Star-Light 50DM6000: O lume plina de culoare

Star-Light 50DM6000
Televizor Smart LED Star-Light, 127 cm, 50DM6000, Full HD
star-light 50DM6000 vedere fataLa sfarsitul unei zile de munca orice om simte nevoia de putina relaxare. Se intampla, insa, adeseori, ca vremea urata, oboseala ori chiar mijloacele financiare sa nu ne permita sa iesim in oras. In schimb, oricine azi se poate bucura de o experienta minunata in fata televizorului. Indiferent de preferinte – sport, cultura, filme, stiri – televizorul, doar cu un click, ne transpune in lumea dorita, lume care este de asteptat sa fie cat mai aproape de realitate. Pretentiile clientilor din acest punct de vedere sunt tot mai exigente, iar producatorii de televizoare se grabesc sa le satisfaca, prin dezvoltarea continua a tehnologiilor folosite.

Despre Star-Light 50DM6000

Star-Light – un brand de renume pe acest sector de piata – are o oferta variata de televizoare performante. Dintre acestea, se remarca modelul Star-Light 50DM6000 din gama 2016, prin designul placut, imaginea clara si pretul bun, raportat la performanta. Cu un aspect exterior elegant, culoare neagra, dimensiuni optime (1140 x 225 x 725 mm), rama ecranului foarte subtire si standul integrat atragator (cele doua picioruse), acest model se potriveste perfect oricarui loc din locuinta clientului. Dupa preferinta, se poate monta simplu si rapid si pe perete.

star-light 50DM6000 vedere inclinata

Dotat cu un ecran LED Full HD si cu functii Smart de ultima generatie, televizorul Star-Light 50DM6000 ofera clientilor oportunitatea de a se bucura de imagini Full HD clare si de culori vii de o calitate de necontestat. De notat ca accesul la functiile sale inteligente se face rapid si intuitiv. De asemenea, datorita tehnologiei folosite, are o durata de viata lunga si reuseste sa obtina contrastul si luminozitatea perfecte la un consum de energie scazut.

Gratie functiilor sale avansate, televizorul Star-Light 50DM6000 ar putea fi folosit si ca monitor pentru PC, laptop si chiar pentru o consola de gaming (intrarea VGA pentru PC sau portul digital HDMI).

Imagine perfecta, obtinuta cu tehnologie avansata

Modelul smart Star-Light 50DM6000 este unul foarte performant si se bucura deja de o popularitate mare in randul clientilor, raspunzand pe deplin celor mai exigente cerinte. El este dotat cu un sistem audio de tip Stereo, ce ofera sunet clar si puternic (iesirea de 2 x 8 W). Beneficiaza de caracteristici superioare de filtrare cum ar fi: Surround si egalizator. Diagonala mare (127 cm) este perfecta pentru un living sau un dormitor modern si destul de spatios. Display-ul Full HD, avand o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, in aspect imagine 16:9, permite clientilor sa se bucure de o experienta vizuala excelenta. La aceasta performanta contribuie de asemenea luminozitatea (300 cd/mp) si contrastul (5000:1) foarte bune.

Cu ajutorul timpului de raspuns mic (doar 6,5 ms), imaginile se succed cursiv, ceea ce va accentueaza senzatia de real, iar unghiurile de vizualizare (178/178 grade) ofera posibilitatea clientului sa vada perfect aproape din orice loc din incapere. Pentru receptie si transmisie televizorul foloseste un tuner digital (DVB-T/C) cu o intrare pentru antena si una pentru continut video, fiind dotat si cu Player multimedia integrat. Clientul poate astfel sa vizioneze filme, fotografii sau sa asculte muzica, fara ca vreun alt echipament sa fie necesar. Conexiunile se fac prin Wi-Fi integrat si Slot CL+, avand o gama larga de conectori.

Alte functii ale televizorului smart Star-Light 50DM6000, care merita mentionate, sunt: OSD Disable On so Off, Teletext, Control parental, Netflix, Progressive Scan.

Capabil sa redea imagini de o claritate surprinzatoare, dotat cu o multime de aplicatii deja preinstalate, televizorul  Star-Light 50DM6000 intruneste calitatile cerute de orice cumparator. In plus, raportul caliatate/pret foarte bun il plaseaza in topul preferintelor clientilor.

8.9 Total Score
Star-Light 50DM6000

O imagine impecabila la noul model 50DM6000 al celor de la Star-Light. Tehnologie de ultima generatie care sa satisfaca si cel mai exigent client.

PROS
  • Diagonala 127 cm
  • Elegant si usor de montat
  • Wi-Fi Integrat
CONS
  • Nimic
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply