatoare, Voice Recognition, Store My COntect si o serie de multe altele, care vor transforma experienta vizionarii programelor tale preferate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Conexiunea la reteaua de Internet a acestui televizor LED Smart LG 49UJ6307 se face prin Wi-Fi integrat. Aparatul are si conexiuni de tip Audio Return Channel (ARC) LAN si doua RF In Bluetooth. De asemenea, acesta include si o iesire audio digitala optica, o intrare video composite, un slot pentru card PCMCIA, doua intrari USB si trei porturi HDMI. In plus, aparatul are si un player multimedia integrat.

Acest model are un tuner digital de tip DVB-T2/C/S2 si o intrare pentru antena. Tipul de televizor este LED cu tehnologia speciala HDR 4K, acesta fiind, in primul rand, un Smart TV, care iti permite sa iti petreci timpul liber cu totul altfel de acum inainte. Aparatul indeplineste si functia de monitor. Modelul face parte din gama 2017.

Referitor la sistemul sau audio, acest televizor LED Smart LG 49UJ6307 este stereo, cu o iesire a sunetului de 2 x 10 W. Printre variatele caracteristici superioare de sunet, modelul include Difuzor Down, Surround Smart Sound, Firing ULTRA, Tuning Ready etc. Partea sa video este la fel de remarcabila, aparatul avand caracteristici superioare de imagine ca True Motion refresh, Color Master, Master Engine 4K Upscaler, Active Depth si multe altele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Diagonala ecranului este de 123 de centimetri, display-ul sau fiind plat, iar rezolutia de tip 3840 x 2160 de pixeli, adica Ultra HD / 4K. Aspectul de imagine este de tip 16:9.

Concluzii

Acest televizor LED Smart LG 49UJ6307 este, asadar, unul cu adevarat special si care iti poate prezenta toate avantajele de care ai nevoie pentru a intelege ce inseamna tehnologia moderna.

9 Total Score
Televizor LED Smart LG 49UJ6307: noul tau televizor

Televizor LED Smart LG 49UJ6307 - un televizor cu tehnologie moderna, cu o diagonala care impresioneaza si un pret decent.

PROS
  • Partea Smart functioneaza excelent
  • Raspunde instant la comenzile din telecomanda
CONS
  • Calitatea plasticului lasa de dorit
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply