LG 43LH5100

Achizitionarea unui televizor nu mai este atat de usoara in ziua de astazi, deoarece exista foarte multe modele din care poti sa alegi, fiecare dintre acestea punandu-ti la dispozitie o serie de avantaje, in functie de ceea ce cauti. De aceea, daca alegi modelul de televizor LED Game TV LG 43LH5100 (vezi oferta acum) dupa criteriile dorite, nu vei fi dezamagit.

LG 43LH5100 vedere fata

Despre Game TV LG 43LH5100

Acest aparat are un design foarte placut si modern, ceea ce ii ofera un avantaj in fata altor televizoare. Modelul de televizor LED Game TV LG 43LH5100 este un televizor de tip LED si are culoarea neagra. In timpul perioadei de stand-by, acesta consuma 0.3 W. Ca accesorii, produsul vine cu un manual de utilizare, un cablu de alimentare si o telecomanda.

LG 43LH5100
Televizor LED Game TV LG, 108 cm, 43LH5100, Full HD

Drept caracteristici speciale, modelul dispune de teletext de 2000 de pagini, oprire automata, Sleep Timer, Caption (Subtitle) DTV DVB-T/C, modul de economisire al energiei, SimpLink, Eco Flower, Timer On/Off si multe altele, care il fac sa fie o achizitie buna.

LG 43LH5100vedere lateral

Avantajele acestui model

Acest televizor LED Game TV LG 43LH5100 dispune de mai multi conectori, printre care se numara o intrare USB, o intrare video composite, o intrare Scart RGB Full Scart si un port HDMI. Astfel, conexiunea sa la alte gadgeturi si aparate se poate face foarte usor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Iesirea sunetului (RMS) este de 2 x 10 W, incluzand o serie de caracteristici superioare de sunet, ca Digital Noise Reduction, Clear Voice, 6 moduri (Game, Sport, Music, Cinema, News si Standard), dar si Virtual Surround.

Diagonala ecranului este de 108 centimetri, cu un display plat si o rezolutie de 1920 x 1080 de pixeli, adica Full HD. Aspectul de imagine folosit de acest televizor LED Game TV LG 43LH5100 poate fi 16:9 sau 4:3. Drept caracteristici superioare de imagine, aparatul are o lungime de fundal de tip BLU Triple XD Engine PMI 300.

Modelul de televizor LED Game TV LG 43LH5100 te va lasa sa te bucuri de perfectiunea pe care ti-o ofera culoarea, contrastul si claritatea, prin Triple XD Engine, aceasta fiind o tehnologie de ultima ora creata de catre compania LG. Acesta dispune si de LG Quick Menu si Quick Remote, facandu-l sa fie mult mai usor de folosit.

Produsul are o interfata simpla si intuitiva, pentru ca tu sa poti naviga fara probleme sau greutate prin setari si comenzi. Acest lucru iti ofera un acces instant la ghid, setari, programe, jocuri sau lista de intrari.

Alaturi de telecomanda speciala LG Quick Remote, folosirea acestui televizor este clar user-friendly, fiind si mai distractiva chiar, oferindu-ti controlul pe care ti-l doresti asupra functiilor aparatului si a jocurilor pe care le joci. De asemenea, aparatul te lasa sa te bucuri de jocuri video si folosind sistemul multiplayer, alaturi de cei dragi tie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Pretul pentru cumpararea acestui televizor LED Game TV LG 43LH5100 nu este deloc mare, avand in vedere avantajele pe care ti le pune la dispozitie, de aceea, daca iti surad caracteristicile de care dispune acesta, nu mai trebuie sa eziti achizitionarea sa.

8.5 Total Score
Televizor LED Game TV LG 43LH5100: o noua dimensiune a divertismentului

Televizor LED Game TV LG 43LH5100 - caracteristici foarte bune la un pret excelent. Diagonala mare numai buna pentru Game.

PROS
  • Lumina fundal: tip BLU
  • Sunet foarte bun
CONS
  • Nu ai cum sa conectezi un sistem audio la acest televizor
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply