Samsung 40K6372: model surprinzator

Samsung 40K6372
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40K6372, Full HD
samsung 40K6372 vedere fataTelevizorul este unul dintre cele mai utile si necesare electrocasnice, care ne ajuta sa ne relaxam si sa uitam de singuratate. Noile modele aparute pe piata sunt din ce in ce mai atractive si dispun de functii performante. Televizorul Samsung 40K6372 poate fi o alegere reusita, gratie dotarilor sale de ultima generatie si a faptului ca functioneaza ca o platforma educationala, fiind de un real ajutor pentru copii.

Despre Samsung 40K6372

Modelele clasice de televizoare, cu care suntem obisnuiti cu totii, nu mai reusesc sa ne atraga si sa ne satisfaca gusturile. Odata cu dezvoltarea noilor tehnologii, preferintele si asteptarile noastre in materie de televizoare au inceput sa fie din ce in ce mai mari. Drept urmare, si designul televizorului smart Samsung 40K6372 este unul atragator, fiind unul cu totul diferit, in comparatie cu al celorlalte existente pe piata, acest lucru datorandu-se ecranului sau curbat. Diagonala ecranului este de 101 cm si culoarea negra a acestuia il fac sa fie un model elegant si atractiv. Poate fi montat cu usurinta in orice spatiu al incaperii, datorita dimensiunii sale potrivite.

samsung 40K6372 vedere inclinata

Televizorul Smart Samsung 40K6372: util si eficient

Rolul televizorului nu mai este doar acela de a ne informa sau de a ne ajuta sa ne relaxam. In zilele noastre, foarte importante sunt functiile pe care un astfel de produs electrocasnic le are in dotare. Asadar, un criteriu de baza, in functie de care se achizitioneaza un televizor, il reprezinta proprietatile acestuia. Modelul Smart Samsung 40K6372 dispune de o multitudine de functii performante, fiind unul foarte eficient si cautat. Principalele calitati ale televizorului smart Samsung 40K6372 sunt date de claritatea si calitatea imaginilor, care sunt redate intr-un mod cat mai viu si natural, aspectul imaginii fiind de 16:9. Curbura ecranului si intensitatea culorilor va fac sa va simtiti chiar in centrul actiunii.

Insa, mai sunt o multime de alte calitati care fac ca acest model sa fie unul cu totul deosebit, fata de alte modele de televizoare. Printre acestea se numara rezolutia de tipul Full HD si rezolutia ecranului care este de 1920 x 1080 pixeli. Modelul smart Samsung 40K6372 va ajuta sa il conectati cu usurinta la telefon, tableta sau laptop, datorita porturilor HDMI si a iesirii audio digitale. Se conecteaza rapid la internet si datorita retelei wireless LAN pe care o are integrata. Acesta are porturi USB, player multimedia integrat, fiind un model de tipul smart, ceea ce il face sa fie performant si eficace.

Foarte important de precizat este faptul ca televizorul smart Samsung 40K6372 dispune si de functia educativa, prin intermediul careia scolarii si prescolarii pot desfasura activitati interactive si pot invata cat mai multe lucruri noi, datorita lectiilor digitale si a povestilor ce pot fi proiectate si urmarite direct pe televizor. Este o alegere de succes pentru parintii care au un program foarte incarcat si nu isi permit sa dedice foarte multe ore studiului celor mici.

Televizorul smart Samsung 40K6372 are o serie de caracteristici  superioare pentru imagine: HyperReal, Motion Rate 100 , PQI 800, Wide Color Enhancer, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Film Mode si Natural Mode Support. In plus, are un procesor puternic Quad Core care il face sa fie un model special, capabil sa proceseze rapid orice comanda si sa ofere o viteza mare care sa va ajute sa va bucurati de multitasking, cu ecranul Multi-Link.

8.6 Total Score
Samsung 40K6372

Cei de la Samsung au lansat modelul curbat 40K6372. Imagine uimitoare, sistem audio Dolby Digital Plus, rezolutie Full HD, HyperReal, tuner digital DVB-T, DVB-C, Wi-Fi Integrat.

PROS
  • Imagine surprinzatoare
  • Smart
  • Sunet impecabil
CONS
  • Merita o telecomanda mai sofisticata
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply