LG 32LJ510U

Televizoarele din zilele noastre pot sa fie ridicol de scumpe, in unele cazuri, de aceea, daca vrei sa iti cumperi un astfel de aparat, trebuie sa stii ce, cum si unde sa cauti, pentru a gasi un model care sa iti satisfaca cerintele, fara sa fie nevoie sa dai o avere pe el. Un exemplu foarte bun de televizor de calitate la un pret accesibil este acest televizor LED Game TV LG 32LJ510U (in oferta acum).

LG 32LJ510U vedere fata

Despre Game TV LG 32LJ510U

Modelul de televizor LED Game TV LG 32LJ510U este unul pe care il vei observa foarte usor in orice magazin, pentru ca este unul cu un design foarte placut, slim, cu linii fine si subtiri, care nu vor face decat sa-ti infrumuseteze livingul.

LG 32LJ510U
Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LJ510U, HD

Chiar daca nu este Smart TV, acest aparat este unul de tip LED care poate sa joace si functia de monitor, facand parte din gama 2017. Sistemul sau audio este stereo, cu o iesire a sunetului (RMS) cu 2 x 10 W si caracteristici superioare de sunet ca Difuzor Down, Clear Voice, Virtual Surround, Audio Codec TV si Installation Type.

LG 32LJ510U vedere laterala

Frumusetea acestui aparat

Modelul de televizor LED Game TV LG 32LJ510U are un ecran cu o diagonala de 80 de centimetri, display-ul sau fiind plat, iar rezolutia de 1366 x 768 de pixeli, adica High Definition. Acesta are si o serie de caracteristici superioare de sunet, ca Resolution Upscaler, Color Master Engine, True Motion refresh 50 si mai multe altele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In total, toate aceste lucruri fac ca imaginile sa fie mereu mai clare, mai detaliate si mai pline de culoare. In plus, mai trebuie mentionat faptul ca aspectul de imagine este de 16:9.

Tunerul digital este de tip DVB-T2/C/S2, aparatul are si un player multimedia integrat. Drept conectori, acest televizor LED Game TV LG 32LJ510U dispune de doua porturi HDMI si de cate o iesire audio digitala optica, o intrare USB, o intrare video composite si un slot pentru card PCMCIA.

Aparatul are dimensiuni de 739 x 74.6 x 441 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 739 x 168 x 472 de milimetri (W x H x D) cu stand. Greutatea sa este redusa, avand doar 4.9 kilograme. Daca nu vrei sa asezi aparatul pe un corp de mobila, acesta poate fi pus usor pe un perete, fiind compatibil VESA 200 X 200. Puterea consumata de aparat este de 29 W.

Produsul are o serie de caracteristici speciale, ca Digital Recording Game TV si SIMPLINK (HDMI CEC). De asemenea, acesta are si cateva accesorii incluse in pachet, precum cablul de alimentare, manualul de utilizare si, bineinteles, telecomanda.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Pentru a-ti cumpara acest televizor LED Game TV LG 32LJ510U, nu ai nevoie catusi de putin de multi bani, costand aproximativ 1.000 de lei, ceea ce il face sa fie unul dintre cele mai atractive modele de televizoare de pe piata, mai ales daca se iau in considerare si toate functiile si avantajele pe care ti le poate oferi acest produs, avand un raport calitate – pret excelent.

Save

8 Total Score
Televizor LED Game TV LG 32LJ510U: super calitate la super pret

Televizor LED Game TV LG 32LJ510U - o diagonala excelenta pentru un TV Game. Pretul este excelent pentru functiile pe care le are.

PROS
  • Game TV
  • Claritate foarte buna a imaginii
CONS
  • Sunetul putin cam slab
  • Nu este smart