Samsung 32M4002

Cumpararea unui televizor nu este o treaba usoara, ca urmare a faptului ca diversitatea acestor aparate este atat de mare in prezent. Daca vrei sa iti cumperi un televizor mai ieftin, alegerea devine si mai grea, pentru ca este greu sa gasesti un televizor de calitate care sa nu coste foarte mult. Din fericire, poti sa gasesti si exceptii, iar modelul de televizor LED Samsung 32M4002 (in reducere doar AICI) este un exemplu ideal in acest sens.

Samsung 32M4002 fata

Despre Samsung 32M4002

La fel ca orice televizor modern, modelul de televizor LED Samsung 32M4002 este unul cu un design deosebit, cu linii fine, care ii vor oferi eleganta casei tale, fara indoiala. Televizorul este unul slim, cu rame subtiri, ceea ce, intr-adevar, ii ofera un aspect diferit. Culoarea sa este negrul. Modelul se poate aseza foarte usor pe orice perete din locuinta ta, deoarece e compatibil VESA 100 X 100.

Samsung 32M4002
Televizor LED Samsung, 80 cm, 32M4002, HD

Ca accesorii, acest dispozitiv are un manual de utilizare, o telecomanda si un cablu de alimentare. Printre caracteristicile sale speciale, pot fi enumerate teletextul, Auto Channel Search, Caption (Subtitle), Auto Power Off, ConnectShare (USB 2.0), dar si Digital Clean View.

Samsung 32M4002 vedere lateral

Informatii generale despre aparat

Deoarece modelul de televizor LED Samsung 32M4002 dispune de un algoritm avansat pentru imbunatatirea calitatii pe care o au imaginile, utilizand Wide Colour Enhancer, calitatea imaginilor este vast imbunatatita, fiind redata in detalii extraordinare, putand sa te bucuri de culori cu adevarat spectaculoase de acum inainte.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pentru ca aparatul se poate conecta prin HDMI, acesta poate sa iti transforme sufrageria intr-un adevarat centru de divertisment de tip multimedia, pentru ca te lasa sa transmiti datele la o viteza mai mare, la o calitate superioara, putand sa conectezi, de asemenea, mai multe gadgeturi sau aparate la acest televizor LED Samsung 32M4002.

Multumita functiei ConnectShare Movie, poti sa conectezi unitatea de memorie USB ori o componenta de tip HDD la acest televizor LED Samsung 32M4002 si sa te bucuri instant de ceea ce doresti: muzica, filme ori fotografii. De acum inainte poti sa te bucuri de un continut foarte variat, totul pe ecranul televizorului si in confortul casei tale.

Modelul de televizor LED Samsung 32M4002 are o diagonala de 80 de centimetri pentru ecran, acesta fiind plat si cu o rezolutie de 1366 x 768 de pixeli, adica High Definition, ceea ce face ca orice imagine care apare pe ecran sa fie cu adevarat spectaculoasa. Contrastul dinamic este de tip Mega Contrast, iar aspectul de imagine este de 16:9. Printre caracteristicile sale superioare de imagine se numara HyperReael Engine, Film Mode, Color Enhancer (Plus) PQI 100.

Partea sa audio este, de asemenea, remarcabila, fiind un sistem audio stereo cu o iesire a sunetului de 2 x 5 W (RMS). Drept caracteristici superioare de sunet, acest televizor LED Samsung 32M4002 include Dolby Digital Plus DTS Codec. Aparatul are o iesire audio digitala optica, o intrare USB, o intrare video composite, o intrare component si doua porturi HDMI.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pentru orice persoana care isi doreste un TV bun si accesibil ca pret, a fost creat modelul de televizor LED Samsung 32M4002, care indeplineste cu exactitatate ambele cerinte, ridicandu-se peste asteptari.

8 Total Score
Televizor LED Samsung 32M4002: imagini HD si pret excelent

Televizor LED Samsung 32M4002 - un televizor cu o imagine foarte buna pentru cei cu buget limitat. Vezi acum pretul din noua oferta.

PROS
  • Imagine si sunet foarte bun
CONS
  • Diagonala cam mica
  • Are doar 2 iesiri HDMI
Add your review  |  Read reviews and comments
1 Comment
  1. Salutare
    Se poate edita lista de canale cu samsung channel editor?

    Multumesc

Leave a reply