Philips 40PFT420112: un dispozitiv ce merita investitia

Philips 40PFT420112
Televizor LED Philips, 102 cm, 40PFT420112, Full HD
Philips 40PFT420112 vedere fataAlegerea unui televizor poate fi o adevarata provocare pentru foarte multi dintre noi. Iar acest lucru se petrece din cauza faptului ca exista foarte multe modele pe piata, care mai de care mai tentante, atat cand vine vorba de pret, cat si atunci cand vine vorba de design sau performante. Daca s-ar putea, oamenii ar cumpara un televizor care sa aiba un pret foarte accesibil, poate chiar ieftin, dar care sa fie capabil sa ofere performantele unui model scump. Insa este oare acest lucru posibil? Daca investiti in televizorul Philips 40PFT420112 se poate spune ca acest lucru este intr-o oarecare masura adevarat, deoarece acest televizor este considerat unul destul de performant atunci cand vine vorba de caracteristicile sale. Desigur, totul raportat la pretul pe care acest televizor il are.

Despre Philips 40PFT420112

Faptul ca avem de a face cu un design placut, atunci cand vine vorba de televizorul Philips 40PFT420112 nu este deloc surprinzator, avand in vedere faptul ca aceasta companie ne-a obisnuit cu astfel de modele, inca de la primele produse pe care le-a lansat pe piata. Desigur, trebuie sa mentionam si faptul ca este o companie care deja se bucura de traditie in acest domeniu. Iar modelul de televizor Philips 40PFT420112 se remarca prin faptul ca este un televizor de culoare neagra. Acesta are o dimensiune potrivita, ceea ce il face destul de versatil. Mai precis, aceasta este de 904 x 565 x 195 cu tot cu stand. Greutatea sa nu este una mare, fiind de 7 kg.

Philips 40PFT420112

Eficienta televizorului Philips 40PFT4201/12: un televizor destul de performant

Atunci cand vine vorba de un televizor, imaginea este cea mai importanta. Iar aceasta nu reprezinta o problema pentru modelul LED Philips 40PFT420112 deoarece acesta este de tipul Full HD. De altfel, expertii recomanda investirea in acele dispozitive capabile sa ofere imagini cat mai clare, ce par cumva desprinse din realitate. Iar Philips 40PFT420112 este excelent pentru a face acest lucru, deoarece el este dotat cu un procesor de imagine marca Philips Digital Crystal care permite redarea perfecta a imaginilor, videoclipurilor si a filmelor.

Astfel, daca tocmai ati fost in vacanta si vreti sa va invitati prietenii sa vada ce fotografii ati reusit sa creati, cea mai buna idee este investirea intr-un astfel de televizor care sa redea perfect imaginile de orice fel. Iar ceea ce face diferenta intre acest televizor si alte dispozitive de acest gen este softul capabil sa analizeze cele 6400 zone de care dispune o imagine, astfel incat sa creeze cel mai bun contrast.

Se pare ca Philips este o companie capabila sa atinga cele mai inalte standarde pentru a genera milioane de clienti multumiti, luand in considerare absolut toate aspectele. Inclusiv pretul. Tocmai de aceea, daca sunteti atenti, puteti gasi o multime de modele de televizoare la preturi demne de invidiat, care va vor face imediat sa va doriti ca ele sa se numere printre achizitiile voastre. Insa, verificati atat magazinele online, cat si cele offline.

 

8.5 Total Score
Philips 40PFT420112

Televizorul Philips 40PFT420112 chiar isi merita banii. Imagine si sunet destul de bune pentru pretul avut. Rama subtire si eleganta. Dispozitivul este destul de usor de instalat, atat pe suport cat si pe perete.

PROS
  • Pret accesibil
  • Procesor de imagine marca Philips Digital Crystal
  • Diagonala de 102 cm
CONS
  • Usor instabil pe suport
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply