Star-Light 49DM6000: televizorul perfect pentru tine

Star-Light 49DM600
Televizor Smart LED Star-Light, 124 cm, 49DM6000, Full HD
star-light 49DM6000 vedere fataNe putem imagina, azi, viata fara televizor? Cu siguranta, nu! Intrebarea pe care si-o pune orice persoana, singura de altfel, este: Ce model sa aleg? Probabil ca toata lumea aspira la cel mai bun model. Si da, tehnologia avanseaza necontenit, oferind tot mai multe oportunitati.

Despre Star-Light 49DM6000

Aceasta este si preocuparea celor de la Star-Light si de aceea vin cu o oferta variata, pentru toate gusturile si exigentele. Un model foarte apreciat este Star-Light 49DM6000, acesta castigandu-si un renume bun printre produsele din aceasta categorie.

Din gama 2016, acesta are un design modern, imaginea clara si pretul bun, raportat la performanta. Designul acestuia este elegant, avand o culoare neagra si dimensiuni ideale de 1134 x 220 x 705 mm, iar rama acestuia este una destul de subtire, standul integrat atragand toate privirile cu cele doua picioruse ale sale. Pentru cei care doresc acest lucru, acest model se poate monta si pe perete.

star-light 49DM6000 vedere inclinata

Avand ecran LED Full HD si functii smart de ultima generatie, televizorul Star-Light 49DM6000 ofera clientilor bucuria de a privi imagini Full HD clare si in culori vii de o calitate de necontestat. Interfata lui este prietenoasa, permitand accesul la functiile sale inteligente, simplu, rapid si intuitiv. De asemenea, gratie tehnologiei folosite, are o durata de viata lunga si reuseste sa obtina contrastul si luminozitatea perfecte la un consum de energie scazut.

Televizorul Star-Light 49DM6000 poate fi folosit si ca monitor pentru PC, laptop si chiar pentru o consola de gaming (intrarea VGA pentru PC sau portul digital HDMI), datorita functiilor sale avansate.

Accesibil, modern si performant

Modelul Star-Light 49DM6000, foarte modern si elegant, avand caracteristici speciale de sunet si imagine, dotat cu functii de ultima ora, este o alternativa demna de luat in seama pentru clientii care doresc sa achizitioneze un astfel de aparat. El beneficiaza de un sistem audio stereo ce ofera sunet de calitate datorita celor doua difuzoare de 8 W. Beneficiaza de functii superioare in ceea ce priveste filtrarea, acestea fiind Surround si egalizator. Diagonala mare de 124 cm este ideala pentru o camera mare sau o sala moderna si spatioasa. Display-ul Full HD, avand o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, in aspect imagine 16:9, permite clientilor sa se bucure de o experienta vizuala excelenta. La aceasta performanta contribuie, de asemenea, luminozitatea (320 cd/mp) si contrastul (3000:1), amandoua fiind generoase. Datorita timpului de raspuns mic (doar 9 ms), imaginile se succed cu o viteza realista, aspect care scoate in evidenta senzatia de real, iar unghiurile de vizualizare (178/178 grade) ofera posibilitatea oricarui privitor sa vada cum nu se poate mai bine aproape din orice loc ar sta. Pentru receptie si transmisie televizorul se bucura de un tuner digital (DVB-T/C) cu o intrare pentru antena si una pentru continut video.

Alte functii ale televizorului Star-Light 49DM6000 care merita mentionate sunt: OSD Disable On so Off, Teletext, Control parental, Netflix, Prohgressive Scan. Totodata, acest model beneficiaza de un player multimedia integrat, astfel incat se pot vizualiza filme, fotografii sau asculta muzica, fara ca vreun alt echipament sa fie necesar.

Conexiunile se fac prin Wi-Fi integrat si Slot CL+, avand o gama destul de generoasa de conectori.

In concluzie, televizorul Star-Light 49DM6000, cu o diagonala satisfacatoare, un design foarte atragator, caracteristici deosebite si pretul accesibil, avand in vedere ca este un Smart, poate fi o alegere demna de luat in seama.

9 Total Score
Star-Light 49DM6000

Televizorul perfect pentru casa ta - Smart LED Star-Light, diagonala 124 cm, Full HD, Surround, Digital Noise Reduction, Unghi de vizibilitate 178/178 grade, Dynamic contrast.

PROS
  • Culori vii reale
  • Sunet impecabil
  • Full HD
CONS
  • S-a folosit cam mult plastic in realizarea sa
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply