Samsung 49KU6172: spectaculos si performant

Samsung 49KU6172
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49KU6172, 4K Ultra HD
samsung 49KU6172 vedere fataChiar daca internetul a inceput sa ia mare amploare in zilele noastre si a ajuns sa fie folosit atat de catre copii, cat si de catre adulti sau chiar de varstnici, nici obiceiul privitului la televizor nu a disparut. Dimpotriva, putem spune ca este una dintre modalitatile cele mai des utilizate pentru petrecerea timpului liber. Un televizor care sa redea imaginile intr-un mod cat mai placut si care sa creeze senzatia ca ne aflam chiar la fata locului este dorinta fiecaruia dintre noi. Iar acest vis poate sa devina realitate, daca alegem sa achizitionam televizorul Smart Samsung 49KU6172, unul dintre cele mai eficiente si performante modele din gama Samsung.

Despre Samsung 49KU6172

Suntem atrasi de ceea ce este nou, diferit si spectaculos. Curiozitatea ne caracterizeaza pe fiecare dintre noi si este calitatea fundamentala care ne impinge de fiecare data spre ceea ce este nou aparut pe piata. Intotdeauna luam in considerare, pentru prima data, aspectul exterior al produsului cu care intram in contact. Astfel ca, la vederea televizorului  Smart Samsung 49KU6172 vom fi cu totul impresionati, asta datorita designului special si placut. Culoarea este prima care ne atrage privirile si care cantareste foarte mult atunci cand vrem sa cumparam un televizor.

samsung 49KU6172 vedere inclinata

Modelul Smart Samsung 49KU6172 il puteti gasi atat in nuanta de negru, cat si in cea de gri, astfel incat va este foarte usor sa il montati in orice incapere, deoarece se asorteaza cu usurinta cu toate tipurile de mobilier. Dimensiunea televizorului este si ea importanta. Daca ne referim la modelul fara stand, va informam ca acesta are o dimensiune de 1104.1 x 639.9 x 119.1, iar in cazul celui cu stand aceasta este de 1104.1 x 701 x 310.2. Cand vorbim de aspect, ne gandim in mod automat la diagonala ecranului televizorului. Astfel ca va puteti bucura de o vizualizare mai mult decat placuta a programelor si emisiunilor dumneavoastra preferate si gratie diagonalei de 123 cm.

Smart Samsung 49KU6172: performanta buna si viteze cat mai mari

Daca primele modele de televizoare aparute nu dispuneau nici macar de telecomanda, astfel ca nici nu putea fi vorba de schimbarea canalelor direct din fotoliu sau pat, iata ca tehnologiile au avansat atat de mult, incat au dus la aparitia unor modele de lux. Unul dintre ele poate fi considerat si televizorul  smart Samsung 49KU6172, care nu numai ca are telecomanda, ci si o multime de alte functii performante si avansate.

In primul rand, va spunem ca, daca achizitionati televizorul smart Samsung 49KU6172, uitati de toate grijile, asta datorita imaginilor clare pe care le puteti urmari direct pe ecranul curbat al acestui model. Tehnologia Pur Colour optimizeaza culorile si va face sa va bucurati de o experienta de neuitat. In plus, tipul de display este LED, iar rezolutia de 3840 x 2160 pixeli. Datorita conexiunii la retea care este de tipul RJ-45 wireless, orice gadget se poate conecta rapid la televizorul smart Samsung 49KU6172. Se intampla acest lucru mai ales datorita porturilor de intrare USB 2.0 si a celui HDMI.

Dincolo de performantele video pe care trebuie sa le prezinte un televizor, la fel de important este si sistemul audio. Si din acest punct de vedere totul este la superlativ, deoarece televizorul curbat smart Samsung 49KU6172 dispune de sistemul audio de tipul Dolby Digital Plus, dar si DTS Studio Sound.

8.8 Total Score
Samsung 49KU6172

Smart Samsung 49KU6172: televizorul care te face sa nu te mai dezlipesti de el. Caracteristici de ultima generatie, toate intr-un singur televizor: Smart TV, Game Mode, Digital Clean view, Rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, Quad Core, Wi-Fi Direct.

PROS
  • Diagonala de 123 cm
  • Design elegant
  • Tehnologie Pur Colour
CONS
  • Imaginile par oarecum sacadate